Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Gusto Review – The Good and Bad for 2021

Gusto Review - The Good and Bad for 2021

Afsløring: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Gusto er et solidt lønningsværktøj, der hjælper dig med at automatisere de grundlæggende til mere avancerede lønopgaver for både medarbejdere og entreprenører. Det gør det let at ombordstille nye medarbejdere og hjælper dig med at undgå manuelle fejl. Med sin brugervenlige tilgang til lønstyring er det det værktøj, du vil have i dit hjørne for at sikre, at din lønningsforløb fungerer gnidningsløst.

Sammenlign Gusto med The Best Online Payroll Services

Gusto kommer på toppen som den bedste online løntjeneste for de fleste mennesker, når du overvejer et lønsystem. Det betyder, at den leveres med alle de vigtige lønværktøjer og kobler dem med automatisering for at sikre en hurtig, pålidelig og problemfri lønproces. Den leveres med en række forskellige lønplanindstillinger, hjælper med at administrere dine medarbejdergoder og beregner og arkiverer dine lønsumsafgifter automatisk.

Vi kan stå inde for Gusto, fordi det er det værktøj, vi stoler på for at sikre, at hver af vores medarbejdere bliver betalt præcist og til tiden hver gang. Ikke kun det, men vi er også gået ud af vores måde at bruge timer på at undersøge og sammenligne de bedste lønløsninger derude for virkelig at komme til bunds i det. Resultatet? Du vil gerne se alle vores topvalg for at finde den bedste løsning afhængigt af dine forretningsbehov.

Gusto: Det gode og det onde

Den gode

Fuld service lønningsliste: Gustos fulde tilgang til lønningslister sikrer, at du er udstyret med de værktøjer, du har brug for til at styre lønningerne med et par klik, mens du drager fordel af dens automatiserede funktioner. Udover at hjælpe dig med at styre medarbejderbetalinger, giver det dig også mulighed for at varetage vigtige HR -opgaver, administrere personalegoder og minimere forkerte skatteoplysninger.

Håndterer personalegoder for dig: Har du brug for at administrere medicinsk, tand- eller synsforsikring sammen med 401 (k) og sundhedsgodtgørelser? Gusto kan nemt hjælpe dig ombord medarbejdere med en fordelsplan, som du sammensætter i henhold til dit teams budget og størrelse. Hvis du allerede tilbyder fordele, flytter Gusto din plan over for dig. Når medarbejderne er ombord, vil Gusto automatisk fratrække din lønningsliste for lettere ydelsesadministration.

Tilbyder tidssporing: Gustos tidssporingsfunktioner er nyttige, hvis du arbejder med eksterne eller timeansatte. Dens medarbejderes tidssporingsværktøjer sikrer, at alles tid registreres og automatisk beregnes til lønningslisten. Du kan også gøre brug af Gustos regnskabsintegrationer med værktøjer som Xero eller Quickbooks til en nemmere omkostningstidsopgave.

Robuste ansættelses- og onboarding -værktøjer: Gusto stopper ikke bare ved beregning af lønninger. Det gør ansættelse og onboarding mindre en tidskrævende proces med evnen til at oprette onlinetjeklister, sende tilbudsbreve og muligheden for at underskrive og gemme alle dine onboarding-dokumenter online. Du kan sige farvel til alt det gamle onboarding-papirarbejde, når du har konfigureret din onboarding-arbejdsgang, så det fungerer sammen med dit HR-team.

Medarbejderes selvbetjeningsværktøjer: Gusto skærer lidt i dit HR-team ved at give dine medarbejdere mulighed for at bruge sine medarbejderes selvbetjeningsværktøjer. Når de er ombord, kan medarbejdere hoppe online for at se deres lønsedler og vigtige skattedokumenter, anmode om frihed og opdatere deres personlige oplysninger, når de ændres.

Medarbejderfinansieringsværktøjer: En af vores foretrukne Gusto -funktioner er, hvor meget virksomheden tænkte på medarbejderne gennem hele lønningsprocessen. Med Gusto Wallet kan medarbejderne holde styr på deres betalinger med økonomiske værktøjer, der hjælper dem med at spare og spore, hvor de bruger hver en krone. Gusto tilbyder endda et valgfrit medarbejderdebetkort for hurtigere og lettere adgang til midler.

Automatiseret skatteindgivelse: Uanset om du arbejder med et fuldt fjernt, internt eller hybridhold, sørger Gusto for, at dine statslige og føderale skatteoplysninger forbliver opdaterede og nøjagtige med sin automatiserede skatteindsendelsesproces. Det reducerer risikoen for manuelle indberetninger, der er tilbøjelige til fejl, og holder sig ajour med eventuelle ændrede skattelove, så din virksomhed undgår de frygtede IRS-gebyrer.

