Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til S-Corp vs C-Corp

Den komplette guide til S-Corp vs C-Corp

Videregivelse: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Der er flere muligheder at vælge imellem, når man danner en juridisk forretningsenhed. Hvis du vil starte et selskab, skal du vælge mellem en S Corporation eller C Corporation.

Denne dybdegående vejledning vil forklare fordele, ulemper, beskatning, dannelsesproces og alt andet, du har brug for at vide om S-korps og C-korps-hvilket gør det lettere for dig at beslutte, hvilken der er den rigtige for din virksomhed.

Hvorfor er det så vigtigt at forstå forskellen mellem S-Corps vs C-Corps

Det er en almindelig misforståelse, at den ene type virksomhed er bedre end den anden. Dette er simpelthen ikke sandt. Der er masser af tilfælde, hvor det giver mening at danne et S -korp, og lige så mange scenarier, hvor et C -selskab er den bedre løsning.

I sidste ende afhænger beslutningen om hvilken der er “bedst” af din specifikke forretning, prioriteter, mål og fremtidige ambitioner.

Grunden til, at denne beslutning er så vigtig, er, at dit valg i sidste ende vil påvirke, hvordan du betaler skat, hvordan du kan skaffe penge, startomkostninger og hvor let du kan vokse din virksomhed.

Hvis du træffer det forkerte valg i dag, kan det begrænse dine muligheder på vejen, hvis du vil hente eksterne investorer ind eller tage din virksomhed offentligt. På bagsiden vil den rigtige beslutning i dag lette dine byrder på vejen. Du har fuld kontrol over din beskatning, ejendomsret, drift og mere.

Lad os se nærmere på det grundlæggende i S -korps vs C -korps for at lære mere om fordele og ulemper ved hvert:

S-korps forklaret

S -selskab er en skattestatus givet af IRS. Denne særlige betegnelse giver virksomhedsenheder mulighed for at videregive indkomst, kreditter og fradrag til aktionærer.

Kort sagt, S -korps betaler ikke indkomstskatter – aktionærerne deler indkomsten eller tabet mellem sig og rapporterer alt på deres personlige selvangivelser. Dette eliminerer dobbeltbeskatning, som pålægges C -korps.

Da S Corporation teknisk set er en skattestatus, kan du ikke inkorporere denne forretningsstruktur fra bunden. Du skal starte med at danne et C -selskab og derefter ansøge om S -selskabsstatus hos IRS.

S -korps kan kun udstede en bestandsklasse og skal have 100 eller færre aktionærer. Alle aktionærer i et S -selskab skal være amerikanske statsborgere eller indbyggere.

S Corporation Fordele:

Undgå dobbeltbeskatning Reducer selvstændig beskatning Kvalificeret erhvervsindkomstfradrag Nemmere at deklarere tab for at opveje indkomst

S Corporation Ulemper:

Sværere at skaffe ekstern kapital IRS kan tilbagekalde din S Corp -status, hvis du forsøger at drage fordel af systemet Kan kun udstede en bestandsklasse Strenge krav til ejere

C-korps forklaret

C -selskaber er standardforretningsenheden, når du indleder en virksomhed i USA. I lighed med LLC’er er en af ​​hovedårsagerne til, at folk vælger at danne et selskab, begrænset ansvar. Dette giver ejere af et C -selskab beskyttelse mod kreditorer eller nogen, der forsøger at sagsøge virksomheden – ejernes personlige aktiver er afskærmet.

Som standard beskattes C -korps som separate enheder. Så ud over at indsende en personlig selvangivelse, vil dit C -selskab også indgive en selskabsangivelse.

Det betyder, at din virksomheds indkomst hovedsageligt beskattes to gange, en gang på virksomhedsafkastet og derefter igen som udbytte på dit personlige afkast.

Under de nye skattelettelser og joblove betaler C -korps en fast selskabsskatteprocent på 21%, hvilket ofte er lavere end mange individuelle indkomstskattesatser. C -korps gør det også lettere for dig at udstede flere lagerklasser uden begrænsninger for aktionærerne.

C -korps er ideelle til vækstvirksomheder, der ønsker at se tiltrækkende ud for nye investorer og muligvis blive børsnoteret i fremtiden.

C Corporation Fordele:

Flad selskabsskatteprocent på 21% Appellerer til udenlandske investorer Nemmere at skaffe penge Ingen restriktioner for antallet af aktionærer eller deres medborgerskab Mulighed for at udstede to aktieklasser

C Corporation Ulemper:

Dobbelt beskatning Ingen personlige afskrivninger Behov for at indsende to separate selvangivelser (individuel og virksomhed)

S-Corp vs C-Corp Eksempel

Lad os se på et hypotetisk scenario, der sammenligner de skyldige skatter mellem et S -selskab og et C -selskab. I dette scenario vil vi sige, at Company ABC tjente $ 100.000 på et år.

