Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til traditionelle forretningsidéer

Den komplette guide til traditionelle forretningsidéer

Videregivelse: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Mange typer virksomheder har eksisteret i årevis, traditionelle ideer, der er afprøvede og sande. Det er dem, mennesker har brug for, uanset hvor de bor, eller hvad de gør.

Der er mere sikkerhed i denne type virksomheder end innovative virksomheder, der kan være risikable. Så hvis du tænker på at starte en traditionel virksomhed, der giver dig mulighed for at følge trinene i mange virksomheder, der er kommet før dig, har du held og lykke.

Vi har sammensat denne vejledning til at hjælpe dig med at finde frem til traditionelle forretningsideer for at hjælpe dig med at få gang i din virksomhed.

Hvorfor traditionelle forretningsidéer er så vigtige

Traditionelle forretningsideer er kritiske, fordi de involverer de typer virksomheder, mange af os har brug for for at leve vores liv. De inkluderer ting som:

Tandlæger, læger og dyrlægerRestauranter Juridiske tjenester Apoteker Dagligvarer

Traditionelle virksomheder er typisk butikker, restauranter, tjenester og bureauer, der ikke snart forsvinder. De leverer produkter eller tjenester, der var relevante for mange år siden og stadig er lige så relevante i dag.

En traditionel virksomhed, mange mennesker har fundet succes med, er at starte en vejledningsvirksomhed. Startomkostningerne ved det er minimale og kræver kun tid til at udvikle læreplaner og undervisningsplaner. En vigtig ting, der er nødvendig for denne traditionelle virksomhed, er et uddannelsesniveau, der er egnet til at undervise andre i bestemte fag. Derfra kan der bygges en virksomhed, der altid vil være nødvendig. Folk vil fortsætte med at lære, og folk vil fortsat kæmpe for at lære inden for bestemte områder og emner.

Hurtige tips til at komme op med traditionelle forretningsidéer

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte med din traditionelle forretning, hjælper følgende tips dig med at guide.

Disse tips er ligetil og lette at anvende for at hjælpe dig med at komme med og videreudvikle din forretningsidé. De kræver ikke for meget tid og fungerer som grundlaget for at starte din traditionelle virksomhed.

Tip 1 – Tjen penge på din passion

Det er umuligt for dig at elske alt, hvad du gør som iværksætter. Det lyder måske pessimistisk, men der er nogle dele af at drive virksomhed, som du ikke vil elske. Og det er okay! Men hvis du planlægger at bruge meget tid og energi på at bygge et firma, bør det være en idé, du generelt vil nyde at gøre.

For eksempel, hvis du elsker hunde, men hader alle andre dyr, fungerer en veterinærklinik muligvis ikke godt for dig. For at din veterinærklinik skal lykkes, skal du være en elsker og vicevært for alle dyr.

Overvej i stedet at starte en hundevandringsvirksomhed. Dette gør det muligt for din kærlighed til hunde at skinne igennem og er en traditionel forretning, der leverer en service, der er nødvendig for mange.

Tag dig tid til at tænke igennem, hvad du brænder for, og hvordan andre allerede har gjort nogle af disse lidenskaber til rentable virksomheder. Brug de trin, de har taget, som en guide til, at du kan gøre din passion til profit.

Tip 2 – Find et hul

Traditionelle virksomheder bygger på grundlaget for ting, der er blevet gjort før. Med andre ord er traditionelle virksomheder afprøvet og sandt og vist sig at være succesrige.

Det er ikke nødvendigt, at du går amok med at tænke ud af boksen for en unik forretningsidé, der aldrig er gjort før. Søg i stedet efter virksomheder, der findes andre steder, men som endnu ikke er oprettet i dit samfund eller kunne gøres bedre. Identificer et hul i dit område, du kan udfylde.

Disse kan være sneskovning eller græsplæne, eller du kan tænke større og overveje at starte en restaurant, der serverer mad, du ved, folk vil elske.

Traditionelle virksomheder er skabt for at give folk et godt eller en service, der er en nødvendig del af livet, så tænk over, hvad dit samfund har brug for, og hvordan du kan hjælpe med at levere det produkt eller den service til dem.

Tip 3 – Undersøg din konkurrence

Hvis du går ruten til at starte en traditionel virksomhed, vil du helt sikkert have konkurrence.

Men bare rolig – det er en god ting. Du kan se, hvad andre mennesker laver, og hvad der virker og ikke virker.

