Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til WhatsApp konferenceopkald

Den komplette guide til WhatsApp konferenceopkald

Offentliggørelse: Dette indhold understøttes af læser, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

WhatsApp var ikke kun designet til at sende en besked til dine venner og familie. Det viser sig, at det også er et godt værktøj til konferencesamtaler. Vi dykker dybere ned i alt hvad du behøver at vide for at komme i gang nedenfor.

Hvorfor konferenceopkald er så vigtige

At være vært for konferenceopkald er en fantastisk måde at få dit team på samme side, uanset hvor i verden de er. Selvom linjerne i det, du officielt kalder et konferenceopkald, har været lidt slørede, når arbejdspladsen ændres, og der er flere kommunikationsmetoder, er en ting stadig klar: konferenceopkald er en vigtig del af kommunikationen med dine teammedlemmer. Og de kan også være værdifulde for klientinteraktioner.

Forestil dig dette: Dit team skal snart mødes for at stryge et par rynker ud på dit seneste projekt. Det er et af dine mest betydningsfulde projekter endnu, og du vil have en bekvem måde at ringe til alle dine teammedlemmer på én gang. Men nogle af dem er enten på farten eller arbejder hjemmefra på tidspunktet for opkaldet.

Heldigvis har de hver især downloadet WhatsApp på deres telefon, så de er klar til at springe på et opkald, når og hvor som helst. Bedst af alt koster det ikke noget at få alle tilsluttet og interagere. Med WhatsApp kan det være din virkelighed, når du først har lært at bruge den til konferenceopkald.

Vi har brugt WhatsApp til at køre gruppekonferenceopkald, når vi kun behøver at mødes med otte personer. Det er praktisk og kan være en god mulighed, hvis du har en stærk internetforbindelse. Det hjælper også, at WhatsApp fungerer på enhver type smartphone, da den hardware, som hver af vores teammedlemmer bruger, altid er forskellig.

Hurtige tip til forbedring af WhatsApp-konferenceopkald i dag

Her er nogle hurtige tip til at prøve størrelsen, hvis du bruger WhatsApp som dit værktøj til konferencesamtaler. Husk, at du kun kan bruge det til konferenceopkald, der inkluderer otte personer eller færre. Opadrettede er, at det er gratis at bruge og let at opsætte.

Download WhatsApp-appen

For at foretage et konferenceopkald via WhatsApp med succes skal du sikre dig, at alle på dit team har downloadet og konfigureret appen først. På den måde famler de ikke rundt, når det er tid til at gennemføre opkaldet.

Download af appen er lige så let som at finde den online gennem en hurtig Google-søgning for at bruge den på en computer. For smartphones og tablets skal du blot gå til din telefons appbutik og søge i “WhatsApp” og derefter downloade den gratis app til din enhed. Eller du kan besøge whatsapp.com/download for at downloade appen til Android, iPhone eller Windows.

Det er rart at vide, at WhatsApp ikke kun er til brug på smartphones. Du kan også have let adgang til det fra din stationære eller bærbare computer, når du har brug for det til at foretage dine opkald.

Upload dine kontakter til WhatsApp på mobil

Der er flere måder at tilføje eller importere din telefons kontakter til WhatsApp. I mange tilfælde, når du først downloader appen, beder den om din tilladelse til automatisk at synkronisere dine kontakter med WhatsApp. Hvis du ikke ønsker at gøre det (eller har glemt det), her er trinene til at tilføje kontakter til WhatsApp på Androids og iPhones.

På en Android-enhed skal du følge disse trin for at tilføje en kontakt ad gangen:

Åbn WhatsApp på din Android-enhed. Tryk på det grønne nye beskedikon. Vælg Kontakt skærm og derefter Ny kontakt. Indsæt kontaktens samme telefonnummer og telefonnummer, og klik på Gem.

Sådan synkroniseres alle Android-kontakter med WhatsApp:

Gå til Indstillinger, og vælg Apps og underretninger i indstillingsmenuen. Rul gennem listen over apps, og tryk på WhatsApp. Klik på Tilladelser og derefter Kontakter. Vælg Tillad, at WhatsApp har adgang til telefonens kontakter.

Følg disse trin for at tilføje en kontakt ad gangen på en iPhone:

Åbn WhatsApp på din iPhone. Klik på det blå plus (+) ikon i øverste højre hjørne af skærmen. Indtast personens navn og nummer, og klik på Udført.

Sådan synkroniseres alle iPhone-kontakter med WhatsApp:

Gå først til Indstillinger, og vælg derefter Privatliv i indstillingsmenuen. Tryk på Kontakter, og skift kontakten ud for WhatsApp til Til / grøn. Åbn WhatsApp-applikationen for at kontrollere, om dine kontakter er synkroniseret.