Varierede løntidsfrekvenser: Gusto er ikke bange for at give dig valgmuligheder i lønschemaafdelingen. Du kan oprette varierede lønplaner for forskellige medarbejdere ugentlig, hver uge, halv måned, måned, kvartal eller årligt. Ikke mange andre lønløsninger på markedet kan prale af det samme.

Lav tilpassede rapporter: Med Gusto kan du nemt downloade en PDF eller CSV af din foretrukne rapport – uanset om det er en lønrapport, der kan tilpasses efter løninterval, tilstand, dato, indtjening eller jobkoder, eller du vil hurtigt se på din virksomhedens bidrag beløb med en fordelsrapport. Yderligere rapporter omfatter (men er ikke begrænset til) agenturbetalinger, banktransaktioner, år-til-dato-rapporter, lønsedler, medarbejderresumérapporter, entreprenørbetalinger og fratrædelsesbalancer.

Fantastisk brugeroplevelse: Robuste værktøjer, der kommer med mange nyttige funktioner, kan ofte være uklare at bruge og ikke-intuitive. Gustos sider og dashboards er lette at navigere, intuitive og bremser dig ikke med en overfyldt grænseflade. Dette gælder for både lønstyringssiden og de medarbejdervendte funktioner.

Overkommelig: Selvom Gusto ikke konkurrerer om prisen, tilbyder den stadig relativt overkommelige planer for små til mellemstore virksomheder eller endnu større. Når du betaler en grundpris, betaler du et lille beløb pr. Medarbejder afhængigt af de funktioner, du vil have adgang til.

Tilbyder en version kun for entreprenører: Hvad hvis du vil bruge Gusto, men du arbejder kun med entreprenører? Du behøver ikke at betale en grundpris for værktøjer, du ikke har brug for. Gusto tilbyder en plan kun for entreprenører, der giver dig adgang til ubegrænsede entreprenørbetalinger, entreprenørens selvbetjening og muligheden for at oprette 1099 formularer og arkivere dem.

Integreres med populær virksomhedssoftware: Gusto integreres med forretningsværktøjer, du sandsynligvis allerede bruger. Dette inkluderer Zero, ZipBooks, Sheets, Slack, Shopify og Hubstaff, for blot at nævne nogle få.

Responsiv kundesupport: Gusto efterlader dig ikke høj og tør, når du er indbygget i deres systemer. Uanset hvilken plan du vælger, får du adgang til uddannede fagfolk, der står klar til at hjælpe dig med at fejlfinde og besvare eventuelle spørgsmål.

Automatiserede påmindelser: Håndtering af lønningslister kan være meget at have på tallerkenen, især når dit team vokser. Gusto Payroll bruger automatisering til nogle af sine mere robuste funktioner og konfigurerer og sender dig påmindelser, når en deadline nærmer sig, eller noget skal gøres.

Den dårlige

Ingen geosporingsfunktioner: Geosporing er nyttig, hvis du administrerer timefeltansatte eller arbejder med fjernteam. Hvis det er dig, og du stadig vil bruge Gusto som dit foretrukne lønningsværktøj, skal du muligvis se på at integrere et værktøj, der bringer geo-tracking-faktoren.

Ingen mobilapp: På trods af Gustos alsidighed har den endnu ikke tilbudt en mobilapp-version til on-the-go lønning og medarbejderstyring. Forhåbentlig er det noget, det ruller ud snart.

Ingen globale lønfunktioner: Gusto tilbyder ikke internationale funktioner. Du kan kun bruge den til medarbejdere i USA.

Nogle grænser for integrationer: Gusto kommer med en række forskellige integrationer til tidssporing, lønning, regnskab og forretningsdrift. Nogle brugere ønsker imidlertid, at Gusto integreres med værktøjer som Office365. Der er kort sagt grænser for, hvad Gusto kan integrere med. Sørg for at tjekke integrationsfunktioner for at sikre, at Gusto fungerer godt med dine eksisterende systemer.

Gusto Priser og muligheder

Gusto arbejder med en flad månedlig betalingsplan baseret på, hvor funktionsrig du vil have din Gusto-oplevelse. Derfra betaler du et ekstra gebyr pr. Medarbejder om måneden. Selvom Gusto ikke er en lønningsløsning, der nødvendigvis konkurrerer om prisen som andre, er dens sæt funktioner stadig relativt overkommeligt for både mindre og voksende virksomheder.

