Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Sådan vælges det bedste WordPress -tema til SEO

Sådan vælges det bedste WordPress -tema til SEO

Dit WordPress -tema indkapsler dit brands aura og hjælper med at give en god brugeroplevelse. Men folk glemmer ofte aspektet ved søgemaskineoptimering (SEO).

Et WordPress-tema, der ikke er SEO-venligt (eller værre, er oppustet og langsomt) kan være en reel hindring i den hårdt konkurrencedygtige kamp om at lande oven på søgemaskinens resultatsider (SERP’er).

Og da højere placeringer kan drive mere organisk trafik, kundeemner og indtægter – det er et element, du virkelig ønsker at få rigtigt.

I denne guide lærer du, hvad et SEO-venligt tema er, hvad du bør overveje, når du vælger et, og hvilke fem WordPress-temaer, der er bedst til SEO.

Det grundlæggende i et søgevenligt WordPress-tema

Et WordPress -tema bygget med søgemaskineoptimering i tankerne hjælper websteder med at opnå bedre placeringer på SERP’er.

Optimerede WordPress -temaer er bygget til at hæve din SEO -indsats og give en god brugeroplevelse.

Der er tusindvis af temaer for WordPress-brugere at vælge imellem og tusindvis af flere fra tredjepartsudbydere. De fleste af disse temaer får dit WordPress -websted til at se fantastisk ud, men et blik under emhætten kan fortælle en anden historie.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Dårlig kodning, langsomme indlæsningshastigheder og mangel på plugin -understøttelse kan gemme sig under en smuk facade. Alle disse fejl påvirker søgemaskinernes placeringer.

Når du har betydelige tekniske SEO -problemer, stoler Google ikke på dit websted som en branchemyndighed, og du vil sandsynligvis kæmpe for at nå den første side.

På den anden side er de bedste WordPress -temaer til SEO både fantastiske og optimerede med de nyeste SEO -teknikker i tankerne. De får:

Et lydhørt design. Ren kode. Hurtige indlæsningshastigheder.

Og de lader dig ubesværet optimere dit WordPress -websted.

Sådan vælges det bedste WordPress -tema til SEO

Så hvordan vælger du et SEO-venligt WordPress-tema?

Du burde:

1. Vælg et lydhørt tema

Mobilenheder (undtagen tablets) tegner sig for over 54% af websidevisninger verden over.

Et flertal af smartphone -brugere slår websteder, produkter og tilhørende indhold op på deres telefoner. Når alt kommer til alt, når du hører om et fedt produkt, vil du normalt ikke vente til du er hjemme for at tjekke det.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

SEO-venlige WordPress-temaer har lydhøre layout. Et responsivt WordPress -websted vil let tilpasse sig forskellige skærmstørrelser på tværs af enheder.

På den måde bliver mobilhandlere ikke modtaget med en dårligt tilpasset e-handels hjemmeside, når de klikker igennem.

Google foretrækker mobilvenlige websteder og tilbyder et værktøj, hvor du kan teste, hvordan dit websted klarer sig.

2. Vælg et tema, der understøtter de fleste plugins

WordPress -plugins hjælper med at låse dit websteds sande potentiale op med yderligere funktioner til både brugere og webstedsejere.

WooCommerce, Jetpack, Akismet og Google Analytics er populære plugins. Du kan også downloade de bedste SEO -plugins for at gøre optimeringen lettere.

Det WordPress -tema, du vælger, skal understøtte populære plugins, især dem, du bruger regelmæssigt.

W3 Super Cache er et eksempel på et plugin, der altid er aktivt, fordi det opretholder optimal sidehastighed. Du vil ikke have, at det mislykkes, fordi du har skiftet tema.

3. Vælg et tema med ren kode

Dit websted består af koder. Hvis disse koder er dårligt skrevet, kan det påvirke dit websteds sikkerhed, hastighed og ressourcer.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Det samme gælder for WordPress -temaer.

De bedste WordPress -temaer til SEO har ren kode, der gør dem mere sikre og pålidelige, med mindre nedetid.

Ren kode og SEO går hånd i hånd. Dette skyldes, at rene kode-WordPress-temaer øger sidens indlæsningshastighed og SEO-rangering.

For eksempel fremskynder et optimeret tema med ren kode opdateringer af vigtige SEO -elementer som meta-, titel- og header -tags. Dette hjælper søgemaskiner med at:

Find disse tags hurtigt. Gennemgå dit websted let.

