Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Instapage vs Leadpages vs Unbounce vs SeedProd (sammenlignet)

Landing Page Builders: Instapage vs Leadpages vs Unbounce vs SeedProd (Compared)

Leder du efter en sammenligning af Instapage vs Leadpages vs Unbounce vs SeedProd?

Disse er de bedste landingssidebyggere på markedet, fordi de giver dig mulighed for hurtigt at oprette målsider med høj konvertering til din virksomhed.

I denne artikel sammenligner vi Instapage vs Leadpages vs Unbounce vs SeedProd med fordele og ulemper. Målet er at finde ud af, hvilken der er den bedste landingssidesoftware til din virksomheds behov.

Hvorfor har du brug for landingssidesoftware?

Alle virksomheder skal oprette sider til deres websteder. Nogle sider er nemme at oprette, f.eks. En om os side eller en kontaktformular side.

Andre sider skal dog overbevise brugerne om at foretage de ønskede handlinger, f.eks. At foretage et køb, deltage i en e -mail -liste, udfylde en kundeformular og mere.

Disse marketing sider kaldes destinationssider. De skal se professionelle ud og blive optimeret til højere konverteringsfrekvenser.

Landingssidesoftware giver dig mulighed for nemt at oprette personlige landingssider til din virksomhed uden at skrive nogen kode. De indeholder færdige skabeloner, som du kan ændre ved hjælp af en simpel træk og slip-grænseflade.

De arbejder også med dine eksisterende værktøjer som e -mailmarketingtjenester, e -handelsplatforme, CRM -software, live chat -tjenester og mere.

Instapage, Leadpages, Unbounce og SeedProd er de bedste kandidater til den bedste landingssidesoftware platform. Hver af dem tilbyder forskellige funktioner, integrationer og priser.

Når det er sagt, lad os sammenligne Instapage vs Leadpages vs Unbounce vs SeedProd for at finde ud af, hvilken der er bedre.

1. SeedProd

SeedProd er det bedste WordPress -landingsside -plugin på markedet. Det giver dig mulighed for nemt at oprette enhver form for destinationsside uden at skrive nogen kode.

Det er et WordPress -plugin, der kommer med snesevis af smukke sideskabeloner og en enkel, men kraftfuld grænseflade til at redigere disse skabeloner.

SeedProd funktioner:

SeedProd er et kraftfuldt værktøj til opbygning af landingssider. Det er super let at bruge og meget begyndervenligt. Den bruger en blokbaseret editor med alle de nyttige designblokke, du skal bruge for at oprette en effektiv landingsside.

Du får også adgang til et søgbart bibliotek med over 2 millioner lagerfotos, som du kan føje til dine destinationssider med blot et par klik.

Bare træk og slip blokke til din side, og klik på en hvilken som helst blok for at redigere den. Der er avancerede redigeringsmuligheder for hver blok, så du kan tilpasse afstanden, farver, baggrunde og mere.

Dette giver dig mere kontrol over, hvordan din destinationsside ser ud.

Hver skabelon og design, du opretter, reagerer mobilt ud af boksen. Du kan øjeblikkeligt se mobilpremieren, mens du arbejder på din destinationsside.

Det leveres også med kraftfulde integrationer med top e-mailmarkedsføringssoftware og 3000+ tredjepartsapps via Zapier.

SeedProd arbejder indbygget med WooCommerce, hvilket betyder, at du nemt kan oprette tilpassede produktsider med en indkøbskurv og købe nu knapper.

Det indeholder mange flere WooCommerce -blokke, så du kan oprette produktgitre, produktkategoris landingssider, betalingssider, annoncelandingssider og mere.

Vil du oprette en destinationsside for et andet domænenavn?

Med SeedProd kan du også bruge et tilpasset domæne til enhver destinationsside. Du kan øjeblikkeligt oprette en destinationsside for et domænenavn, som du har købt uden at installere en separat webstedsbygger til det. Denne funktion er fantastisk til marketingbureauer og større websteder.

Sidst men ikke mindst giver SeedProd dig mulighed for at tilføje dynamisk indhold til bedre personliggørelse med deres dynamiske tekstudskiftningsfunktion.

Fordele ved at bruge SeedProd

SeedProd er den bedste landingssidesoftware til små virksomheder. Følgende er et par af de fordele, du får, når du bruger SeedProd som dit destinationssidesværktøj.