Her er en oversigt over disse prisniveauer:

Core – $ 39 pr. Måned basispris plus $ 6 om måneden pr. Person Komplet – $ 39 pr. Måned basispris plus $ 12 om måneden pr. Person Concierge – $ 149 pr. Måned basispris plus $ 12 om måneden pr. Person Entreprenør – $ 0 pr. Måned basispris plus $ 6 om måneden pr. Person

Mindre teams kan slippe afsted med Gustos Core-plan, da den leveres med fuld service lønningsliste for alle 50 stater. Det kommer også med masser af HR- og onboarding -funktioner. Husk, at Core -planen ikke leveres med særlige tilladelsesfunktioner, tidssporingsværktøjer og dokumenthåndteringsløsninger.

Hold i den modsatte ende af spektret, der ønsker fuld adgang til alle Gustos funktioner, vil gerne drage fordel af Gustos concierge -plan. Det kommer ikke kun med adgang til certificerede HR -fagfolk, men du får også adgang til projektstyring og arbejdsstyringssporingsværktøjer, særlige tilladelsesindstillinger og et HR -ressourcecenter.

Det smukke ved Gusto er, at det også har en plan for solopreneurs og meget mindre teams, der arbejder på kontraktbasis. Dens Entreprenør-niveau giver dig adgang til det væsentlige: ubegrænsede entreprenørbetalinger, entreprenørens selvbetjening og mulighed for at indgive og distribuere 1099’er, alt sammen for et lavt gebyr på $ 6 pr. Person pr. Måned og ingen fast månedlig afgift.

Dette er en god mulighed for virksomheder, der ønsker alle fordelene ved at bruge Gusto, men ikke har brug for adgang til mere robuste værktøjer. Du kan se en komplet liste over planfunktioner her.

Gusto for revisorer

Udover at tilbyde fuld service lønløsninger, der inkluderer HR, tidssporing, fordelssporing, medarbejderes selvbetjening og ansættelsesværktøjer, tilbyder Gusto også regnskabspartnerskaber.

Når du har tilmeldt dig, kan du få op til 20% omsætningsandel og klientrabatter. Du kan også optjene CPE -kreditter fra Gustos live webinarer for at gå mod professionelle certificeringer. Gusto for revisorer er designet til, at revisorer uddeler professionelle tjenester til deres kunder med sine mange forretningsværktøjer.

Når du tilmelder dig, bestemmer antallet af klienter, du betjener, de værktøjer, du har brug for. Med Gustos regnskabspartnerskab får du adgang til mere fleksible betalingsplaner for både dig og dine kunder samt en dedikeret repræsentant til at besvare spørgsmål.

Sig f.eks., At du arbejder med mere end 50 klienter på én gang. Du får 20% rabat på alle dine Gusto -tjenester og adgang til alle Gustos løn- og HR -værktøjer. For at forsøde handlen kan du videregive en måneds gratis prøveperiode til dine kunder for at hjælpe med kundeanskaffelse.

For at opbygge dit regnskabsfirma med Gusto kan du også integrere din Gusto -konto med det mere populære regnskabssoftware, herunder Quickbooks, FreshBooks, Expensify og Sheets.

Hvordan rangerer Gusto

Mens nogle lønløsninger er mellemklasse-tilbud, der kun hjælper dig med at tage sig af det grundlæggende, går Gusto langt ud over det for at tilbyde en førsteklasses løsning til fuld service, der hjælper dig med at strømline dine lønbehov. Det er let at se hvorfor.

Det leveres med masser af værktøjer, der løser nogle af dine største lønpinepunkter og hjælper dig med at automatisere vigtige gentagne opgaver som at indgive statsskatter. Når du forbinder det med, at det er ekstremt let at bruge og leveres med tilgængelige medarbejderværktøjer, kan du virkelig ikke gå galt med Gusto.

Hvis du arbejder med Gusto, er det relativt let at konfigurere. Selvom du støder på problemer, står uddannede fagfolk altid klar til at hjælpe. Andre lønløsninger imødekommer dog mere specifikke behov. Se resten af ​​vores valg i vores guide til de bedste lønningsløsninger.

Gusto-Bedste online lønningstjeneste for de fleste QuickBooks-Bedst til at slå lønning og regnskab ud i ét trin ADP-Bedst til at undgå smerter i lønninger i luksus Deluxe Lønning-Bedste måde at tiltrække flere talenter på SurePayroll-Bedste bekymringsfri garanti for små virksomhedsskatter Payroll4Free.com-Bedste funktion- rig gratis for evigt online lønningstjeneste

Resumé

Alt i alt anbefaler vi Gusto? Uden tvivl. Det er en solid lønstyringsløsning, der tilbyder mere end bare det grundlæggende til relativt overkommelige priser. Det automatiserer mange gentagne processer inden for medarbejdernes fordele, HR og betalingsstyringsbehov for enhver virksomhed. Selvom det kommer med sine egne fordele og ulemper, ligesom alle andre lønløsninger derude, opvejer fordelene langt flere ulemper på flere måder end én.
Klar til at komme i gang med at bruge Gusto? Kom i gang her.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*