Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Sådan bruges strukturerede data til at understøtte EAT

Sådan bruges strukturerede data til at understøtte EAT

Googles koncept om “EAT” (ekspertise, autoritet og troværdighed) er blevet et varmt emne i SEO -samfundet i de seneste år, samt en kilde til mange myter og misforståelser.

Et af de mest fremtrædende spørgsmål og mysterier omkring EAT er, om og i hvilket omfang det er en direkte rangeringsfaktor i Googles algoritmer.

Imidlertid har Google været konsekvent med hensyn til den rolle, EAT spiller i både sine algoritmer, og hvordan det bruges af bedømmere af søgekvalitet, idet han udtalte, at “Googles algoritmer identificerer signaler om sider, der korrelerer med troværdighed og autoritativitet”, i modsætning til at EAT selv er en kvantificerbar , målbar metric, der bruges i Googles algoritmer.

For at styrke dette punkt har Google for nylig leveret en opdatering om dette spørgsmål, hvilket angiver, at EAT ikke i sig selv er en rangeringsfaktor, men snarere en ramme, der omfatter de mange signaler, Google bruger til at evaluere og rangere godt indhold.

I en opdatering fra marts 2020 udtalte Google, at:

“Vurdering af dit eget indhold i forhold til EAT -kriterier kan hjælpe med at tilpasse det konceptuelt til de forskellige signaler, som vores automatiserede systemer bruger til at rangere indhold.”

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Googles kommunikation om EAT efterlader meget plads til fortolkning og debat, hvilket har tendens til at resultere i et fælles spørgsmål blandt mange SEO -fagfolk:

Hvis EAT er så vigtigt, hvordan kan jeg optimere mit indhold for at forbedre dets opfattede EAT?

Selvom Googles officielle svar på spørgsmål relateret til EAT efterlader mange SEO -fagfolk usikre på, hvad de næste skridt skal tage, er der en pålidelig, underudnyttet metode, vi kan bruge til at forbedre ikke kun EAT, men også den samlede organiske ydeevne: udnytte strukturerede data (Schema.org ) til sin fulde kapacitet.

Hvordan strukturerede data kan hjælpe med EAT

Korrekt brug af strukturerede data kan hjælpe med EAT af flere årsager.

For det første hjælper strukturerede data med at etablere og forstærke forholdet mellem enheder, især blandt de forskellige steder, de nævnes online.

Med Googles egne ord hjælper “dette” ved at levere denne markup dem ved at “give eksplicitte spor om betydningen af ​​en side”, som Google derefter bruger til at “forstå indholdet på siden samt indsamle oplysninger om internettet og verden i generel.”

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Brug af strukturerede data til at etablere disse relationer kan strømline Googles evne til at vurdere EAT for en given side, et websted eller en enhed, fordi det kan hjælpe:

Reducer uklarhed blandt enheder. Opret nye forbindelser, som Google ellers ikke ville have lavet i sin vidensgraf. Giv yderligere oplysninger om en enhed, som Google muligvis ikke havde opnået uden de strukturerede data.

Ifølge Knowledge Graph og Google patentekspert Bill Slawski:

“Strukturerede data tilføjer et niveau af præcision, som en søgemaskine har brug for og måske ikke forstår, fordi den ikke har en menneskelig sund fornuft.”

Uden tillid til, hvilke enheder der er inkluderet på en side, kan det i bedste fald være udfordrende for søgemaskiner at nøjagtigt vurdere disse enheders ekspertise, autoritet og troværdighed.

Strukturerede data hjælper også med at skelne entiteter med samme navn, hvilket utvivlsomt er vigtigt ved evaluering af EAT.

Slawski gav et par interessante eksempler på, hvordan dette kunne fungere:

“Når du har en person, der er genstand for en side, og de deler et navn med nogen, kan du bruge en SameAs -ejendom og pege på en side om dem på en vidensbase som Wikipedia for at gøre det klart, at når du henviser for en som Michael Jackson mener du popens konge og ikke den tidligere direktør for Homeland Security – de er meget forskellige mennesker.

Virksomheder har nogle gange navne, som de måske deler med andre, såsom bandet Boston, der deler et navn med en by. ”

Strukturerede data fungerer i det væsentlige som en måde at fodre Google på vigtige oplysninger om emnerne på dit websted såvel som de personer, der bidrager til det.

