Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Shipway Review – Det gode og dårlige i 2021

Shipway Review - Det gode og dårlige i 2021

Offentliggørelse: Dette indhold understøttes af læser, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Shipway er måske et af de mindre kendte plugins til forsendelsessporing, men det slår langt over sin vægtklasse. Pluginet leveres med en række funktioner for at reducere, hvor er min ordre (WISMO) opkald. Nogle af dens højdepunkter inkluderer sporing af forsendelse i realtid, kundemeddelelser via e-mail, SMS og Whatsapp og en dedikeret ordresporingsside på dit websted.

Skibsvej: Det gode og det dårlige

Shipway gør et fremragende stykke arbejde med at lade dine kunder holde øje med deres pakker. Men som med ethvert produkt er der også nogle ulemper.

Den gode

Utroligt let at komme i gang: Du behøver ikke at være softwareekspert for at bruge Shipway. Du kan downloade pluginet direkte fra dit WordPress-plugin-arkiv eller WooCommerce-dashboard. Derudover er det så simpelt at aktivere pluginet som at gå til din pluginside og uploade det, derefter installere pluginet med et enkelt klik og aktivere det.

Kom godt i gang vil se stort set ens ud med de fleste større CMS-platforme. Det er lige så enkelt at konfigurere skibsfarten. Alt er meget intuitivt. Start med at vælge en forsendelsesudbyder i rullemenuen, og tilføj derefter sporingsnummeret. Du kan også tilføje en leveringsdato, hvis du vil fortælle kunden, hvornår pakken blev sendt.

Endelig giver et praktisk eksempellink dig mulighed for at se ordreoplysningerne fra kundens POV.

Mange integrationer: Hvis du sælges ved at bruge Shipway til at spore ordrer, betyder det sandsynligvis ikke noget, hvilken e-handelsplatform du bruger. Shipway integreres med mere end 50 af de mest kendte e-handelsplatforme. Listen over integrationer inkluderer WooCommerce, Magneto, Shopify, Zoho, eBay og BigCommerce.

Shipway tilbyder også integrationer med et enkelt klik og gnidningsfri onboarding til alle sine understøttede salgskanaler. Du kan forvente at gå live om få minutter efter tilmelding til Shipway.

Valg af 600+ luftfartsselskaber: Shipway understøtter et imponerende antal luftfartsselskaber. Du får dit valg af mere end 600 luftfartsselskaber globalt, inklusive FedEx, Aramex, Ecom Express, Ups, India Post, Bombino Express, Canada Post, TNT og Royal Mail.

Platformen giver dig også mulighed for at bruge luftfartsselskaber, der ikke er tilgængelige på skibslisten. Du bliver nødt til at kontakte support for at integrere din foretrukne operatør. Integrationsprocessen for ikke-understøttede luftfartsselskaber tager cirka 10 til 12 dage.

Branded ordresporing: Du behøver ikke længere sende dine kunder til UPS-tracking-siden, der er fyldt med dens logoer, branding, kampagner og links. Du kan nyde noget af det samme mærkeindkaldelsesværdi som de store kurertjenester. Shipway lader dine kunder spore ordrer fra dit websted komplet med dit logo, URL og tema.

Shipway giver dig også mulighed for at sende tilpassede e-mails sammen med din brandede sporingsside-URL. Her kan du anbefale produkter, give rabatkuponkoder i e-mailen og give detaljer om salgstilbud, ligesom de store detailhandlere.

SMS-meddelelser: Afsendelse af ordresporingsoplysninger via e-mail er standard. Men der er ingen garanti for, at dine kunder åbner e-mailen. Nogle mennesker tjekker ikke deres e-mail så ofte. Andre har indbakker fulde af ulæste beskeder. I andre tilfælde ender endda legitime e-mails undertiden i spam-mappen.

Shipway lader dine kunder tilvælge at modtage deres ordresporingsoplysninger via SMS. Dette betyder, at du straks kan få oplysninger til dine kunder, hvor de mest sandsynligt vil se det. Du kan også sende ordresporingsoplysninger via WhatsApp, hvilket er en bonus.

Det dårlige

Interface skal opdateres: Shipway er let at bruge, men grænsefladen er lidt forældet. Helt ærligt kan nogle måske endda synes det er kedeligt. På plussiden betyder grænsefladen med bare knogler også, at alt er let at finde og navigere. Fra dette perspektiv giver den minimalistiske og grundlæggende tilgang mening.

Begrænsende betalingsmuligheder: Shipway accepterer kun PayPal-betalinger. De fleste e-handelsbutikker bruger alligevel PayPal. Men du bliver skuffet, hvis du håber at betale med dit kreditkort eller en alternativ betaling.

