Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til PTO -politikker

Den komplette guide til PTO -politikker

Afsløring: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Dine medarbejdere har brug for fri. Uanset om det skyldes en sygdom, en nødsituation i hjemmet eller en ferie for længe siden for at forhindre udbrændthed, er det ligegyldigt.

På samme tid vil du ikke have, at de skal begynde at drage fordel af disse blade. Disciplinen skal stadig vedligeholdes.

At have en rimelig betalt frihedspolitik (PTO) hjælper dig med at finde den rette balance.

Nedenfor har vi sammensat en komplet guide til PTO -politikker for at hjælpe dig med at forstå betalt fri, og hvordan du får det til at fungere, så alle vinder.

Hvorfor PTO -politikker er så vigtige

PTO står for betalt fri, og PTO -politikker adskiller sig fra en traditionel orlovspolitik. Det er ikke en mandatforordning, f.eks. FMLA (Family and Medical Leave Act). Amerikas lovgivning kræver ikke, at arbejdsgivere giver deres medarbejdere betalt fri. De fleste virksomheder tilbyder dog i det mindste fuldtidsansatte PTO, og det er en rimelig forventning fra potentielle medarbejdere.

PTO er et betalt orlovsprogram, der hele tiden grupper væk fra arbejde sammen i stedet for at have separate kategorier for sygdom, ferie og andre personlige behov. Tænk på det som fastsættelse af regler og forventninger vedrørende alle dine medarbejderes betalte ferie, sygedage og personlig tid i et kalenderår.

Skal du gøre en indsats for at udarbejde PTO -politikker for din virksomhed? Absolut.

Nedenfor er nogle måder, virksomheder kan drage fordel af ved at oprette PTO -politikker.

Bedre arbejdsgiver-medarbejderforhold

At have fri gør medarbejderne gladere og sundere og derfor mere produktive. Det giver dem autonomi til at bruge deres tid, som de finder passende, uden at skulle bede om tilladelse – din eller andres.

Grundlæggende er det din virksomhed, der fortæller medarbejderne, at du stoler på, at de skal holde fri, som de har brug for, uden at gå på kompromis med arbejdskvaliteten.

At medarbejdere ikke behøver at forklare sig selv, hjælper også med at opbygge gensidig tillid mellem dig og medarbejderen. Du finder dem ikke liggende bare for at tage en ekstra fridag.

Reduceret fravær

Den sandsynligvis største fordel ved en PTO -politik er reduceret fravær.

Vi har alle set tilfælde, hvor medarbejdere har taget fri den næste dag efter deres ferie var slut, fordi de var “syge”.

Problemet med disse “sygedage” er, at medarbejderne ender med at bruge en sygedag, der ikke er godkendt på forhånd, hvilket resulterer i uplanlagt fravær. Ifølge forskning kan disse ikke-planlagte fravær i gennemsnit koste en virksomhed $ 2.666 pr. Fuldtidsansat om året. Yikes.

Heldigvis kan PTO -politikker udøve kontrol over denne form for adfærd og reducere fravær. Undersøgelser foretaget af Alexander Hamilton Institute viste, at 54% af de virksomheder, der skiftede til et kombineret PTO -program, oplevede et fald på 10% i uplanlagt fravær.

Sparer HR -tid

HR -teams af små virksomheder har masser af ting på tallerkenen. De er ansvarlige for rekruttering og ansættelse, vedligeholdelse af medarbejderforhold, sikring af overholdelse og vedligeholdelse af en virksomhed til enhver tid.

Sporing af traditionel betalt orlov er et andet element på deres huskeliste, der kan blive meget tidskrævende. Forestil dig at jagte efter medarbejdere, der forsøgte at finde ud af, om de brugte en personlig dag eller var syge dagen før.

Dette vil ikke være et problem, hvis du beslutter dig for at implementere PTO. Disse politikker kategoriserer alle typer blade som et, hvilket forenkler en HR -chefs job betydeligt.

