Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Paychex Review – The Good and Bad for 2021

Paychex Review - The Good and Bad for 2021

Afsløring: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Vi har arbejdet med masser af softwareløsninger til alle former for forretningsbehov. Hvis du har brug for en løn- og HR -løsning, der fungerer godt med både små og mellemstore virksomheder og forretningsvirksomheder, anser vi Paychex for at være en anstændig mulighed, især hvis du også har brug for værktøjer til forretningsforsikring. Hvis der er en ting at sige om Paychex fra begyndelsen, er det, at det går ud over bare at tilbyde det væsentlige for så vidt angår lønninger, HR og fordele.

Sammenlign Paychex med The Best Online Payroll Services

Vi ved, der er mange lønløsninger derude. Så at vælge den rigtige til din virksomhed kan let få dit hoved til at snurre. I tilfælde af Paychex, selvom det ikke skåret i vores liste over de bedste valg, er det stadig en anstændig løsning for virksomheder, der ønsker at få styr på deres løn-, HR- og forretningsforsikringsbehov. Da vi så på fordele og ulemper ved hvert værktøj, skilte andre sig mere ud af forskellige årsager.

For eksempel samler et værktøj som Gusto HR, lønninger, fordele, tidssporing og mere som en fuld service løsning, der passer godt til de fleste SMB’er. Det er også en af ​​de mest tilgængelige og lette at bruge. Men tag ikke vores ord for det her. Sørg for at se alle vores topvalg for et dybere dyk.

Paychex: Det gode og det onde

Den gode

Forbedrer dine ansættelsesprocesser: Paychex muliggør din medarbejders screening og baggrundskontrolproces, samtidig med at den indsamler og centraliserer alle de data, den indsamler fra det tidspunkt, hvor du modtager et CV til interviewprocessen og videre. Når du har spørgsmål til forbedring af dine processer, kan du kontakte sin flåde af HR -repræsentanter for professionel rådgivning.

Inkluderer medarbejderes onboarding-løsninger: Paychex sørger for, at du forbedrer medarbejderens onboarding-proces ved at udstyre dig med online-formularer, der er nemme at udfylde. Det lader dig også oprette personlige beskeder, automatisere papirindsamlingsprocessen og endda tilføje videoer til processen for større tilpasning.

Tilbyder professionel arbejdsgiverorganisationskapacitet: En professionel arbejdsgiverorganisation eller PEO er en tjenesteudbyderfunktion, der forbinder dig med en uddannet HR -professionel for at sikre, at du får mest muligt ud af dine pakker med sundhedsmæssige fordele, at du forfiner din onboarding proces, og at du håndterer pensionsplanlægning korrekt. Som PEO tildeler Paychex dig en dedikeret HR -professionel, der tilbyder løsninger, så du bedre kan styre dine medarbejdere og virksomhedens vækst.

Giver betalingsbehandlingsløsninger: Paychex tilbyder en betalingsbehandlingsløsning, der lader dig nemt acceptere kredit- og betalingskortbetalinger og lader dig sende automatiske e -mails. Medarbejdere kan også klokke ind og ud via POS -systemet for en integreret tilgang til tidssporing.

Automatiserer indgivelse af lønsumsafgift: Mange lønopgørelser til indgivelse af lønsumsafgifter kan være travlt. Paychex giver dig mulighed for at automatisere processen med at indgive statslige og føderale lønmomsskatter uden besvær og ekstra papirarbejde. Det sikrer også, at du arkiverer med færre fejl og gebyrer.

Inkluderer tidssporing og fremmøde: Som en væsentlig del af enhver lønproces sikrer Paychex, at du har en måde at spore medarbejdernes tid gennem sit skybaserede tidsstyringssystem. Både medarbejdere og ledere kan få adgang til det overalt for en lettere tidssporingsproces.

Inkluderer HR-værktøjer: Med Paychex’s HR-funktioner får du adgang til erfarne HR-fagfolk, der kan besvare alle dine HR-relaterede spørgsmål, opretholde compliance på arbejdspladsen og øge produktiviteten.

Administrerer sundheds- og medarbejderydelser: Hvis der er én ting, Paychex gør grundigt, er det dens grundige forvaltning af alle dine sundhedsmæssige fordele – uanset om det er gruppesygeforsikring, en sundhedsopsparingskonto, individuel sundhedsforsikring, tandlæge og vision, pensionsordninger eller skat -gemme planer. Det tilbyder endda et økonomisk wellness -program, der hjælper medarbejdere med at sikre deres økonomiske fremtid.