Et andet område at undersøge er anmeldelser. Kig på Glassdoor, Yelp, Google og ethvert andet websted for at finde rigtige kundeanmeldelser for at se, hvad folk kan lide og ikke lide ved de eksisterende virksomheder.

For at hjælpe dig med at udføre din forskning om din konkurrence kan du bruge værktøjer til at få de detaljerede oplysninger, du har brug for. Mens en Google -søgning giver dig nogle oplysninger og giver dig mulighed for at forfølge din konkurrents websteder og sider på sociale medier, har du brug for flere oplysninger end det, hvis du forventer at gøre det bedre end din konkurrent.

Et af vores foretrukne værktøjer til forskning i konkurrence er SpyFu. Dette er en ressource, der giver dig mulighed for at undersøge ting som:

Hvert sted et domæne vises på GoogleHvert søgeord, en konkurrent har købt på Google AdsHver organisk rangering Hver annoncevariant Hver ændring i annonceudgifter hver gang

Ved at bruge SpyFu kan du se dine konkurrenters succeser og fiaskoer og lære af dem for at undgå de samme fejl og se, hvad der fungerer godt.

Listen over værktøjer, der er tilgængelige ved køb af SpyFu, er lang og hjælper dig med at opbygge en vellykket traditionel virksomhed.

SpyFu tilbyder tre prisplaner:

Grundlæggende. $ 33 om måneden, hvis den faktureres årligt. Inkluderer ubegrænsede søgeresultater, ubegrænset dataeksport, ubegrænset domæneoversigt PDF -filer, 250 salgskunder og domænekontakter, 5.000 ugentlige sporede søgeordsrangeringer og 10.000 toplisteresultater.

Professionel. $ 58 om måneden, hvis den faktureres årligt. Inkluderer alt i grundpakken plus 500.000 salgskunder og domænekontakter, 15.000 ugentlige sporede søgeordsrangeringer, 50.000 toplisteresultater, 10.000 API -rækker returneret og tilpasset branded -rapportering.

Hold. 199 dollar om måneden, hvis den faktureres årligt. Indeholder alt i Professional -pakken plus 2.000 salgskunder og domænekontakter, 40.000 ugentligt sporede søgeordsrangeringer, 75.000 toplisteresultater og fem brugerlogins.

Tip 4 – Outsource

Som traditionel virksomhedsejer er det vigtigt at kende dine styrker. Og chancerne er gode, dine styrker omfatter ikke alle aspekter af at drive virksomhed.

I stedet for at bruge din tid og energi på at lære at være ekspert i alt i din virksomhed, skal du ansætte andre til at hjælpe dig.

Hvis du ikke er god til alt det regnskabsmæssige, skal du acceptere, at du ikke skal foretage bogføringen og i stedet ansætte en bogholder og/eller en revisor. Overlad det til de professionelle, og spar dig selv hovedpine.

Hvis du ikke ved, hvordan du skriver kontrakter, skal du leje en advokat til at gøre det for dig. Selvom omkostningerne kan virke høje (især når du starter første gang), vil det spare dig for meget tid og stress at få disse kontrakter skrevet korrekt af en professionel fra begyndelsen frem for at skulle håndtere fejlretning .

Anerkend og accepter dine styrker og svagheder. Udnyt dine styrker til at opbygge din virksomhed og outsource resten til fagfolk.

Tip 5 – Skriv en forretningsplan

Hvis du er velbevandret i at skrive forretningsplaner eller føler, at du kan klare dig selv, skal du gå efter det.

Dette er en afgørende del af at starte din traditionelle virksomhed, og du vil opdage, at det er lettere at oprette en ved hjælp af en skabelon. For eksempel, hvis du beslutter dig for at åbne en mexicansk restaurant, er chancerne gode, at du finder et stærkt forretningsplaneksempel for denne specifikke type virksomhed. Det er en af ​​de bedste dele ved at vælge at køre med en traditionel forretningsidé.

Men hvis du stadig synes, at det er overvældende at skrive en forretningsplan, skal du outsource dette til en advokat, der har erfaring med at skrive dem eller software som Enloop eller LivePlan.

Langsigtede strategier for traditionelle forretningsidéer

De hurtige tips ovenfor er ting, du kan gøre lige nu for at få din traditionelle virksomhed i gang.

Der er dog mere til det end det. Der er langsigtede strategier at implementere for at finde succes med din virksomhed. Disse vil tage mere tid og kræfter fra din side, og du vil muligvis ikke se et afkast på dem med det samme. Men de er tid og energi værd.

