Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Rippling Review – The Good and Bad for 2021

Rippling Review - The Good and Bad for 2021

Afsløring: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Rippling er et brugervenligt online lønsystem, der også tilbyder HR- og IT-løsninger. Softwaren kræver meget lidt træning for at komme i gang og hjælper dig med at køre løn på bare 90 sekunder. Rippling er en solid konkurrent i forhold til andre lønsystemer på markedet. Det tilbyder funktioner, som konkurrenterne ikke gør, f.eks. Global lønningsliste og prisbaserede priser. Vi vil anbefale Rippling til dem, der leder efter en one-stop-løsning til HR og lønhåndtering.

Sammenlign Rippling med The Best Payroll Services

Rippling er en alt-i-en medarbejderstyringssoftware, der forbinder HR, lønninger, fordele og IT, alt sammen under ét tag. Rippling sender alle vigtige medarbejderdata såsom timer og fradrag direkte ind i lønningslisten. Det betyder, at du ikke alene aldrig behøver at beregne løn igen manuelt, men du kan også få dine medarbejdere betalt med et klik på en knap.

Så fantastisk som det er, Rippling kom ikke på vores topliste. Det er fordi, medmindre du leder efter en altomfattende HR- og lønsoftware, er Rippling ikke det rigtige valg for dig.

Vi har undersøgt og testet snesevis af lønstjenester derude for at begrænse dem til nogle af de bedste muligheder. Vi tilbyder også tips om, hvornår det er tid til at investere i lønsoftware til din virksomhed og fremhæver nogle centrale metoder, du bør overveje, når du vælger den rigtige til dine behov. Hvis du er interesseret i at kigge nærmere på de seks bedste muligheder, kan du se alle vores topvalg.

Rippling: The Good and the Bad

I vores forskning har vi opdaget, at Rippling er meget vellidt. Det har en række fordele og ikke for mange ulemper, men der er områder, hvor brugerne gerne vil se Rippling udvikle sig. Lad os se nærmere på, hvad disse kan være.

Den gode

Brugervenlig: Rippling er så let at bruge, at både administratorer og medarbejdere hurtigt vil tilpasse sig systemet med meget lidt træning. Hovedmenuen giver hurtig adgang til alle vigtige områder i Rippling, herunder mennesker, lønning og rapportering. Lønningsgrænsefladen er også elegant og velorganiseret og præsenterer automatisk nøgleinformation som f.eks. Samlede arbejdstimer og samlede lønudgifter.

Rippling gør det også utroligt let for medarbejdere at navigere og tilmelde sig tilgængelige sundhedsmæssige fordele under onboarding -processen. Mange brugere rapporterede også, hvor let det er at logge på uden for arbejdet for at se fordele, tilføje familiemedlemmer, opdatere personlige oplysninger og afslutte deres tidskort.

One-Click Payroll Runs: Fordi Rippling deler alle de vigtige medarbejderdata, f.eks. Arbejdstimer og fradrag med lønningsliste, vil du kunne køre lønningslisten inden for 90 sekunder med et enkelt klik. Du står aldrig over for manuel dataindtastning igen!

Global Payroll Capabilities: En af Ripplings fremtrædende funktioner er dens evne til at understøtte internationale betalinger. Uanset hvor dine medarbejdere eller entreprenører befinder sig i verden, får Rippling dem betalt på få minutter. Dette bliver mere og mere vigtigt i et stadig mere fjerntliggende arbejdsmiljø og er ikke noget, mange andre lønsoftware tillader.

HR -funktioner: Hvis du leder efter software, der problemfrit kombinerer HR med lønninger, har Rippling dækket dig. Med Rippling vil du være i stand til at ombord og udenbords medarbejdere, opsætte og automatisere medarbejderindlæring og udvikle toptalenter. Du kan endda køre din rekruttering gennem Rippling med let stillingsopslag, tilpassede ansættelsesarbejdsgange og smart ansøgersporing.

Omfattende integrationer: Rippling integreres bekvemt med omkring 400 apps, herunder regnskabssystemer som QuickBooks, NetSuite og Xero. Du kan også integrere samarbejdssoftware som f.eks. Google Workspace og Slack. En af de ting, vi elsker mest ved Ripplings omfattende integrationer, er, at mange af dem integreres så problemfrit, at du kan få adgang til dem alle med et enkelt login.

Omfattende fordelsadministration: Ripplings fordelsadministration er unik for sine konkurrenter, idet du kan arbejde med absolut enhver mægler efter eget valg. Du kan også søge, citere og sammenligne over 4.000 planer fra topforsikringsselskaber for at sikre, at du tilbyder dine medarbejdere de bedst mulige muligheder. Når nye medarbejdere er ombord, bliver de automatisk indskrevet i virksomhedens fordele, så du behøver ikke at jage dem ned for at sikre, at de selv tilmelder sig.