Ingen vidensbase: Shipway er for det meste let og intuitivt at bruge. Men det ville være rart at have en dedikeret vidensbase. Læringskurven kan være unødigt stejl for nogle brugere uden videnbasen. Du får kun en FAQ-side, der dækker nogle af de mere generelle almindelige problemer.

På plussiden er kundesupport hurtig og lydhør. Holdet er også meget kyndigt og venligt.

Manglende mobilapp: Selvom det ikke er obligatorisk, ville en mobilapp være fantastisk. Shipway er en webbaseret tjeneste. Du kan få adgang til det fra din mobilbrowser. Men en dedikeret app ville have været fremragende. Du kan hurtigt starte appen for at spore forsendelser og underretninger på farten.

Mobilapps er generelt også mere brugervenlige end browserbaserede platforme. Vi kan kun håbe, at Shipway vil undersøge denne udeladelse. Stand-alone mobilapps er næsten standard nu med denne slags tjenester.

Skibsprissætning

Shipways prisfastsættelse er meget fleksibel og garanterer, at du kun betaler for det, du bruger. Før vi kommer til de betalte planoplysninger, er den gratis prøveplan værd at tjekke ud.

Gratis 7-dages prøveperiode

Shipway tilbyder en gratis prøveperiode med 500 forsendelser i syv dage. Tilmeld dig bare din Shipway-konto, så finder du dine gratis 500 credits allerede indlæst.

Tilmelding til den gratis prøveperiode er også hurtig. Du behøver ikke at angive dine kreditkortoplysninger. Du har simpelthen brug for en e-mail, brugernavn, butiks-URL og mobilnummer, og du er klar til at gå. Denne gratis prøveperiode giver dig også adgang til alle Shipway-funktioner, hvilket er en fantastisk måde at afprøve tjenesten inden du betaler.

Premium plan

Hvis du vælger at gå med præmieplanen, får du stadig dine gratis 500 kreditter, der venter på dig. En kredit svarer til en forsendelse. Så du kan spore dine første 500 ordrer gratis, inden du bruger en enkelt cent. Du skal dog skynde dig, fordi de gratis kreditter udløber om syv dage (samme længde som den gratis prøveperiode).

Du skal estimere antallet af forsendelser, du planlægger at behandle i en måned for den betalte plan. Du kan vælge mellem 100 og 10.000 forsendelser pr. Måned, og Shipway giver dig din pris. Shipways prisfastsættelse varierer i 500 forsendelsesintervaller. Så hvis du har et gennemsnit på 800 ordrer om en måned, skal du vælge 1000 ordrer.

Du kan også vælge at betale månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt. Du får en lille rabat for hver af betalingsmulighederne. For eksempel får du 5% i rabat, hvis du betaler hver tredje måned, 10% i rabat, hvis du vælger seks måneders betaling eller 20% i rabat, hvis du går med den årlige fakturering.

Du bliver nødt til at betale for SMS / Whatsapp-kreditterne separat fra $ 30 til $ 90.

Betalingsstrukturen er tilfredsstillende for denne form for service. Mange konkurrenter har planlagte niveauer, hvor du betaler ekstra for at låse op for mere avancerede funktioner. Plus jeg elsker, at du får alle funktionerne inkluderet uanset hvor mange forsendelser du betaler for pr. Måned.

Alt i alt får du en fantastisk aftale her, som du kan se i næste afsnit. Den eneste klage, jeg har over Shipways priser, er, at platformen kun accepterer PayPal-betalinger. Hvis du foretrækker at betale med et kreditkort, skal du muligvis søge efter en anden service.

Skibsfunktion

Lad os se på Shipways ‘funktioner og tilbud, og hvordan de stabler op.

Shipway leveringsopdateringer i realtid

Hvor er min ordre (WISMO) opkald kan tage mange unødvendige supportressourcer. Shipway kan hjælpe dig med at fjerne dette problem næsten udelukkende og frigøre dit kundesupportteam til at arbejde på andre vitale funktioner. Dine kunder kan spore deres forsendelse i realtid med e-mail-, Whatsapp- og SMS-leveringsalarmer.

Disse alarmer inkluderer forsendelse booket, i transit, ude til levering og leveret. Derudover kan du sende underretninger om leveringsproblemer for ikke-leverede forsendelser, herunder:

Forsøg på levering Forsinkelse ved levering Adresse forkert Uden for leveringsområde COD betaling ikke klar Modtager utilgængelig

Derudover får dine kunder en dedikeret sporings-URL til deres forsendelser. Denne funktion fungerer for det meste ganske godt. Men nogle gange er der en smule forsinkelse, når opdateringen af ​​forsendelsesfremskridt opdateres. Dette kan undertiden føre til forvirring på din eller klients side. Alligevel fungerer leveringsopdateringsfunktionen i realtid godt nok til, at den vil gøre en enorm forskel i dine WISMO-opkald.