Kraftfuld landingssidesoftware med ubegrænsede sider, konverteringer og salg til en brøkdel af prisen på andre løsninger. Flammende hurtige destinationssider, fordi hastighed er afgørende for konverteringer. Balancerer kraftfulde funktioner med brugervenlighed til landingssidesoftware, der bare virker. Mulighed for at tilføje dynamisk indhold til bedre personalisering. Indbyggede konverteringsværktøjer såsom nedtællingstimere, advarselsbjælker og mere. Brug et hvilket som helst domæne til at vise din destinationsside med domænekortlægning. Ud af boksen integrationer med WooCommerce og andre populære WordPress -plugins som OptinMonster, WPForms, MemberPress og mere. Uanset hvilket WordPress -tema du bruger, påvirker det ikke dine destinationssider. Du kan endda skifte dit WordPress -tema uden at påvirke stilen på dine destinationssider. Inkluderer også mulighed for at oprette brugerdefinerede WordPress -sider som 404 sider, login -sider, snart side, vedligeholdelsestilstand og mere.

Ulemper ved at bruge SeedProd

Det har brug for et WordPress -websted for at køre. Du kan bruge vores Bluehost -kupon til at starte dit WordPress -websted for $ 2,75 pr. Måned. Det tilbyder ikke nogle af de avancerede funktioner, som nogle af de dyrere og komplekse software tilbyder.

SeedProd -priser: Fra $ 39,50 pr. År (det er $ 3,29 pr. Måned). Plus der er en gratis version at prøve, hvis du vil se, hvordan den fungerer.

Vores vurdering: A+

Vi mener, at SeedProd er den bedste landingssidesoftware på markedet for både begyndere og øvede brugere. Det er let at bruge og har smukke skabeloner til næsten alle typer brugssager.

SeedProd er også ideel til at tilpasse WooCommerce -websteder og fantastisk til at oprette landingssider på tværs af domæner med sin tilpassede domænekortfunktion. Det har også alle de tredjepartsintegrationer, du skal bruge.

Vigtigst er det, at du kan komme i gang med SeedProd til en meget lavere pris end nogen anden landingssidesoftware på denne liste.

2. Instapage

Instapage er en af ​​de bedste landingssideudviklere på markedet. Det tilbyder en brugervenlig sidebygger, snesevis af brugbare skabeloner og integrationer.

Instapage funktioner:

Instapage tilbyder en blokbaseret sidebygger til at oprette destinationssider. Denne intuitive træk og slip -grænseflade bruger blokke til almindelige designelementer som afsnit, overskrifter, knapper, billeder og mere.

Du kan ganske enkelt pege og klikke hvor som helst for at redigere eller tilføje nye blokke.

For at komme i gang kan du vælge mellem snesevis af professionelt designede startskabeloner. Skabelonerne er optimeret til at øge konverteringerne til dine sider.

Du kan dele en side med kolleger eller klienter uden at offentliggøre den på et live websted. Teammedlemmer kan samarbejde med redigeringer og feedback i realtid.

Instapage giver dig også mulighed for at oprette en Google AMP -version af din destinationsside.

Fordele ved at bruge Instapage:

Følgende er et par fordele ved at bruge Instapage som din destinationssidesoftware.

En brugervenlig sidebygger med enkel grænseflade Snesevis af smukke skabeloner til øjeblikkeligt at gøre sider Fungerer med enhver webstedsbygger inklusive WordPress-integrationer tilgængelig for mange tredjepartstjenester Teamfeedback og redigeringsværktøjer

Ulemper ved at bruge Instapage:

Instapage er fremragende, men der er også nogle ulemper, som du måske vil huske på.

Dyrt i forhold til andre muligheder for sidebygger Færre integrationer er tilgængelige under Builder -plan Priser nævnes ikke for den tilpassede plan Færre lagerbilleder tilgængelige

Prissætning på Instapage: Byggerplanen starter ved $ 299 pr. Måned. Prisen på brugerdefineret plan er ikke nævnt på webstedet.

Vores vurdering: A.

Instapage tilbyder et kraftfuldt destinationssideværktøj til virksomheder. Det har smukke skabeloner og en brugervenlig grænseflade til at oprette tilpassede destinationssider.

Det er dog muligvis ikke den bedste løsning for alle på grund af begrænsede integrationer og højere priser.

3. Leadpages

Leadpages er en anden populær mulighed for at oprette landingssider til dit websted og marketingkampagner. Den leveres med en brugervenlig sidebygger og skabeloner til hurtigt at oprette enhver type side, du har brug for.

Leadpages funktioner:

Leadpages er designet til at hjælpe dig med at generere flere kundeemner og øge salg og konverteringer. Hver af deres skabeloner er professionelt designet med disse mål for øje.

Selve sidebyggeren er ekstremt let at bruge. Du kan simpelthen trække og slippe elementer eller fuldføre sektioner til din side. Plus, du kan bare pege og klikke på et hvilket som helst element for at redigere det.