Giver 401 (k) og pensioniststyring: Det kan være svært at administrere 401 (k) planer korrekt. Paychex hjælper dig med at navigere i hele processen ved at rådgive dig om det bedste handlingsforløb og sørger for at integrere det med din lønforløb for en problemfri, automatisk proces, der fungerer i baggrunden for dig.

Gem nemt alle dine dokumenter: Paychex tager sig af papirproblemet ved at sikre, at du kan underskrive og gemme alle dine dokumenter online på et centralt sted, der både er let at administrere og få adgang til hvor som helst du arbejder fra.

Inkluderer forretningsforsikringsløsninger: Fra medarbejderkompensation til ejendoms- og ulykkesdækning og endda paraplydækning sikrer Paychexs forretningsforsikringsværktøjer, at du er ordentligt forsikret og dækket. Det hjælper dig med at vælge et forsikringsselskab i topniveau, uanset hvad dine behov måtte være, og administrerer og integrerer denne forsikring i din lønproces.

Giver gruppesygeforsikringsplaner: Med Paychex kan du tilbyde gruppesygeforsikringsplaner til dine medarbejdere og deres familier, når du har talt med en af ​​dens eksperter for at hjælpe dig med at gå igennem processen. På denne måde kan du nyde skattebesparelser og tiltrække ansættelser af højere kvalitet.

Tilbyder løsninger til selvstændige erhvervsdrivende: Er du selvstændig og ønsker en bedre måde at styre din pensionsplan på og minimere skatter? Paychex kan også hjælpe med det med sine selvstændige og enkeltmandsløsninger. Administratorer kan hjælpe dig med at oprette og oprette en plan, der fungerer godt til dine specifikke behov.

Giver gratis webinarer til uddannelse: Paychex investerer grundigt i at uddanne sine brugere. Det er derfor, det tilbyder webinarer som en måde at hjælpe medarbejdere med at træffe mere informerede beslutninger. Dens webinarer dækker alt fra pengestrømme, tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere eller endda forbedring af produktiviteten.

Tilbyder cyberansvarsforsikring: Leder du specifikt efter cyberansvarsforsikring? Paychex har dig også dækket der. Det hjælper dig med at købe den bedste cyberforsikring for at sikre, at du til enhver tid er beskyttet mod cyberkriminalitet. Dette hjælper dig med at dække de potentielle omkostninger ved retssager og tab af forretninger.

Bruger InVision Iris Time Clocks: Paychex tager clock-in processen til et helt nyt niveau med sine Iris Time Clocks. Ligesom det lyder, scanner det din iris med sin genkendelsesteknologi for en berøringsfri stansemulighed, der kan fungere for op til 50.000 medarbejdere. Det fungerer med Wi-Fi, men kan også bruges i offline-tilstand. Med værktøjer som dette, især for virksomhedsvirksomheder, er Paychex den gave, der bliver ved med at give.

Tilbyder en Paychex -app: Paychecks Flex App giver medarbejdere adgang til værktøjer til sporing af tid og fremmøde samt arbejdsplaner, tidskort eller endda overførsler mellem job eller opgaver. Dens bekvemmelighed sparer dit HR-team tid og sikrer, at du giver dine medarbejdere bureau, da de har adgang til selvstyrende funktioner. Medarbejdere kan også slå op på friholdssaldoer og indsende lønjusteringer.

Den dårlige

Brugeroplevelsen trænger til forbedring: Nogle af Paychex’s siled -tilbud smelter ikke så godt sammen med andre, hvilket forårsager en klodset brugeroplevelse og lejlighedsvise systemproblemer. Nogle gange, når alt-i-en-løsninger tilbyder for mange løsninger, bliver det overvældende hurtigt.

Stejlere indlæringskurve: Da Paychex er så varieret, er der lidt mere af en indlæringskurve at komme igennem. Selvom de tilbyder kundesupport med erfarne fagfolk, er de ikke altid let tilgængelige.

Kan være dyrt for mindre teams: Selvom Paychex ikke angiver sine priser offentligt, kan det let blive dyrere for mindre virksomheder, jo flere ansatte de har, fordi det er en mere varieret løn- og medarbejderstyringsløsning.

Supportens lydhørhed er ikke konsekvent: Nogle gange er lønrepræsentanter ikke så lydhøre som de kunne være, hvilket kan lade dig selv finde ud af fejlfindingsproblemer. Dette kombineret med en stejlere indlæringskurve kan føre til en vanskeligere tid ombord på systemet.

Priser og muligheder for Paychex

I modsætning til andre lønningsløsninger derude, offentliggør Paychex ikke offentligt sine prismuligheder. For at finde ud af, hvor meget du vil betale for et team af din størrelse for at bruge alle Paychex’s funktioner, skal du kontakte sin salgsteam for at få et gratis virksomhedstilbud. Når du har besvaret et par spørgsmål om din virksomhed her, kan du få et gratis tilbud, der er skræddersyet til din virksomhed.