Shipway Custom Branded Tracking Page

Dine kunder behøver ikke engang at vide, at du bruger Shipway til at spore ordrer. Kunder omdirigeres til dit websteds dedikerede sporingsside, når de klikker på deres sporings-URL. Her har du fuld regeringstid til at tilpasse oplevelsen, herunder brug af dit logo og branding og anvendelse af brugerdefinerede sidehoveder og sidefødder.

Shipway giver dig også mulighed for at integrere video og tilføje bannere, sociale ikoner og dit Instagram-galleri til sporingssiden. Du kan også give flere sprog og regionale transportører på din sporingsside. Det er svært at fejle denne funktion fra et brandingperspektiv.

Shipway-kundeanmeldelser

Kundeanmeldelser er gode til at øge dit brands tillid og omdømme og hjælpe dine kunder med at træffe hurtige købsbeslutninger. Shipway behøvede ikke nødvendigvis at inkludere denne funktion, men det er alligevel en god. Du kan bede kunder om at gennemgå dit produkt på et forudbestemt tidspunkt efter levering. På denne måde kan du holde fingeren på pulsen med, hvordan dine kunder opfatter din virksomhed.

Funktionen er meget praktisk og nem at bruge. Shipway har en widget integreret i leverings-e-mails. Kunder kan klikke på et link, hvor de omdirigeres for at dele deres feedback. Feedback inkluderer produktkvalitet, emballagekvalitet og ordre leveringstid. Du kan også arkivere forældede eller uønskede anmeldelser.

Derudover giver Shipway dig mulighed for at spore dine kundetilfredshedsscore hver måned, ugentligt eller årligt. Du kan gøre dette ved hjælp af NPS-værktøjet (Net Promoter Score). Det er en overraskende avanceret sporingsfunktion. Du vil sætte pris på det, når du prøver at bedømme, hvordan kunder reagerer på din virksomhed.

Skibsmåling Bæreevne ydeevne

En anden stor-at-have funktion er carrier performance tracker. Dette avancerede værktøj giver dig en 360-graders oversigt over alle dine transportører. Du kan spore følgende procenter for hver af dine luftfartsselskaber:

Vend tilbage til oprindelseIn-transitUleveret

Du kan spore operatørens ydeevne i op til 90 dage. Platformen giver dig også mulighed for at indstille et specifikt datointerval for at se transportørens ydeevne. Denne funktion er praktisk til spidsbelastning som feriesæsonen. Du finder snart ud af, hvilke luftfartsselskaber der konsekvent slår feriehastigheden.

Skibsvejsintegrationer

Shipway samarbejder med adskillige værktøjer og CMS-platforme for at tilbyde mere end 50 integrationer med populære værktøjer. De fleste af disse partnere understøtter integration med et klik. I det mindste er det hurtigt og nemt at integrere med dit foretrukne værktøj.

Nogle af de mest populære integrationer inkluderer Zoho, WooCommerce, Magneto, Shopify og BigCommerce. Igen ville det være rart at have en videnbase, der kan hjælpe dig med integration. Men du burde ikke have et problem i de fleste tilfælde.

Din CMS eller e-handelsplatform har sandsynligvis allerede dokumentation, hvis du støder på problemer. Det ville være en god funktion at have det samme. Det er en god ting, du kan stole på Shipways supportteam til at løse eventuelle udfordringer undervejs.

Resumé

Shipway er uden tvivl hård konkurrence på markedet for plugins til forsendelsessporing. Med brugere af store navne som ShipStation og Shippo holder dette plugin bestemt sig selv.

Shipways stærkeste kulør er uden tvivl dets bærerstøtte. Med mere end 600 understøttede operatører kan dine kunder nemt spore forsendelser næsten overalt i verden. Der er også mulighed for at tilføje luftfartsselskaber, der ikke allerede er på Shipways ‘liste. For at afslutte det hele kan du spore og sammenligne al din operatørs ydeevne.

Shipway integreres også let med nogle af e-handels største navne. Fra eBay, WooCommerce og Shopify kan du begynde at bruge Shipway med blot et par klik med musen. Prissætningsmodellen er også overkommelig med adgang til fremragende rapporterings- og analyseværktøjer for at sikre, at du holder dig øverst på din strategi efter køb.

Jeg kan varmt anbefale skibsfart til en mindre en-person operation, mellemstor e-handelsvirksomhed og endda store online mærker. Du kan bruge din branding og bringe trafik til dit websted, når kunder kommer til at spore deres pakker. Bortset fra den praktiske pakkesporing, tilbyder Shipway en fantastisk platform til at øge din synlighed. Du vil også være i stand til at oprette brandindkaldelse og dele dit salg og dine kampagner for at styrke brand loyalitet.

Denne artikel blev skrevet af dagens Daily Eggspert.

Seneste indlæg af Dagens Eggspert (se alle)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*