Dette er et afgørende første skridt i, at Google derefter nøjagtigt kan vurdere pålideligheden og troværdigheden af ​​dit websted og skaberne af dets indhold.

Implementering af strukturerede data for EAT

Der er et par forskellige metoder til implementering af strukturerede data: JSON-LD (som foretrækkes af Google), Microdata og RDFa.

Google har også for nylig tilføjet dokumentation om tilføjelse af strukturerede data dynamisk ved hjælp af JavaScript og Google Tag Manager.

For WordPress-websteder har det populære SEO-plugin Yoast mange indbyggede skemamuligheder og har aktivt udvidet nye skematyper og -funktioner i de seneste måneder.

For at forbedre EAT er metoden til implementering af strukturerede data mindre vigtig end de typer skemaer, der er markeret på webstedet.

Forbedring af EAT kræver, at søgemaskiner får så mange oplysninger om troværdighed, omdømme og troværdighed hos de forfattere og eksperter, der bidrager med indhold til dit websted, og som udgør din virksomhed.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

EAT omfatter også dit brands ry og den oplevelse, brugerne har både på dit websted og når du bruger dine produkter eller tjenester.

Disse aspekter er særlig vigtige at markere med Schema, når det er muligt.

Det er også afgørende at strukturere dit skema korrekt, så søgemaskiner kan forstå de forskellige egenskaber ved en given enhed og forholdet mellem dem og andre enheder.

Alexis Sanders tilbyder en fantastisk forklaring på fordelene ved indlejring af skema og hvordan man gør det korrekt i denne artikel om JSON-LD.

Eksempelvis stammer skemaet herunder fra mit personlige websteds hjemmeside og viser, hvordan indlejring ser ud, når det udføres korrekt.

(Dette blev gjort ved at indstille mine webstedsindstillinger til en “Person” ved hjælp af Yoast -pluginet og udfylde alle relevante felter på min profil.)

Korrekt indlejring af skema gør det, så du kan:

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Læs i det væsentlige det resulterende skema højt fra værktøjet til test af strukturerede data. Få en forståelse af hovedenhederne på siden samt deres forhold til hinanden.

Nesting eliminerer også det almindelige problem med at have flere redundante eller modstridende skematyper på den samme side (ofte på grund af at flere plugins injicerer skema samtidigt).

På en produktside er det for eksempel vigtigt at tydeligt beskrive og differentiere forholdet mellem den organisation, der udgiver webstedet, og den organisation, der fremstiller produktet.

Ved at placere dem korrekt i en indlejret struktur kan du tydeligt beskrive forskellen i deres roller – frem for bare at sige, at de begge er “på siden”.

Hvilke skematyper der skal bruges til at forbedre EAT

Der er en række forskellige skematyper og egenskaber, der er afgørende for at have til stede på dit websted for at sende de rigtige signaler til søgemaskiner om dine organisationers EAT.

Nedenfor er fem eksempler på nogle af de højest prioriterede muligheder for at bruge Skema til at signalere god EAT, men der er mange flere, hvor dette kom fra.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

1. Personskema

Googles første omtale af EAT i retningslinjerne for kvalitetsvurderinger starter med at bede bedømmerne om at overveje “ekspertisen” såvel som “autoriteten til skaberen af ​​hovedindholdet.”

Disse oplysninger kan formidles til søgemaskiner ved hjælp af Personskema.

Denne skema -type indeholder snesevis af muligheder for ejendomme, der skal angives for at give mere kontekst om personen, hvoraf mange stærkt understøtter EAT, herunder (men ikke begrænset til):

affilieret

Overvej at inkludere Personskema med ovenstående egenskaber mindst én gang, hvor din grundlægger, indholdsskabere og/eller ekspertbidragydere er angivet på dit websted.

(Forudsat at disse oplysninger også vises på siden – hvilket er en forudsætning for overholdelse af strukturerede data.)

En forfatterbiografi -side er en god kandidat til at vise denne skema -type.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Husk, at alt indhold, der er markeret med skema, også skal være synligt på siden for at undgå manuel handling med spam -strukturerede data.

En anden måde at forbedre din brug af Personskema er at bruge det til at skelne personens navn fra andre identiske navne i Googles vidensgraf.

Hvis denne person er angivet i vidensgrafen (som du kan bekræfte ved hjælp af dette praktiske værktøj), kan du overveje at linke til deres vidensgraf -URL ved hjælp af sameAs -egenskaben.

