Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Hvad er de bedste værktøjer til konverteringsfrekvens til Shopify? |

Hvad er de bedste værktøjer til konverteringsfrekvens til Shopify?  |

Shopify har gjort det muligt for praktisk talt alle at starte deres egen online forretning uden problemer. Platformen giver brugeren et udvalg af funktioner til nye sælgere, hvilket gør det til en enkel proces for dem at oprette en butik med begrænsede økonomiske ressourcer. Selvfølgelig ville alle med tilstrækkelig erfaring inden for e -handelsindustrien fortælle dig, at der er mere til det. Du kan ikke bare oprette en funktionsrig butik og forvente, at salget begynder at strømme ind.

Selvom det lykkedes dig at skabe en af ​​de bedste online shoppingfronter i verden, er det stadig en udfordrende bedrift at konvertere besøgende til betalende kunder. Hvis du ikke allerede har taget dig tid til at oprette en effektiv konverteringsfrekvensoptimeringsstrategi, går du glip af mange muligheder.

Ifølge en rapport udgivet af Econsultancy er kun omkring 22% af virksomhederne tilfredse med deres konverteringsfrekvenser. Hvis du tager dig tid til at forstå årsagen til din forfærdelige konverteringsfrekvens, kan det hjælpe dig med at foretage informerede ændringer og opnå bedre resultater.

Heldigvis er der mange tilgængelige værktøjer, der kan hjælpe med at forbedre din konverteringsfrekvensoptimering. Shopify tilbyder butiksejere et bredt udvalg af apps, der kan hjælpe med at øge ydeevnen. Selvom de alle kan prale af at forbedre salget og hjælpe butikker med at trives, er det ikke alle, der er egnede til en ejers behov.

Af denne grund har vi besluttet at oprette denne liste over de bedste konverteringsfrekvensoptimeringsværktøjer, du kan bruge til Shopify.

Først på vores liste skal være vores helt eget værktøj. Her på Crazy Egg er vi meget bevidste om vigtigheden af ​​at modtage indsigt for at gøre dit websted bedre. Med hvor afgørende varmekort er blevet til at få indsigt på et websted, har vi gjort vores til et af de bedste der findes.

Ved at bruge vores visuelle rapporter og individuelle sessionoptagelser kan du få en bedre forståelse af dine besøgende. Find ud af, hvor de kommer fra, hvilke sider de navigerer til, og hvor de sidder fast. På den måde vil du være i stand til at foretage justeringer af dit websted med lidt eller ingen tøven.

Vores værktøj giver dig også mulighed for at oprette den bedst mulige side takket være vores A/B testværktøj. Tag databaserede beslutninger, der vil forbedre din bundlinje, når du fortsætter med at udvide din e-handelsbutik. Med A/B -test ved du med sikkerhed, at du vælger den passende indholdsplacering, billeder, farve eller kopi. Hvis du gør det, kan du konvertere flere besøgende til loyale kunder.

Bedst af alt giver vores redigeringsværktøj dig mulighed for hurtigt at foretage disse ændringer. Du kan hurtigt oprette eller ændre indhold uden at skulle ansætte en udvikler. Vores redigeringsværktøj giver dig mulighed for at ændre typografier for elementer som skrifttyper og farver, eller du kan endda skjule dem, hvis du ønsker det. Når du er tilfreds med justeringerne, kan du offentliggøre dem direkte til dit websted.

Crazy egg blev lavet til at hjælpe dig med at forbedre, hvad der fungerer på dit websted, justere dem, der ikke er, og teste nye ideer.

Vores værktøj er ret ligetil at konfigurere og integreres problemfrit med Shopify. Du kan også inkludere alle dine teammedlemmer uden at skulle betale ekstra gebyrer. Så tjek det ud og se, hvordan det hjælper med din konverteringsfrekvensoptimering.

CartHook er et glimrende værktøj, der kan hjælpe med hele din betalingsproces med en brugerdefineret tragt, der giver dig mulighed for at tilbyde mersalg efter køb til dine kunder. Når en kunde er færdig med at placere sin ordre, har de en tidsbegrænset mulighed for at inkludere flere produkter på deres konto. Takket være dens brugerdefinerede upsell -funktion kan du anvende flere upsells, der følger med en personlig besked til forskellige ordrer. Hver af disse meddelelser kan være baseret på varerne i din kundes indkøbsvogn.

ChatHook giver også nogle veldesignede skabeloner til din Shopify-kasse. Disse skabeloner kan justeres på enhver måde, du ønsker, og giver dig mulighed for at vælge elementer, såsom CTA’s timere og produktbeskrivelser. Fastslå, hvilke produkter du vil sælge, skab rabatter og kvaliteten til kunderne.