Test gruppevideo- og taleopkaldsfunktionerne

Når du har konfigureret dine WhatsApp-indstillinger og uploadet dine kontakter, kan du begynde at teste dens gruppevideo- og stemmefunktioner.

Sådan gennemføres et stemmekonferenceopkald via WhatsApp:

Når du har downloadet appen, skal du gå til fanen chat. Vælg nogen på dit team, du gerne vil være en del af dit konferenceopkald, og tryk på opkaldsknappen. Når de har besvaret dit opkald, skal du trykke på knappen Tilføj opkald i øverste højre hjørne, og vælg kontakten fra din kontaktliste. Når de har svaret, kan du se, at de er blevet tilføjet på din WhatsApp-skærm. Gentag dette for op til otte personer i alt.

Det er vigtigt at huske, at hvis du beslutter at være vært for et taleopkald, vil du ikke være i stand til at skifte til et videoopkald, hvis det er nødvendigt. For at gøre det skal du lægge på opkaldet og derefter starte et nyt gruppevideoopkald.

At kende små ting som disse, især hvis du planlægger at gøre WhatsApp til den primære måde, dit team kommunikerer på, kan hjælpe dig med at spare dig for hovedpine i gruppeopkald. Det kan også hjælpe dig med at køre gruppeopkald mere effektivt.

Sådan gennemføres et videokonferenceopkald gennem WhatsApps fane chat:

Når du har downloadet appen, skal du gå til fanen chat. Vælg nogen, du vil være en del af dit konferenceopkald, og tryk på videoopkaldsknappen. Når de har besvaret dit opkald, skal du trykke på knappen Tilføj opkald øverst højre hjørne og vælg kontakten fra din kontaktliste. Når de har svaret, kan du se, at de er blevet tilføjet på din WhatsApp-skærm. Gentag dette for op til otte personer i alt til videokonferencer.

Den største forskel mellem at gennemføre en videokonference og et stemmekonferenceopkald er den knap, du trykker på for at starte opkaldet.

Husk, at der er mere end én måde at starte et gruppevideoopkald på. Du kan gøre det via fanen Opkald eller en allerede eksisterende gruppechat. Her er et par tip til at sikre, at dit videokonferenceopkald går så smidigt som muligt:

Sørg for at have en pålidelig internetforbindelse for bedre video- og lydkvalitet. Hvis du når som helst under dit videoopkald vil slå din videofunktion fra, kan du nemt gøre det ved at trykke på Video fra. Husk, at hvis nogen skal være fjernet under en aktiv gruppevideochat, skal de aflevere fra deres egen enhed.

Planlæg og udsend dit næste konferenceopkald

Når du er blevet fortrolig med WhatsApp og dets opkaldsfunktioner, er det tid til at planlægge dit næste konferenceopkald. Den nemmeste måde at gøre dette på er at sende en gruppemeddelelse med konferencekaldets tid og dato.

Du kan dog også sende en hurtig e-mail, hvis det fungerer bedre for dig. Det skønne ved konferenceopkald med WhatsApp er, at du ikke behøver at beskæftige dig med distribution af lange login-links, opkaldsnumre eller adgangskoder.

Langsigtede strategier for bedre konferenceopkald

Kvaliteten af ​​dine konferenceopkald hænger sammen med to hovedfaktorer: Hvor godt du forbereder dig på forhånd og kvaliteten af ​​dine konferenceopkaldsværktøjer. Her er nogle tip og tricks, der hjælper dig med at intensivere dit konferencesamtaler på lang sigt, uanset om du bruger WhatsApp til dine opkald eller ej.

Bliv klar på din samtals dagsorden på forhånd

Hænder ned, en af ​​de bedste måder at administrere dine konferenceopkald med succes, især jo større de bliver, er at henvende sig til dem med en spilplan.

Dette betyder, at du vil have en plan eller tidsplan for hvert konferenceopkald, du afholder. Her er et par punkter, der kan hjælpe dig med at pege i den rigtige retning. Prøv disse for størrelse for at se, hvad der hjælper dig med at køre bedre opkald.

Lad alle skiftevis introducere sig selv, især hvis de endnu ikke har mødt hinanden. Sørg for at bruge mute-knappen (når det er muligt) frit for at sikre, at ingen taler over nogen anden, og alle respekterer hinandens tid. Optager du konferenceopkald? Fortæl alle på forhånd, så de ved, hvad de går ind i. Hvad er konferencekaldets generelle dagsorden? Det er en god idé at fortælle alle i starten, så de ved, hvad de kan forvente. Hvem er konferencekonferenceværten? Du bør også gøre dette kendt i begyndelsen for at undgå enhver forvirring. Og igen bliver dette vigtigere, jo større dine konferencesamtaler bliver. Det er altid en god idé at sende et resumé efter konferencen, så både deltagere og dem, der ikke var i stand til at gøre det, udfyldes på det, der blev diskuteret.