Paychex partnerskaber

Udover at tilbyde en masse værktøjer til at sikre, at du har løn- og medarbejderstyring under kontrol, tilbyder Psychex også professionelle produktpartnerskaber til regnskab, bank, finansielle fagfolk, franchiser og nationale foreninger.

Som revisor vil du måske tilbyde flere tjenester, der supplerer dine konsultationer. Med Paychex kan du tilbyde komplette løsninger til ansættelse, lønning og HR -tjenester. Med Paychex Flex, en platform, der giver dig mulighed for at styre alle dine rådgivningsindsatser med dens værktøjer, er du i stand til at strømline de tjenester, du tilbyder, og holde styr på dine kunder.

Selvom der er mange fordele ved at bruge Paychex ‘værktøjer og systemer, er det ikke uden sine mangler. Når du tænker på at samarbejde med en løsning, som du er ansvarlig for marketing, er det altid bedst at vide, at systemet er brugbart og tilgængeligt. Og der er andre muligheder på markedet, der også tilbyder de samme partnerskaber, der kan komme med yderligere op- eller færre ulemper.

Hvordan rangerer Paychex

Selvom Paychex ikke kommer på vores liste over topvalg, er det stadig en levedygtig lønmulighed for virksomheder. Desuden bruger over 600.000 virksomheder i øjeblikket deres løsninger til at styre alt fra sundhedsmæssige fordele til lønning, tidssporing og mere. Paychex lavede ikke vores liste over topvalg på grund af antallet af ulemper, det giver i forhold til andre muligheder med mere positivt omdømme og funktioner.

Virksomheder, der også leder efter et integreret POS -system, samt en strømlinet måde at styre deres virksomhedsforsikring på, er bedre egnet til en løsning som Paychex. Men hvis du gerne vil se på, hvordan andre muligheder måler sig, skal du se vores liste over de bedste valg.

Som en hurtig opsummering, her er listen i sammendrag:

Gusto-Bedste online løntjeneste for de fleste QuickBooks-Bedst til at slå lønning og regnskab ud i ét trin ADP-Bedst til at undgå smerter i lønudvikling Deluxe Lønning-Bedste måde at tiltrække flere talenter på SurePayroll-Bedste bekymringsfri garanti for små virksomheder skat Payay4Free.com-Bedste funktion- rig gratis for evigt online lønningstjeneste

En af lønningsløsningerne på vores vagtliste, der skiller sig ud, er Gusto. Det er vores go-to lønningsløsning til administration og betaling af vores egne medarbejdere. Så vi kan helt sikkert sige en ting eller to om, hvor let det er at bruge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det hjælper dig med at automatisere alt, hvad der følger med lønninger, herunder skattebetaling, medarbejderbetalingsbehandling på forskellige lønplaner og styring af medarbejdernes sundhedsydelser.

Det bedste af det hele er, at Gusto ikke roder eller overvælder dig med for mange silede funktioner. I stedet sikrer det dig at få adgang til de væsentlige værktøjer, samtidig med at de sikrer, at de fungerer problemfrit gennem automatiseringer og masser af integrationer.

QuickBooks er en anden god mulighed for meget mindre virksomheder eller solopreneurs, der gerne vil have styr på deres lønning og regnskab en gang for alle. QuickBooks er også et super nyttigt værktøj, hvis du håndterer et mindre team og er ansvarlig for dine årlige skatteindsendelser.

Hvis du har brug for en lønningsløsning til at dække det væsentlige, men ikke helt har budgettet til at betale for en, skal du overveje et lønningsværktøj som Payroll4Free.com. Med det kan du betale både medarbejdere og entreprenører, spore fri, foretage direkte indskud eller udskrive lønsedler og foretage skatteberegninger.

Resumé

For virksomhedsejere er Paychex absolut en solid løsning til alle ting løn og HR. Og hvis du leder efter virksomhedsforsikringsstyring eller endda et POS -system, som du kan integrere med din lønningsforløb, er det en endnu bedre løsning, der er værd at overveje.

Alligevel er der masser af mere ekspansive og pålidelige muligheder på markedet. Hvis du leder efter en løsning, der følger med alt det væsentlige og udfører dem godt uden en stejl indlæringskurve, kan et lønsumsværktøj som Gusto være et bedre valg.

Denne artikel er skrevet af dagens Daily Eggspert.

Seneste indlæg af Today’s Eggspert (se alle)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*