Fremragende kundesupport: Selvom Ripplings kundesupport kun udvides via e-mail og live chat, rapporterer brugerne, at tjenesten er i top. Kundesupportteamet er dygtigt til at håndtere de fleste problemer på stedet og kan vende mere komplekse spørgsmål om på omkring 48 timer. Det ville dog også være dejligt at se Rippling udvide kundesupport via telefon.

Citatbaseret prismodel: Rippling tilbyder ikke standardabonnementsplaner at vælge imellem. Det betyder, at du kun nogensinde vil betale for præcis det, du har brug for, hvilket gør Rippling til en meget omkostningseffektiv løsning. Ripplings salgsrepræsentanter udvikler en tilpasset plan, der ikke kun opfylder din virksomheds behov, men også overvejer dit budget.

Den dårlige

Kan ikke automatisere lønningslisten: Selvom du kan køre lønning med et klik på en knap, tilbyder Rippling ikke mulighed for helt at automatisere lønprocessen. Dette betyder, at du skal huske at køre lønningslisten uge ind og uge ud. De fleste af de bedste løntjenester tilbyder automatisk løn, så det er lidt overraskende, at Rippling ikke gør det.

Minimum kontraktlængde: Efter sigende er Ripplings minimum indledende kontraktlængde et år. Det betyder, at hvis du ikke kan lide softwaren, er der ingen mulighed for at opgive skibet, før året er omme uden at skulle betale gebyrer. Dette kan være en afskrækkende faktor for nogle brugere, især i betragtning af at der heller ikke er en gratis prøveperiode, der giver brugerne mulighed for at sikre, at softwaren er egnet til deres behov. Du kan dog planlægge en 30-minutters produktdemo med Rippling, før du forpligter dig til kontrakten.

Mangel på standardabonnementsplaner: Selvom Ripplings citatbaserede priser bestemt vil være egnede for nogle, vil manglen på standardabonnementsplaner sandsynligvis afskrække brugere fra at engagere sig i Rippling i første omgang. Selvom Rippling ikke annoncerer sine priser, har flere brugere rapporteret, at prisen er på den høje side sammenlignet med lignende tjenester. Det ville være fantastisk at se Rippling lave nogle standardabonnementsplaner for brugere, der ønsker at bruge produktet lige ud af kassen.

Krusende priser og muligheder

I modsætning til sine konkurrenter tilbyder Rippling ikke et standardsæt med abonnementsplaner, som brugerne kan vælge imellem. I stedet tilpasser Rippling sine priser baseret på hver brugers behov med priser fra kun $ 8 pr. Person pr. Måned. Du fortæller Rippling, hvilke tjenester du har brug for, og det vil designe et gratis tilpasset tilbud til dig.

Det er vigtigt at bemærke, at adgang til Ripplings lønningstjenester kun er mulig ved at tilmelde sig sin Employee Management Platform. Med dette i tankerne skal du forvente, at lønsoftware til fuld service koster langt over $ 8 pr. Person pr. Måned. Du skal også tilføje administration af sundhedsmæssige fordele og sporing af tid og fremmøde, så sørg også for at redegøre for det i din budgettering.

Selvom vi ikke har kunnet finde yderligere oplysninger om Ripplings omtrentlige omkostninger, har flere brugere rapporteret, at softwaren er ret dyr i forhold til konkurrenter. Dette er naturligvis underlagt fortolkningen af ​​hver virksomhed, så det er en god idé at modtage et gratis tilbud fra Rippling for at finde ud af det.

Krusende lønningsliste

Vil du køre løn på bare 90 sekunder? Med Rippling kan du gøre præcis det! Krusning føder automatisk alle vigtige HR -data, såsom timer og fradrag, direkte ind i din lønningsliste, så du aldrig behøver at indtaste dem manuelt. Det betyder også, at du kan køre løn med et enkelt klik på en knap.

Rippling håndterer også automatisk overholdelse og skatteoplysning for at sikre, at din virksomhed altid er inden for parametrene i de gældende regler. Det vil endda automatisk opdatere skattekrav til medarbejdere, når de flytter lokationer.

Et område, hvor Rippling skinner med sin lønningsliste, er evnen til at betale mennesker globalt. Uanset hvor dine medarbejdere og entreprenører befinder sig, kan du betale dem på få minutter. Dette er noget, konkurrentsoftware som Gusto og QuickBooks Payroll ikke tilbyder, så det er en vigtig fordel ved Ripplings tilbud.