Som et C -selskab er virksomheden underlagt 21% selskabsskat ($ 21.000). De resterende $ 79.000 kunne uddeles som udbytte til ejerne. Udbytteskattesatsen for enkeltfilere er 15% på udbytte på $ 40. 401 til $ 445.850. Så du ville betale $ 11.850 i udbytteskatter for i alt $ 32.850.

Med S corp -status vil de $ 100.000 blive videregivet til din personlige selvangivelse, som er underlagt en skattesats på 24% for individuelle arkiver. Skattelettelser og joblov giver dig mulighed for at trække 20% af din virksomheds indkomst fra din nettoindkomst, hvilket sætter din skattepligtige indkomstsats til 24%. I dette scenario skylder du 19.200 dollar i skat (24% af 80.000 dollars).

For at være klar er dette ikke skatterådgivning. Mens S -selskabet i dette scenario betalte færre skatter, er ikke alle faktorer blevet overvejet. Formålet med dette eksempel er at illustrere, hvordan to virksomheder, der tjener de samme penge på et år, kan have meget forskellige skattemæssige konsekvenser baseret på, om det er et S -selskab eller C -selskab.

Hurtige tips til at beslutte, om et S-Corp eller C-Corp er bedre for din virksomhed

Uanset om du danner et S -selskab eller et C -selskab, skal du gennemgå lignende trin for lovligt at oprette en forretningsenhed i din stat. Med undtagelse af udfyldelse af IRS -formular 2533 for S -selskabsskattestatus er dannelsesprocessen for begge enheder i det væsentlige identisk.

Dannelse af et selskab kan være lidt skræmmende, især hvis du aldrig har været igennem denne proces før. Heldigvis gør onlinedannelsestjenester som Incfile denne proces meget lettere.

Incfile er en af ​​de mest velrenommerede forretningsdannelsestjenester, der findes. Alt du skal gøre er at udfylde nogle grundlæggende detaljer om dig selv og dit selskab, og de håndterer alt papirarbejde og statsansøgninger på dine vegne.

De tilbyder ubegrænsede navnesøgninger, EIN’er, virksomhedsvedtægter, bankopløsninger og gratis registrerede agenttjenester i et år. Hvis du vil ansøge om S Corporation -status hos IRS, håndterer Incfile også formular 2553 for dig.

Incfiles basisdannelsespakke er 100% gratis – du skal bare betale det statslige gebyr.

Her er nogle hurtige tips til at hjælpe dig med at beslutte, om et S -selskab eller C -selskab er det rigtige for din virksomhed.

Tip nr. 1 – Tag en virksomhedsquiz

I stedet for at gå igennem fordele og ulemper ved hver enhedstype, kan du tage en online quiz for at komme i gang i den rigtige retning.

Incfile har en formationsquiz, der tager kun et minut eller to at udfylde. Efter afslutningen sender de dig et forslag om en enhedsstruktur, der passer til din virksomhed.

Nogle eksempler på de spørgsmål, du vil besvare, omfatter:

Er du eller nogen af ​​de andre virksomhedsejere en amerikansk statsborger? Vil du have at virksomheden skal tjene penge? Har du planer om at sælge aktier i en stor gruppe mennesker? Har du planer om at indgive en børsnotering på en børs inden for 1-2 år? Vil du have, at aktionærerne er personligt ansvarlige for virksomhedens gæld? Vil du betale dig selv som medarbejder og ejer af virksomheden? Vil du have mulighed for let at overdrage ejerskab af virksomheden?

Følg ikke bare blindt den foreslåede enhedstype baseret på dine quiz -resultater. Du bør stadig gøre din due diligence for at sikre, at denne mulighed er den rigtige for dig. Men denne type ressourcer er en god måde at indsnævre dit fokus på.

Tip nr. 2 – Start med et C Corp.

Som tidligere nævnt er S -selskaber teknisk set en skattestatus, ikke en enhedstype. Så når du først starter et selskab, vil din standardentitetstype være et C -selskab.

Hvis du ikke vil have denne beslutning til at holde op med din virksomhedsdannelsesproces, skal du bare holde dig til et C -selskab for nu. Du har 75 dage fra dannelsesdatoen til at indsende S -valgstatus.

Selv efter at de 75 dage er gået, kan du altid sende formular 2553 ned ad vejen. Ifølge IRS kan du indgive formular 2553 for S corp -status:

Inden for to måneder og 15 efter begyndelsen af ​​det skatteår, hvor S -valget træder i kraft, eller når som helst i løbet af skatteåret forud for S -valget, der træder i kraft

Kort sagt, du kan dybest set indgive for at blive et S -selskab måneder eller år fra nu. Selvom din skattestatus muligvis ikke ændres med det samme, træder den i kraft senest efter det følgende skatteår.