Værktøjet kan også spore resultaterne af alle tragte efter køb, så du kan forstå virkningen på din AOV og omsætning. Disse metrics giver dig mulighed for at sammenligne indtægter fra tragte efter køb med den samlede indtægt fra kassen. Du får et glimt af, hvordan tragte øger AOV og sammenligner med ordrer uden tilbud efter køb. Endelig får du klar indsigt i samtalepriser og topkonverteringstragte med genereret omsætning.

Privy er et robust værktøj, der har inkluderet flere funktioner, såsom pop-ups med exit-intention, e-mail-kampagner, remarketing og retargeting. Det er et af de mere populære værktøjer blandt Shopify -butiksejere og bruges af over 300.000 små virksomheder.

En af de mange grunde til, at dette særlige værktøj er blevet så populært hos Shopify -virksomhedsejere, er dets brugervenlighed. Det giver brugerne mulighed for ubesværet at tilpasse exit-pop-ups og e-mails. Du kan også oprette individuelle udløsere og sideregler for enhver meddelelse. Privy muligheder giver dig total kontrol over dine pop-ups.

Men når din e -mail -liste er vokset til et bestemt tidspunkt, eller din Shopify -butik er udvidet, bliver du forpligtet til at opgradere til en af ​​dens dyrere niveauer. For eksempel koster dens konverteringsplan $ 70/måned for op til 50.000 sidevisninger.

Privy giver dig mulighed for at engagere brugere, mens de surfer gennem dit websted med pop-ups og fly-outs. Det betyder, at du kan øge din konverteringsfrekvens gennem særlige tilbud og kampagner eller bruge den som en chance for at udvide din mailingliste. Platformen kan endda bruges som en måde at sende forladte e -mails med vogn.

Growave er en kundeengagement -platform, der har formået at kombinere flere funktioner ét sted. Ved at lade værktøjet integrere med dine sociale mediekanaler, får du chancen for at udnytte brugergenereret indhold til at holde dit indhold friskt og relevant.

En af grundene til, at Growave har formået at blive velrenommeret, skyldes den fremragende kundesupport, de tilbyder kunder. Faktisk er det lykkedes at opnå en femstjernet vurdering på Shopifys apps butik. Platformen har også gjort dokumentation og chat -support tilgængelig på alle trin i processen. Du kan endda sende en besked til udviklerne for at hjælpe dig med at konfigurere funktionerne. En anden ting, der er værd at nævne, er, at der undertiden kræves yderligere integrationer, og ikke alle funktioner er tilgængelige på hver plan.

Med Growwaves anmeldelser kan du importere og vise produktanmeldelser. På den måde kan din kunde finde ud af, om dit produkt og din virksomhed er troværdig. Dens ønskelistefunktion bygger en alternativ CTA til at hjælpe med at holde kunder i din konverteringstragt, selvom de ikke er helt parate til at foretage et køb. Belønningerne og den automatiserede e -mail -funktion gør det også muligt for dig at interagere med dine kunder, efter at de har købt dit produkt. Hvis du gør det, øges kundens loyalitet og levetid.

Optimonk leveres med et udvalg af funktioner, der hjælper med at forbedre din CRO. det giver dig mange skabeloner til forskellige typer on-page-meddelelser, sidebjælker, pop-ups og fuldskærmsbeskeder. Du kan bruge disse til at tilbyde dine kunder rabatter, opmuntre til social deling eller erhverve e -mails. Hvis du tager dig tid til at interagere med din besøgende ved hjælp af et interaktivt værktøj som en pop-up, kan du øge muligheden for, at de foretager de handlinger, du ønsker i din butik.

Dette værktøj er også godt anset af de fleste Shopify -virksomhedsejere, og det har modtaget gode bedømmelser i Shopify -appbutikken. Det hjælper, at Optimonk har formået at skabe en meget brugervenlig grænseflade. Ikke desto mindre er der nogle andre billigere værktøjer derude, der tilbyder sidebjælker og pop-ups, så du skal sikre, at et værktøj som dette er egnet til dine forretningsbehov.

En anden fremragende ting ved dette værktøj er, at det tilbyder masser af veldesignede skabeloner til on-site meddelelser. Pop-ups er stilfulde og kan tilpasses problemfrit til dine behov. Alligevel er disse pop-ups kun effektive, hvis du formår at bruge dem som en del af din konverteringsfrekvensoptimeringsstrategi.