Bare sørg for ikke at blive modløs, når du ikke straks høster fordelene ved disse strategier – de er beregnet til at ske over tid.

Strategi 1 – Forvent fejl

Som virksomhedsejer er der meget plads til fejl.

Så meget går ud på at starte og udvikle en succesrig virksomhed, og du vil uundgåeligt begå en fejl eller to undervejs.

Således skal du acceptere, at der vil ske fejl, og håndtere dem på en måde, der ikke bringer hele din forretning i balance.

Lad os f.eks. Sige, at du åbner en mexicansk restaurant. Men din produktleverandør er ikke pålidelig og leverer konsekvent dine produkter sent, og erkend derefter, at du begik en fejl ved at vælge din leverandør. Start med at rette fejlen med det samme.

Kig efter leverandører, andre restauranter i området arbejder med og tillid til, og skift til at arbejde med det firma i stedet.

Udnyt dine fejl ved at oprette gennemgangsprocesser, der hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger næste gang. Ved at holde din forretningsplan opdateret, kan du oprette regelmæssige møder for at gennemgå dine tal, strategi og mere.

Dette hjælper dig med at holde styr på effektiviteten på tværs af din virksomhed og giver dig mulighed for at træffe beslutninger baseret på resultater. Det giver dig også mulighed for at forberede dig på fejl i stedet for at skulle reagere på dem, når de allerede er sket.

Strategi 2 – Forbered dig på vækst

Håbet med at starte din traditionelle virksomhed er, at den vil vokse med tiden. Du vil bestemt ikke være det samme sted to år nede ad vejen, som du var, da du startede.

Således skal du forberede din virksomhed på vækst. Din forretningsplan spiller en central rolle her. Selvom du skriver din forretningsplan, når du starter virksomheden, skal du tilpasse den efterhånden som din virksomhed vokser og revidere den for at afspejle den vækst.

Et værktøj, der kan hjælpe dig med at gøre dette, er LivePlan. LivePlan giver dig de værktøjer, du har brug for til at projektere din virksomheds vækst, så du ved, hvad du skal forberede dig på. Med det opretter du et budget og en prognose for at kontrollere mod konkurrenterne for at se, hvor du står.

LivePlan forbinder også med QuickBooks, så du kan se, hvordan din faktiske vækst kan sammenlignes med din forventede vækst. Dette giver dig mulighed for øjeblikkeligt at se, om du opfylder dine salgsmål og holder dig inden for dit budget. Disse er alle nøgler til vækst og succes i din virksomhed.

Strategi 3 – Forstå dine kunders skiftende behov

Selvom traditionelle virksomheder er forankret i at give folk konventionelle varer og tjenester, er det vigtigt at bemærke, at kundernes behov ændrer sig over tid.

Du skal udvikle dig med disse ændringer. Den bedste måde at gøre dette på er at oprette køberpersonas til prøvekunder. For at gøre dette opretter du en profil til en hypotetisk kunde. Lad os sige navnet Sally. Sally er 43 år gammel, hun har en universitetsuddannelse, og hun kan godt lide at gå ud og spise en gang om ugen på en restaurant på mellemniveau. Alle andre demografiske data, du kan oprette for de hypotetiske kunder, giver dig mulighed for at forudse Sallys behov, efterhånden som de ændres, så din mexicanske restaurant kan imødekomme dem.

Måske nyder Sally at prøve friske retter på traditionelle mexicanske retter. Du kan tilbyde et par “trendy” varer på din menu, som Sally muligvis ikke kan finde andre steder. Det vil få kunder som hende til at vende tilbage til mere. Men som Sally ældes, kan hun opleve, at traditionel mexicansk mad er hendes præference, og de trendy varer er måske ikke så vigtige som de engang var.

Det er vigtigt at bemærke ændringer i dine kunders behov og præferencer for succes og vækst i din virksomhed. Det hjælper også med at skabe brand loyalitet.

Næste skridt

Når din virksomhed vokser, skal du have dit websted til at vokse sammen med det. Hvis du er ny til at oprette websteder, har vi lige artiklen til dig. Klik her for at lære, hvordan du opretter et godt websted.

En anden del af din voksende traditionelle virksomhed er en fremragende rekrutteringsproces. For at ansætte de bedste medarbejdere til din virksomhed, kan du implementere rekrutteringssoftware. Det giver dig mulighed for at finde kvalificerede kandidater, medarbejdere ombord og hjælpe med at styre dem effektivt. Læs denne artikel, der dækker vores bedste valg til rekruttering af software til at finde det rigtige værktøj til dig.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*