Indstil en tidsgrænse

Selvom det måske i første omgang lyder kontraintuitivt, kan en forudindstilling af en tidsfrist for dit konferenceopkald faktisk hjælpe dig med at opnå mere under opkaldet. Med en klar slutning i tankerne vil du være i stand til at indstille tempoet for et konferenceopkald, der er produktivt og bevæger dit team fremad.

At indstille en tidsfrist og fortælle alle, der er en del af konferencekaldet på forhånd, kan også hjælpe dem med at planlægge deres dag. At vide, hvor meget tid de har brug for at afsætte til dit konferenceopkald, kan hjælpe dem med at være mere til stede og bedre forberedt.

Dette gælder uanset om du arbejder med et video-, telefon- eller hybridkonferenceopkald. Det er også nyttigt at vide, om den software, du bruger, har en konference- eller gruppeopkaldsgrænse. På den måde bliver du ikke overrasket midt i mødet.

Find et mere robust alternativ

WhatsApp er et pålideligt værktøj til at kommunikere med en lille gruppe mennesker. Det bliver dog ret tydeligt ganske hurtigt, at WhatsApp ikke primært var designet til konferenceopkald.

Men det er ikke et problem, når du ser gennem dine andre muligheder. Der er masser af mere robuste konferenceopkaldsmuligheder, der er specielt designet til at hjælpe dig med at være vært for topkonferenceopkald uanset hvor længe dine opkald er eller størrelsen på dit team.

Vi har sammensat en guide, der dykker ned i de bedste tjenester, der findes på konferencen. Her er dog en hurtig tidsbesparende oversigt over de bedste muligheder, der er værd at overveje:

Her er et hurtigt kig på vores top tre favoritter:

RingCentral er førende inden for alle forretningskommunikationer. Så det er ikke underligt, at det også har en tendens til at dominere i konferencerummet. I modsætning til WhatsApp tilbyder RingCentral opkaldsværktøjer designet til at imødekomme hosting og styring af konferenceopkald. Det kan også være overkommeligt, hvis du følger en af ​​dens startplaner.

Zoom er fantastisk, hvis du læner dig mod at foretage videokonferenceopkald mere end noget andet. Det er let at bruge, tilgængeligt for næsten alle med en internetforbindelse og leveres med mange nyttige funktioner, selv på sin gratis plan. Alt i alt er Zoom en fantastisk mulighed for videokonference for både store og små virksomheder.

FreeConferenceCall er en mulig mulighed for dig, hvis du leder efter en gratis konferenceopkaldstjeneste, der tager dig ud over, hvad en app som WhatsApp kan gøre uden at skulle betale løbende gebyrer. FreeConferenceCall bruges af alle slags virksomheder i alle størrelser, og det er en levedygtig gratis mulighed, der er værd at overveje.

Næste skridt

WhatsApp er en fantastisk mulighed for konferencesamtaler, som du sandsynligvis ikke havde tænkt på før. Nu hvor du ved, hvor nyttigt det kan være at hjælpe dig med at bringe dit team sammen, kan du nemt gøre det til en del af din arbejdsgang fremover. Det er stadig vigtigt at huske på, at det kommer med en grænse på otte personer, uanset om du foretager et videoopkald eller gruppeopkald.

Nu stopper det sjove ikke der. Vi eggsperts er stolte af at bringe dig nogle af de mest dybtgående guider om alt, hvad der handler. Når du har læst og bogmærket denne vejledning, er nedenunder et par flere, som vi synes, du finder nyttige.

Ønsker du at lære mere om produktstyring? Vi har samlet en liste over de bedste kurser, du kan tage for at lære ind og ud af at styre ethvert aspekt af dit produkt.

Og endelig, når du administrerer lønningsliste for din voksende virksomhed, har du brug for al den hjælp, du kan få. Derfor oprettede vi en guide til den bedste lønningssoftware, du kan ombord, for at hjælpe med at automatisere processen og sikre, at din virksomhed overholder lønbestemmelserne. Vi har en favorit, og vi er ikke bange for at fortælle dig alt om det. Sørg for at tjekke guiden for at lære alt hvad du behøver at vide for at komme i gang.

Denne artikel blev skrevet af dagens Daily Eggspert.

Seneste indlæg af Dagens Eggspert (se alle)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*