For at analysere dit valgte WordPress -tema og sikre, at det har ren kode, der er i overensstemmelse med standard WordPress -kodningskonventioner, kan du gøre brug af Theme Check.

Alt du skal gøre er at:

Installer dit foretrukne tema på WordPress. Installer og aktivér Theme Check-pluginet. Gå til Appearance, og vælg Theme Check fra listen. Klik på dit valgte tema fra rullemenuen. Hit the Check it!

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Theme Sniffer var et andet værktøj bygget til temaevaluering. Dette plugin er imidlertid ikke længere funktionelt.

Bemærk, at gratis WordPress -temaer ikke har den reneste kode og kan udgøre sikkerhedstrusler, især hvis udvikleren kopierer og ændrer kode fra en online kilde.

4. Vælg et tema, der fungerer på flere browsere

Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og Opera er almindelige desktop- og mobilbrowsere, men der er flere flere. Du behøver ikke at tage højde for dem alle, men dit tema skal fungere på tværs af de mest populære browsere.

Et SEO-venligt WordPress-tema henvender sig til alle populære browsere, hvilket gør det praktisk for brugerne at læse og dele dit indhold, uanset deres browservalg.

Udover at understøtte forskellige browsere, skal du kontrollere versionskompatibilitet. Ikke alle bruger den nyeste browserversion. Ofte forsinkes opdateringer baseret på den enhed eller operativsystem, de bruger.

Ideelt set burde dit websted fungere problemfrit på de sidste fem versioner af de mest populære browsere Windows, iOS, Android og Linux.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Du kan bruge værktøjer som PowerMapper til at kontrollere browserkompatibilitet.

Udviklere kan også manuelt køre tests for at fastslå kompatibilitet.

5. Vælg et tema med et plugin til sidebygger

En sidebygger er et WordPress-plugin, der gør det lettere at oprette dit websteds layout gennem træk-og-slip-funktioner. Du kan hurtigt vælge mellem præfabrikerede layoutindstillinger og trække og slippe elementerne for at placere dem, hvor du vil.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Sidebyggere er en glimrende mulighed for nem oprettelse af websteder, og de fleste premium WordPress -temaer tilbyder dem. Hvis du er et digitalt marketingbureau, der arbejder med flere kunder, kan du bruge sidebyggere til hurtigt at oprette flere websteder.

Men sidebyggere har et par problemer.

Sidebyggere genererer en masse kode, og som tidligere nævnt er oppustede websteder langsomme. Dette er dårligt for SEO.

Endnu vigtigere, når du opretter et websted ved hjælp af en sidebygger og derefter skifter temaer, vil layoutet – og derfor indholdet på det – kræve flere redigeringer. Din tekniske og on-side SEO kan blive påvirket, så sørg for at tage højde for SEO under en re-build.

Vælg et tema, der har et populært plugin til sidebygger indbygget. Eller installer et separat plugin til sidebygger, der fungerer på tværs af de fleste temaer.

6. Vælg et tema, der indlæses hurtigt

Brugere har meget korte opmærksomhedsintervaller. Mange vil forlade, hvis et websted tager mere end et par sekunder at indlæse. Sidehastighed er afgørende for SEO.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Forbedring af sidens hastighed har vist enorme resultater. En undersøgelse fra Deloitte Digital og Google viser, at faldende belastningstid med 0,1 sekunder førte til en stigning på 8% i konverteringer på e-handelswebsteder.

Det er fristende at gå efter et rimeligt tema med en vasketøjsliste med funktioner, f.eks. Tilpassede widgets eller Google Fonts. Men hvis du ikke rent faktisk bruger disse funktioner, bremser de bare dit websted.

Du bør vælge et hurtigt, let og tilpassbart WordPress -tema med kun de funktioner, du har brug for. Alternativt kan du vælge SEO-optimerede temaer, der lader dig deaktivere funktioner, du ikke bruger.

Brug Google Search Console til at finde ud af, hvor hurtigt dit websted er, og se om det er bremset, efter at du har installeret et tema.

7. Vælg et tema, der opdateres regelmæssigt

Regelmæssige temaopdateringer er afgørende for sikkerhed og fejlrettelser. Du vil ikke have et WordPress -tema, der opdateres en gang om året.

Udviklere bruger opdateringer til at levere de nyeste sikkerhedsrettelser, rette fejl, løse kompatibilitetsproblemer med de nyeste browsere og plugins og rydde op i gammel kode.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Din SEO tager et hit, når du bruger et forældet tema. Hvis dit tema ikke er kompatibelt med den nyeste version af Google Chrome, indlæses det ikke. Du mister den potentielle trafik, der genereres af Chrome -brugere, og giver dine konkurrenter en chance for at springe dig.

