Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Platform.ly anmeldelse – Det gode og dårlige for 2021

Platform.ly anmeldelse - Det gode og dårlige for 2021

Videregivelse: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Platforms vil gøre dine hverdagslige marketingopgaver til muligheder for vækst, indsigt og indkomst. Dette alt-i-et-marketingautomatiseringssystem reducerer den tid, du bruger på at sende e-mails, sænker dine omkostninger til at udvikle relationer med dine kunder og i stedet opretter kraftfulde systemer til at holde dine kunder tilbage efter mere. Platformeligt guider dig til at opbygge dine egne marketingautomatiseringssystemer, få adgang til live datadashboards og bedre forstå dine kunders behov med CRM. Vi anbefaler Platformly til folk, der driver små til store virksomheder, der ønsker at strømline deres marketingprocesser.

Platformligt: ​​Det gode og det onde

Lad os først fordybe os i, hvad der adskiller Platformly fra andre marketingautomatiseringssystemer.

Den gode

Understøtter flere domæner: Uanset om du er en del af en stor virksomhed eller en sidehustler med flere websteder, kan Platformly understøtte alle dine domæner. Mængden af ​​domæner afhænger dog af den pakke, du køber. Starterpakken indeholder kun én, men med vækstpakken kan du forbinde op til fem domæner. Hvis du har brug for mere, kan du opgradere til pakken Ubegrænset, hvilket er vel ubegrænset!

Mens nogle andre marketingautomatiseringssoftwareværktøjer giver mulighed for at have flere domæner, er prisen hvad der skiller sig ud ved Platformly ud. Konkurrenter som SendInBlue og Hubspot opkræver hundredvis af dollars mere for de samme funktioner.

Brugergrænseflade, der kan tilpasses: Fra virksomhedsdashboards til destinationssider og skabeloner tilbyder Platformly et væld af muligheder for at finjustere softwaren efter din smag. UI’en er let at bruge og har et rent design, uden at der kræves kodning. Brug af Platformly vil sikre, at du har en række muligheder for at gøre programmet perfekt egnet til dine præferencer.

Kundecentrisk tilgang: Platformligt har et glimrende supportteam, der er klar til at hjælpe i en faldende hat. Uanset hvornår du har brug for hjælp, har Platformly en række ressourcer på plads til at guide dig på vej.

For øjeblikkelig support er der en live chat -funktion på Platformly -webstedet. Hvis live chat ikke helt er din stil, er der også mulighed for at e -maile Platformly -teamet direkte. Udover det er der i hjælpesektionen kategorier for de mest almindelige typer problemer, f.eks. Landingssider, kontakter, meddelelser og mere. Ikke nok med det, men Platformly har en blog, hvor deres teammedlemmer skriver om nye funktioner, almindelige fejl og mere. På helpdesk -siden er der links til de mest læste artikler.

Den dårlige

Some Learning Curve: Platformly er bredt omtalt som en af ​​de mest brugervenlige marketing automations software muligheder derude, men det er ikke uden nogen forpligtelse til at lære fra din ende. Med den enorme mængde af fremragende værktøjer betyder det også, at der kan være lidt af en indlæringskurve forbundet med at bruge dem.

Heldigvis er Platformly -teamet opmærksom på dette og har en grundig onboarding -proces for at bekæmpe disse vanskeligheder. Selvom den store mængde funktioner kan føles overvældende, vil du være komfortabel, før du ved det, hvis du er forpligtet til at bruge lidt tid på at lære, hvordan softwaren fungerer.

Som vi tidligere nævnte, tilbyder Platformly også en blog, hvor de beskriver de nye funktioner, de frigiver, og viser brugerne, hvordan de implementeres. Teamet giver dig et overblik over funktionen og viser dig, hvordan det kan hjælpe din virksomhed. Disse artikler er komplet med visualiseringer af softwaren samt pile og tegninger på billederne for at vise dig præcis, hvordan du anvender dem på din konto.

På trods af de udfordrende aspekter ved at lære alting fandt vi også ud af, at mange funktioner, såsom implementering af datadashboards og oprettelse af marketingautomatiseringer, er lige så enkle som at trække og slippe.

I sidste ende er der en indlæringskurve, men det er kun på grund af de mange forskellige funktioner, som Platformly tilbyder.

Alt for simple skabeloner: Platformligt tilbyder et bredt udvalg af skabelonindstillinger, hovedsageligt til formularer og e -mails. Selvom der er mange af dem, fandt vi ud af, at mange af dem har et temmelig grundlæggende udseende. Nogle mennesker elsker det rene og enkle design, men andre synes, at det efterlader mere at ønske.