Det er altid i din bedste interesse at starte med et C -korp og derefter skifte til et S -korp i stedet for at forsøge at skifte i den modsatte retning. Lad os sige, at du vil danne et S -selskab, og derefter skifte til et C -selskab fem år senere. Denne beslutning vil have betydelige skattemæssige konsekvenser for din virksomhed.

Du skal muligvis betale selskabsskat af konverteringer fra et S -selskab til et C -selskab. Det betyder, at din virksomhed måske skylder selskabsskatter fra tidligere år.

Så det er bedre at starte med et C -korpus, hvis du er usikker. Det er typisk billigere og lettere, hvis du skifter mening undervejs.

Tip nr. 3 – Er du en lille virksomhed?

Generelt er C -selskaber designet til større virksomheder. Hvis du driver en lille virksomhed og ikke planlægger at skalere til en massiv virksomhed, er det sandsynligvis en bedre løsning at gå med et S -selskab.

C -korps tilbyder flere lagerklasser, ubegrænsede aktionærer og ubegrænsede aktier.

Det er sjældent, at en lille virksomhed udsteder ejerskab til udenlandske investorer i form af virksomhedsaktier. Det er bare ikke det, små virksomheder gør.

Hvis du er lille lige nu, men planlægger at skalere til et større selskab i de kommende år, så kan et C -selskab være en levedygtig mulighed for dig. Men hvis du falder ind i kategorien stereotype “små virksomheder”, vil et S -selskab sandsynligvis passe bedre til dine behov.

Langsigtede strategier for S-Corps vs C-Corps

Ud over de hurtige tips og bedste praksis, der er nævnt ovenfor, skal du overveje nogle større strategiske emner, før du beslutter dig for mellem et S -selskab eller et C -selskab. Disse strategier påvirker muligvis ikke din virksomhed i dag, men de vil spille en rolle i fremtiden for din drift.

Strategi #1 – Undgåelse af dobbeltbeskatning

Der er kun to måder at undgå dobbeltbeskatning:

S -selskabsstatus At operere med tab

Så hvis du ikke vil have din virksomhed underlagt dobbeltbeskatning, så er S corp -status det enkle valg. Men lad os tage et øjeblik at undersøge den anden mulighed.

C -korps beskattes ikke to gange, hvis de ikke giver overskud. Selvom dette kan virke som en ulogisk måde at drive forretning på, er det en fælles strategi, der bruges til virksomheder, der ønsker at skalere.

Du kan geninvestere alt overskud i virksomheden i stedet for at betale dem ud som et udbytte.

Lønninger, herunder ejerløn, kan normalt klassificeres som fradragsberettigede udgifter. Så din løn er ikke underlagt selskabsskatter. Det er værd at bemærke, at IRS altid kan omklassificere en overdreven løn som et skattepligtigt udbytte, hvis du betaler dig selv for meget i et forsøg på at operere med tab.

Strategi #2 – Udstedelse af aktier til investorer

Både S -korps og C -korps kan udstede aktier til investorer. Men reglerne og begrænsningerne varierer mellem de to.

Hvis du vil vokse med uendelige investorer og potentielt indgive en børsnotering (første offentligt udbud) på en børs, er et C -selskab den eneste måde at gøre dette på.

S -korps må ikke have mere end 100 aktionærer. Disse aktionærer skal være amerikanske statsborgere eller indbyggere i USA. Denne forretningsstruktur er ikke altid tiltalende, selv ikke for kvalificerede investorer, på grund af de langsigtede restriktioner.

Hvor ser du din virksomhed om tre, fem eller ti år? Hvis du ser dig selv som en kæmpe i din branche med offentlige investorer, skal du gå med et C -selskab. Hvis du ser dig selv operere med en mindre gruppe ejere uden interesse i at gå offentligt, bør et S -selskab være fint for dig.

Næste skridt

Når du har fundet ud af, om et S -selskab eller C -selskab er det rigtige for din virksomhed, er det tid til at gennemgå den officielle inkorporeringsproces.

Du bliver nødt til at indgive statutter til din stat, få et EIN, oprette virksomhedsvedtægter, vælge en bestyrelse, holde regelmæssige møder, udstede aktier og mere. Dette er en kompliceret proces, hvis du gør det alene.

Se vores guide til de bedste juridiske online -tjenester. Ud over juridiske former og juridisk rådgivning tilbyder de fleste af disse platforme også forretningsdannelsestjenester.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*