Forældede temaer kan også have begrænset funktionalitet på nyere enheder og browsere.

8. Vælg et tema med gode vurderinger

Den nemmeste måde at identificere de bedste WordPress -temaer til SEO er at kontrollere brugeranmeldelser og ratings. Tjek ikke bare anmeldelser og udtalelser på temaets officielle websted-tjek også for bedømmelser på tredjepartswebsteder og sociale medier.

Brugere efterlader måske ikke SEO-fokuserede anmeldelser, men de vil ofte angive ting som “langsom indlæsningshastighed” eller “ikke mobilvenlig.” Sammenlign disse med din SEO tjekliste for at forstå, hvor anvendeligt og velbygget temaet er.

Sammenlign almindelige brugerproblemer med problemer, der generelt kan påvirke dit websted, og undgå disse temaer.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Selvom et lille antal hastighedsrelaterede klager i et hav af positive anmeldelser er OK, bør du undgå temaer med for det meste dårlige anmeldelser.

Bedste WordPress -tema til SEO

Divi.Astra.Kadence.Hello af Elementor.GeneratePress.

Hvis du leder efter det bedste WordPress -tema til SEO, er det det. Lad os se nærmere på hver af dem:

Divi

Divi er et bedst sælgende SEO-optimeret WordPress-tema med en bred vifte af forudbyggede skabeloner, der passer til websteder på tværs af de fleste nicher, herunder SEO-bureauer og blogging. Det lader dig tilpasse næsten alle aspekter af dit WordPress -websted.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Divi er skabt af elegante temaer og har indbygget SEO-optimering og opdateres regelmæssigt, så du aldrig behøver at bekymre dig om kompatibilitet. Det er uden tvivl det mest populære tema til WordPress.

Astra

Astra er et kraftfuldt WordPress-tema med nethinde-færdige præfabrikerede sideskabeloner, der passer til forskellige virksomheder. Dens lette kode og hurtige indlæsningshastigheder gør den til en glimrende mulighed for et SEO-venligt WordPress-tema.

Astra understøtter de mest populære WordPress -plugins, herunder Yoast SEO og All in One SEO. Det understøtter også træk-og-slip side-buildere såsom WPBakery.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Kadence

Kadence er et multifunktionelt WordPress-tema, der lader dig oprette lynhurtige websteder på få minutter. Det har skabeloner til mærker, påvirkere, små virksomheder, e-handel og bureauer.

Det kan også integreres med større plugins, herunder Elementor, WooCommerce og Beaver Builder.

Kadence er bygget med de bedste SEO -metoder til markup og skema og lader dig nemt tilpasse hvert element på dit websted – herunder headerstilarter, farver og typografi – let.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Hej fra Elementor

Bygget med lean, ikke-påtrængende kode, Hello by Elementor er det perfekte WordPress-tema til SEO.

Det er ekstremt let, lydhørt og hævder at indlæse websteder på et kvart sekund. Et hurtigere websted fører til lavere afvisningsprocent og gladere brugere.

På trods af sit fokus på hastighed og brug af minimale ressourcer tilbyder Hello stadig hundredvis af skabeloner, masser af tilpasningsmuligheder og regelmæssige opdateringer. Det har også RTL -understøttelse.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

GeneratePress

Uanset om du er freelancer, opstart eller bureau, så er GeneratePress et godt WordPress -tema til SEO.

Det er hurtigt, let og tilgængeligt. Den gratis version af temaet er fokuseret på hastighed og ydeevne, som er væsentlige SEO -elementer.

Opgradering til Premium-versionen giver dig adgang til GeneratePress ‘webstedsbygger i blok-stil (så du aldrig behøver at lære en kodelinje), professionelt designet starterwebsteder og tilpasningskontroller.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Endelige tanker: Sådan vælges det bedste SEO-optimerede WordPress-tema

WordPress -temaer er en fantastisk måde at pifte dit websted op, men de bør ikke forhindre din SEO -indsats. Lad ikke den overvældende mængde temamuligheder skræmme dig til hurtigt at vælge en og bosætte sig.

I stedet vedligeholde din cool og vælge en SEO-optimeret WordPress tema efter at have foretaget din research.

Hvis du har brug for mere hjælp til WordPress SEO, kan du se vores omfattende ekspertguide.

Flere ressourcer:

Billedkreditter

Alle skærmbilleder taget af forfatteren, juli 2021

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*