Yotpo -anmeldelse giver dig mulighed for at indsamle, moderere og vise svar fra dine kunder. Værktøjet giver dig også mulighed for at integrere med et bredt udvalg af platforme og endda inkludere anmeldelser i din søgemaskine. Det betyder, at dette værktøj kan øge dit websteds trafik sammen med din Shopify -konverteringsfrekvens.

Værktøjet giver dig en nem måde at organisere alle de kundeanmeldelser, du har opnået. Det giver dig en bekvem måde at anvende disse anmeldelser til fremtidige marketingkampagner. Værktøjet er vurderet godt blandt Shopify -ejere, så du vil være i gode hænder med dette værktøj.

Kundeanmeldelsesværktøjet giver dig en tiltalende metode til at vise kundeanmeldelser i bokse på din Shopify -side. Disse skærme kan også indsættes i dine e-mails og pop-ups. Integrationsprocessen for dette værktøj gør det meget let for dig at indsamle og dele anmeldelser mellem forskellige platforme. Det stærkt modererede format reducerer imidlertid virkningen af ​​autentiske anmeldelser og sociale beviser. Generelt er færre fokuserede anmeldelser mere effektive.

Shogun er et af de mest populære landingsside -værktøjer i Shopifys appbutik. Den enkle, men effektive designgrænseflade gør det muligt for enhver bruger at opbygge landingssider med høj konvertering til deres Shopify-butik. På grund af det store antal skabeloner, der er til rådighed, har Shogun formået at vokse til at blive en af ​​de bedste sidebyggere til ethvert websted.

Hvis du beslutter dig for at bruge Shogun, vil det give et bredt udvalg af skabeloner at vælge imellem. Det leveres også med en kraftfuld, men alligevel håndterbar træk-og-slip-builder, der giver dig mulighed for at tilpasse destinationssiden på en måde, der matcher dit brand. Shogun er et meget avanceret værktøj og er muligvis ikke egnet til folk, der lige har startet en e-handelsvirksomhed. Prissætningen alene vil medføre en betydelig indhak i dine økonomiske ressourcer.

Bortset fra at levere et fremragende sortiment af skabeloner, der er skabt af nogle af de bedste e-handelseksperter, tilbyder det dig også flere bolt-on-funktioner, der øger samtalefrekvensen. Alle typer sider kommer med deres eget sæt funktioner, f.eks. Gratis forsendelsesbjælker, kontaktformularer, personlige anbefalinger og muligheder, der “ofte købes sammen”.

Smil giver dig mulighed for at bygge belønninger og loyalitetsprogrammer, der er lavet til din størrelse og forretningsmodel. Det giver dig mulighed for at tilpasse dine e-mails og pop-ups for at dele disse spændende belønninger med dine kunder.

Mens Smile tidligere har haft nogle stød på vejene, er det lykkedes at blive et meget populært værktøj blandt sine brugere. Dets kundesupport siges at være nogle af de bedste der findes.

Smil blev oprettet for at hjælpe virksomhedsejere med at oprette et mærkesamfund ved at gamify deres e -handelswebsteder. Det giver dine kunder point til at udføre specifikke handlinger, f.eks. At henvise til en, de kender, som derefter får dem en rabat til gengæld. Værktøjet tilbyder også nogle værdifulde statistikker, der kan bruges til at forbedre kundeloyalitet. Husk, at der er nogle kunder derude, der ikke er glade for hele gamification -tingen, så du skal overveje, om det passer til din målgruppe.

Sociale fotos giver dig en måde at samle billeder fra sociale medieplatforme og integrere dem i din Shopify -butik via kuraterede gallerier. Det opfordrer endda dine kunder til at dele deres fotos. Ideen her er at samle et katalog over produktbilleder, der kan bruges som socialt bevis.

Sociale medier er blevet et af de mest ressourcefulde værktøjer til enhver virksomhed derude. Brug af kundegenereret indhold til at markedsføre dit brand har vist sig at være yderst effektivt. Det ene problem er imidlertid, at de fleste af disse kundebilleder er mindre tilbøjelige til at være professionelle end nogen billeder, du ville bruge. Alligevel kan værktøjet betjene enhver Shopify -butik, der har formået at opbygge et mærkesamfund i en anstændig størrelse.

Konklusion

Optimering af din samtaleprocent for Shopify er afgørende for den samlede succes. At tage sig tid til at forbedre din CRO vil tage din e -handelsbutik til et helt nyt niveau. Disse værktøjer er designet til at give dig en problemfri måde at forbedre din Shopify -butik.

At træffe en datadrevet beslutning vil garantere, at du foretager de rigtige ændringer. Hvis du er interesseret i at øge din CRO, kan du tjekke vores værktøj i dag.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*