Der er dog stadig nogle muligheder for at tilpasse. For eksempel tilbyder Yakimbee -skabelonen muligheden for at erstatte de originale lagerfotos med mere end 55 millioner royaltybilleder, videoer og vektorbilleder.

Hvis du er en, der ønsker stærkt tilpassede og fashionable skabeloner, kan det være, at du mangler Platforms. Men deres muligheder vil stadig være i stand til at få jobbet udført og vil give dig et enkelt, rent udseende.

Begrænsede integrationer: Mængden af ​​integrationer, Platformly tilbyder, er langt under konkurrenternes. SendInBlue tilbyder over 200, og ActiveBuilding tilbyder 800+ integrationer, hvor Platformly kun tilbyder 37.

Heldigvis fandt vi ud af, at Platformly -teamet har valgt nogle af de mest relevante integrationer, der skal medtages. De tilbyder Google Analytics til PayPal til Facebook til YouTube og mere. Se resten af ​​de 37 integrationer her.

Derudover tillader Platformly brugerne at tilføje deres egne integrationer. Dette kræver dog nogle mere avancerede tekniske færdigheder. Det foreslår også syv forskellige “connector” -applikationer, som brugerne kan downloade for at forbinde apps uden indbygget navigation, f.eks. Ved at købe Integrately giver dig mulighed for at forbinde Facebook -annoncer og Google Sheets til Platformly. Disse vil dog koste ekstra.

Platformspriser

Platformsmæssig prissætning er på niveau med konkurrenterne. I modsætning til sine konkurrenter tilbyder Platformly imidlertid en bred vifte af muligheder og indeholder mange funktioner, som andre opkræver ekstra for, f.eks. Link tracking og CRM. Selvom der er nogle billigere muligheder derude, har disse systemer typisk mere minimale værktøjer.

Platforms prissætninger varierer efter, hvor mange kontakter din virksomhed har. Websitet tilbyder en glidende skala, så brugerne kan se alle de forskellige prismuligheder afhængigt af deres individuelle forretningsbehov.

Prissætningen starter så lavt som $ 19,99 om måneden for dem, der har 1.000 eller færre kunder, og skalerer helt op til 100.000 kontakter til $ 499,99 om måneden. Det tilbyder dog også tilpassede tilbud til dem, der har endnu flere kontakter. Hvis du vælger at købe et årligt abonnement, får du desuden dine første to måneder gratis.

Der er tre pakker, du kan vælge imellem: Starter, vækst og ubegrænset.

Priserne i bunden af ​​hver kategori er, hvad der tilføjes til grundprisen afhængigt af, hvor mange kontakter din virksomhed koster fra glideskalaen.

Disse priser er minimale i forhold til en af ​​de mest populære marketingtjenester, HubSpot, der koster tæt på $ 800 hver måned. Men hvis du ikke har brug for så mange avancerede funktioner, og du bare leder efter en simpel e -mail -automatiseringssoftware, er der andre muligheder derude til en lavere pris. Selvom Platformly er fantastisk, ønsker vi ikke, at du skal betale for det, du ikke har brug for!

Platformligt kan være lidt dyrere end nogle andre muligheder for marketingautomatisering, men ingen i samme prisklasse har samme kapacitet og brugervenlighed.

Platformligt tilbud

Platformligt marketingautomation

En af de primære grunde til at få marketingautomatiseringssoftware er at reducere den tid, du bruger på gentagne opgaver. Med Platformly kan du oprette en reaktionskæde baseret på din kundes adfærd.

Automatisk besked er kun en af ​​disse funktioner. Med et klik på et par knapper vil du kunne sende e -mails til tusindvis af dine kontakter. Ikke kun det, men du kan programmere din software til at sende forskellige e -mails afhængigt af din klients tidligere reaktioner.

For eksempel, hvis en kunde allerede har købt et produkt, kan du springe over at sende reklamemateriale til det. I stedet ville det være smartere at sende reklamemateriale til et produkt, de ikke har købt endnu. Platforms gør programmeringen af ​​denne sekvens let.

Vi fandt også ud af, at oprettelse af e -mails med Platformly kan være hurtigere end nogensinde før. Softwaren indeholder en træk og slip professionel e -mail -builder, og vil derefter kunne sende den ud til alle de kontakter, du vil modtage den.