Leadpages leveres også med en konverteringsværktøjssæt, der indeholder popup -vinduer i lysboks, advarselsbjælker, nedtællingstimere og mere. Alle opfordrer dine besøgende til at handle.

Indkøbsvognens funktionalitet kan også bruges til at designe en komplet onlinebutik.

Fordele ved at bruge Leadpages:

Her er nogle af fordelene ved at vælge Leadpages som dit destinationssidesværktøj.

Meget let at bruge og ekstremt begyndervenlig Indbygget checkout og betalingsfunktioner Masser af integrationer får det til at fungere med dine eksisterende værktøjer Konverteringsværktøjer som popups, nedtællingstimere og advarselsbjælker giver dig flere værktøjer til at øge konverteringer og salg

Ulemper ved at bruge Leadpages:

Editoren er let at bruge, men den er meget begrænset. I WordPress gemmer det destinationssider som tilpassede indlægstyper i stedet for sider. Online salgs- og betalingsfunktioner er ikke tilgængelige for standardplan

Priser på Leadpages Fra 27 $ pr. Måned, der faktureres årligt.

Vores vurdering B+

Leadpages er et fantastisk værktøj til at oprette destinationssider til leadgenerering og annoncekampagner. Det er let at bruge for begyndere og leveres med alle de integrationer, du har brug for.

Redaktøren selv er imidlertid meget begrænset i funktionalitet, hvilket er lidt frustrerende.

4. Afbryd

Unbounce er en anden fantastisk destinationssidesoftware, der kan bruges til at lancere smukke marketingkampagner, salgssider og mere.

Det tilbyder en AI-drevet smart sidebygger, der kan reducere oprettelsen af ​​sider og generere en side baseret på oplysninger, du giver. Det tilbyder også en klassisk sidebygger med træk og slip -værktøjer til at lave din side.

Unbounce -funktioner:

Unbounce tilbyder en konverteringsfokuseret platform til marketingfolk, annoncører og virksomheder. Det inkluderer en destinationssidebygger, der findes i to varianter: en smart AI-drevet skabelongenerator og en almindelig klassisk sidebygger.

Der er smukke skabeloner til begge variationer, og du kan redigere skabelonerne så meget som du vil.

Unbounce indeholder alle de populære integrationer til e -mailmarketing, CRM -software, Google Analytics og mere. Det inkluderer også grundlæggende konverteringsoptimeringsværktøjer som popups, bannere og A/B -test.

Fordele ved at bruge Unbounce

Følgende er nogle af de bemærkelsesværdige fordele ved at bruge Unbounce.

En enklere, brugervenlig sidebygger med smukke skabeloner AI-drevet sidebygger til hurtigt at generere komplette sider Konverteringsværktøjer indbygget

Ulemper ved at bruge Unbounce

Ligesom andre platforme på denne liste har Unbounce sine egne ulemper, der kan være en deal-breaker for nogle brugere.

Unbounce -planer begrænser dine konverteringer og sidevisninger Landingssidesoftwaren er ganske grundlæggende Kan gøres til at fungere med Shopify eller WooCommerce, men giver ikke en god oplevelse for eCommerce -produktsider

Prissætning: Fra $ 80 pr. Måned (op til 500 konverteringer pr. Måned)

Vores vurdering: B

Unbounce gør det let at oprette sider og kan være en god mulighed for et nybegynderwebsted, hvis det ikke var for bekostning. Deres sidebygger er ganske grundlæggende og meget begrænset i funktionalitet.

Unbounce sætter også grænser for konverteringer og sidevisninger, hvilket betyder, at hvis du har høje konverteringssider, bliver du bedt om at opgradere til en dyrere plan.

Instapage vs Leadpages vs Unbounce vs SeedProd – Hvilken er bedre?

Vi mener, at SeedProd er den klare vinder af titlen på den bedste landingssidesoftware på markedet. Det er let at arbejde med, superfleksibelt og har alle integrationer til ethvert tredjeparts marketingværktøj, som du måske vil bruge.

Domænekortlægning, native WooCommerce -support og evnen til at arbejde med WordPress -plugins gør SeedProd meget mere effektiv til at forbedre konverteringer og salg.

Den bedste del er, at prisen er langt mere overkommelig end nogen anden løsning på markedet.

Blandt andre muligheder har Instapage en intuitiv sidebygger, der giver den en fordel. I betragtning af priserne kan det dog være lidt for dyrt for mange brugere.

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at sammenligne SeedProd vs Instapage vs Leadpages vs Unbounce. Du vil måske også se vores artikel om, hvordan du sporer konverteringer på dit websted, og hvilke marketingdata du skal begynde at spore på dit websted.

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du abonnere på vores YouTube -kanal for WordPress -videoundervisning. Du kan også finde os på Twitter og Facebook.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*