På den anden side mangler Rippling muligheden for helt at automatisere lønningslister, hvilket er noget, som mange af de bedste software inkluderer. Det faktum, at Rippling gør det så let at køre lønudligning, kompenserer for dette, men hvis automatisering af lønninger er en afgørende faktor for dig, er Rippling ikke den bedste løsning for dig.

Krusende fordele

Rippling tilbyder et omfattende område til administration af fordele, der præsenterer alle de vigtige medarbejdergoder i ét system. Dine medarbejdere vil kunne administrere deres sundhedsforsikring, 401K, og pendlerydelser gennem Rippling.

Som administrator vil du kunne arbejde med enhver forsikringsmægler, du vælger, hvilket er noget, ikke mange konkurrenter tillader. Du kan endda citere og sammenligne over 4.000 planer fra de bedste forsikringsselskaber for at sikre, at du tilbyder dine medarbejdere de bedste muligheder.

Hvad angår dine medarbejdere, når de flytter til Rippling, kan de beholde deres eksisterende planer og priser. Det er ikke nødvendigt for dem at omregistrere eller opdatere oplysninger. Deres dækning overføres og administreres fuldt ud på ingen tid. Nye medarbejdere vil straks blive inviteret til at forny og tilmelde sig sundhedsforsikring og pensionsydelser under onboardingprocessen og lægge mere tid tilbage i lommen til at fokusere på at drive din virksomhed.

Medarbejdere elsker også især, at Rippling giver dem adgang til og opdaterer deres fordele, selv når de ikke er på arbejde. Det er let for dem at tilføje afhængige, ændre dækslet eller justere deres detaljer uden for åbningstiden.

Krusende tid og fremmøde

En af de ting, der gør Ripplings lønningsliste så let og effektiv, er dens muligheder for sporing af tid og fremmøde. Rippling sporer automatisk medarbejdernes timer, når de kører ind og ud, så arbejdsgiverne kan gennemgå i slutningen af ​​ugen. Alle gennemgåede timer synkroniseres derefter bekvemt automatisk med lønningslisten – ingen manuel indtastning kræves!

Du kan også oprette automatiske tidsregistrerende arbejdsgange for nøjagtigt at spore overarbejde, ubesvarede pauser og ikke-godkendte timer, så du kan administrere tid i henhold til dine forretningsbehov. Rippling giver dig også besked, før der opstår større problemer, f.eks. At medarbejdere når overarbejde.

Endelig giver Ripplings tidssporingsfunktioner dig klar synlighed over, hvor mange timer dine medarbejdere arbejder. Du kan bygge tilpassede rapporter og identificere lønomkostninger efter job, så du strategisk kan planlægge for fremtiden.

Hvor rislende rækker

Rippling kom ikke på vores topliste over løntjenester, men det er ikke fordi det ikke er god software. Det er fordi Rippling er en temmelig stærkt fokuseret HR -software med yderligere lønmuligheder.

Du kan ikke få adgang til Ripplings løntjenester uden også at tilmelde dig medarbejderstyringssystemet, hvilket betyder, at du har ekstra HR -funktioner, du muligvis ikke har brug for. Vi elsker heller ikke tanken om, at Rippling udvider kundesupport kun via e -mail eller chat. Når det kommer til software, er det vigtigt at have øjeblikkelig telefonadgang til ekspertbistand i vores bøger.

Med dette i tankerne er Rippling ikke en egnet mulighed for dem, der specifikt leder efter lønsoftware. Hvis det er dig, ville du hellere gå til software som Gusto i stedet. Det tilbyder også nogle HR -muligheder, og du har direkte adgang til et fremragende kundesupportteam.

Hvis du vil læse mere om nogle af de bedste løntjenester derude, kan du se alle vores topvalg her.

Gusto-Bedste online løntjeneste for de fleste QuickBooks-Bedst til at slå lønning og regnskab ud i ét trin ADP-Bedst til at undgå smerter i lønudvikling Deluxe Lønning-Bedste måde at tiltrække flere talenter på SurePayroll-Bedste bekymringsfri garanti for små virksomheder skat Payay4Free.com-Bedste funktion- rig gratis for evigt online lønningstjeneste

Så vil vi anbefale Rippling til din næste lønningssoftwareudbyder? Hvis du leder efter en alt-i-en-medarbejderstyringsløsning, der tilbyder HR-, løn- og it-produkter til opstart, så ja, vi vil anbefale Rippling.

Men hvis du bare leder efter en lønningsløsning og intet andet, er det mere sandsynligt, at den software, der anbefales i vores topliste, passer til dine formål.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*