Denne indsats kan give Google den ekstra smule tillid, den har brug for for at sikre, at den rette persons videnpanel vises for forespørgsler, der er specifikke for dem.

Selvom Google meddelte, at det har afskrevet sameAs markup for sociale profiler, kan du stadig bruge sameAs til andre formål, f.eks. At linke til:

Individets vidensgraf URL. Deres Wikipedia -side, en freebase- eller Crunchbase -profil. Andre velrenommerede kilder, hvor personen er nævnt online.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Desuden er det værd at huske, at der er flere søgemaskiner, der bruger Schema end bare Google, så det er sandsynligvis stadig en god tilgang at vise sociale profiler ved hjælp af sameAs.

2. Organisation

Organisationsskema er utvivlsomt en af ​​de bedste skematyper til støtte for EAT -bestræbelser.

Denne skema -type tilbyder en række forskellige ejendomme, der kan give yderligere kontekst om din virksomhed eller dit brand, for eksempel:

adressedunsfounderfoundingDatehasCredentialknowsAbmemberOfparentOrganization

Mange virksomheder implementerer organisationsskema uden at udnytte disse felter eller de mange andre egenskaber, der er tilgængelige ved hjælp af denne skema -type.

Overvej at indarbejde alle disse oplysninger på din mest relevante side om din organisation (generelt en “Om os” eller “Kontakt os” -side) og markere siden i overensstemmelse hermed.

3. Forfatter (skema -ejendom)

Forfatter er en skemaegenskab, der kan bruges til enhver skematype, der falder ind under CreativeWork- eller Review -klassificeringen, f.eks. Artikel eller NewsArticle.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Denne egenskab skal bruges som markup for forfatterens byline på et stykke indhold.

De forventede typer for Author -ejendommen er enten en person eller organisation, så hvis dit websted udgiver indhold på virksomhedens vegne, er det vigtigt at angive forfatteren som en organisation og ikke en person.

4. reviewedBy (skema -ejendom)

Ejendommen anmeldtBy er en fantastisk mulighed for at fremvise dit websteds gode EAT.

Hvis du bruger ekspertanmeldere på dit indhold, f.eks. Medicinske eller juridiske korrekturlæsere, kan du overveje at vise deres navn på siden som den person, der har gennemgået dit indhold for at være nøjagtig.

Derefter kan du udnytte egenskaben reviewedBy til at angive personens (eller organisationens) navn.

Dette er en fantastisk måde at bruge, hvis dine forfattere muligvis mangler EAT eller en stærk online tilstedeværelse, men dine anmeldere er de sande eksperter med en kendt online tilstedeværelse.

For WordPress til websteder, der bruger Yoast, overvejes i øjeblikket en reviewedBy -funktion til deres køreplan, som giver dig mulighed for at angive den person, der har gennemgået dit indhold ved at vælge blandt dine forfattere i WordPress.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

5. Citater (skema -ejendom)

Ved hjælp af egenskaben Citationsskema kan du liste de andre publikationer, artikler eller kreative værker, dit indhold citerer eller linker til.

Dette er en fantastisk måde at vise søgemaskiner på, at du henviser til autoritative, pålidelige kilder til at understøtte dit arbejde, hvilket er en god strategi for EAT.

Endvidere kan notering af citater i Schema -markup hjælpe med at placere dit brand i forhold til de andre mærker, du forbinder med, hvilket potentielt kan give Google kvalitative oplysninger om din troværdighed.

Brug strukturerede data til at understøtte EAT -initiativer

Schema.org -biblioteket udvides løbende.

Og selvom strukturerede data i sig selv ikke er en direkte rangeringsfaktor, anbefaler Google konsekvent at anvende brugen og bruge så meget af dem som muligt for at hjælpe søgemaskinen med at give mening om dit websted.

Formentlig, ved at hjælpe Google med bedre at forstå dit indhold og de enheder, der er inkluderet på dit websted gennem strukturerede data, vil dette også effektivisere og forbedre deres indsats for at vurdere dit websteds kvalitet og EAT.

Reklame

Fortsæt med at læse herunder

Vær opmærksom på det stadigt udviklede Schema.org-bibliotek og drage fordel af de mange skematyper og egenskaber, der er angivet der, som en vejledning til, hvordan dit indhold skal struktureres.

Billedkreditter

Udvalgt billede: Paulo Bobita
Skærmbillede taget af forfatteren

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*