Ved at bruge disse funktioner betyder det, at du bedre kan komme i kontakt med dine kunder og øge salget, samtidig med at du sparer tid.

Platformligt CRM

Et af de mest unikke aspekter ved Platformly er, at det indeholder avancerede CRM -funktioner i alle sine pakker. Andre softwarevirksomheder kræver, at brugerne køber det mest avancerede tilbud for at få adgang til denne funktion og tilføjer hundredvis af dollars i omkostninger hver måned.

Platformly’s CRM indeholder en komplet database over hver enkelt af dine kunder, både tidligere og nu. Hver person har en profil, komplet med deres e -mail -adresse, de produkter, de har købt fra dig, og hvor mange penge de har brugt på din virksomhed. Der er endda muligheder for at oprette forbindelse til deres sociale mediekonti.

Den mest imponerende evne er at opbygge dit eget “lead scoring” -system. Du kan manuelt indtaste egenskaber for at score dine kunder, fra mest engagerede til mindst engagerede. Det betyder, at du kan være sikker på at sende opfølgninger og eksklusive tilbud til dem, der kan glide væk, og vise påskønnelse for dine topkøbere.

Med Platformly’s CRM vil du kunne forstå dine kunder bedre end nogensinde før, så du kan opbygge stærke forbindelser med dit publikum. Platformligt hjælper dig med at analysere alle dine kundeforhold på ét sted og giver dig mulighed for at pleje dem med effektivitet og lethed.

Forretningsdashboards, der kan tilpasses platformeligt

Platformligt giver brugerne mulighed for at tilpasse deres oplevelse ved at tilbyde en række forskellige dashboards. Du kan vælge at analysere alle former for data vedrørende din virksomhed, fra marketing til salg til finansiering til sociale medier og mere.

Uanset om du er ved computeren eller på din telefon, kan du se præcis, hvad der sker med din virksomhed i realtid. Dashboards indeholder alle former for data om din virksomhed, fra nye e -mail -abonnenter til hvor mange penge du har tjent den dag.

Disse dashboards er også en af ​​de nemmeste funktioner at konfigurere på Platformly. Der er forud oprettede dashboards at vælge imellem, samt træk og slip-muligheder, så du kan se alle de data, du ønsker ét sted. Med det rene design og enkle opsætning vil det være lettere end nogensinde at forstå præcis, hvad der foregår med din virksomhed, uanset om du er på kontoret eller slapper af inden sengetid.

Platformligt avancerede data

Platformligt giver brugerne også adgang til en række yderligere data. En af de primære egenskaber er link tracking. Med Platformly kan du se præcis, hvilke links på dine e -mails og reklamer, som dine kunder trykker på. Med disse data kan du se præcis, hvilke teknikker der giver mest respons og højeste ROI.

En anden bonus er, at Platformly ikke opkræver gebyrer for antallet af sporede links. Dine kunder kan klikke så meget, som de vil, uden at du skal betale ekstra. Disse data hjælper dig med at spare tid og penge i det lange løb. Over tid vil du kunne få et klart billede af, hvilke marketingstrømme der tjener flest penge, og hvilke du ikke bør investere mere i. Denne adgang til data hjælper dig med at træffe de bedste forretningsbeslutninger, du kan.

Platformligt sporer også mængden af ​​penge, der tjenes fra hver e -mail. Så du vil kunne se, hvilke tilbud, tone og tider, der får mest respons fra dit publikum. Samlet set har vi fundet ud af, at Platformly giver dig mulighed for bedre at kende din virksomhed, alt på ét sted. I stedet for at jonglere med dataene mellem flere kilder, kan du se et komplet billede på en software.

Resumé

Platformly er en markedsføringsautomatiseringssoftware af høj kvalitet til en rimelig pris. Vi anbefaler dette produkt til alle, fra små virksomhedsejere, til sidehustlers med flere virksomheder til større virksomheder. Platforms avancerede værktøjer og venlige brugergrænseflade er perfekt til dem med moderate tekniske færdigheder og begyndere, der er ivrige efter at lære. Marketingautomatiseringssoftware er perfekt til alle, der ønsker at strømline deres marketingproces og bruge mindre tid på e -mails og kundeforhold, alt sammen med at opretholde kvaliteten af ​​disse elementer.

Ikke helt sikker på, at du vil forpligte dig endnu? Du er heldig. Platforms tilbyder en gratis prøveperiode. Klik her for at prøve det i 15 dage.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*