Tiltrækker medarbejdere

En god PTO -politik kan være et massivt salgsargument, når man ansætter nye medarbejdere eller fastholder nuværende.

Ydelser spiller en stor rolle i en medarbejders samlede kompensationspakke. Når du giver medarbejderne fleksibiliteten i en PTO -bank, får du en fordel i din ansættelsesindsats. Flere medarbejdere vil være interesserede i at arbejde sammen med dig.

Andre arbejdsgiverfordele omfatter større omkostningseffektivitet og forbedret medarbejdermoral.

Hurtige tips til forbedring af PTO -politikker i dag

Her er nogle gode tips, du kan implementere nu for at hjælpe dig med at oprette en god PTO -politik.

Tænk ud fra medarbejderens perspektiv

Dagens arbejdsstyrke består primært af årtusinder og Gen-Z, der er berygtede for at være kræsne, når det kommer til job.

Netop derfor skal du overveje deres synspunkt, når du opretter en god PTO-politik, især hvis du vil tiltrække talenter i topkvalitet. Hvis der er én ting, der tiltrækker dem begge, er det jobfleksibilitet.

Millennials bliver længere i job, der giver mere fleksibilitet og bedre medarbejderfordele. Prøv at sikre, at din politik lever op til disse forventninger ved at samle alle forskellige typer PTO. Derefter kan du give medarbejderne chancen for at vælge den type orlovspolitik, de foretrækker.

En fleksibel PTO -politik bør rumme en mangfoldig arbejdsstyrke ved at sørge for forskellige religiøse og nationale helligdage og en alternativ fridag til f.eks. En lægetid eller psykisk sundhedsdag.

Sørg for klarhed og fordøjelighed

Dine PTO -politikker skal være klart definerede og forståelige. Medarbejdere bør ikke have spørgsmål om, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er tilladt efter at have gennemgået det.

At sikre, at dette ikke kun beskytter dig mod at komme i problemer, men det vil også gøre medarbejderne mere informerede. Dette vil igen hjælpe dem med at træffe bedre beslutninger, når de holder fri.

Skriv din PTO -politik klart, og gør den detaljeret og tilgængelig for alle, der er ansat i din virksomhed. Sørg for at dække alle typer medarbejdere (fuld tid, deltid), du har i politikken.

Brug HR -software til at administrere PTO

Hvis du er en lille virksomhed med en håndfuld medarbejdere, kan du påtage dig jobbet med at spore anmodninger om time-off. Men når du har 50 eller flere medarbejdere i blandingen, er det at være selvforsynende en risiko, du ikke vil tage.

Plus, hvorfor komplicere ting unødigt?

I dag har vi nogle fremragende HR-software og tidssporingsværktøjer til rådighed, der automatisk kan beregne optjent PTO og holde styr på dine medarbejderes time-off-anmodninger.

Software som BambooHR og Gusto vil altid holde dine medarbejdere i løkken, så de ved præcis, hvor lang tid de kan tage. Disse værktøjer kan også håndtere alle kundeanmodninger online uden absolut involvering fra HR -afdelingen. En fantastisk HR -software kan løse mange problemer og effektivisere processer for HR -afdelinger af enhver størrelse.

Nå ud til dine medarbejdere

Vi har allerede fastslået vigtigheden af ​​at tilbyde medarbejdere betalt fri.

Men når det kommer til at udarbejde en effektiv PTO -politik, skal du have en god forståelse for din branche, dine medarbejdere og selvfølgelig din virksomhed eller virksomhedskultur. Det er den eneste måde at afgøre, hvilken politikstil der fungerer bedst for dig og dine medarbejdere. Du vil ikke have noget generisk; du ønsker ideelt set en politik, der tager højde for din medarbejders faktiske behov.

En anden god taktik ved oprettelse af PTO -politikker er at sende en anonym undersøgelse til medarbejdere, der beder om feedback. Anonyme undersøgelser giver mulighed for ærlig feedback uden frygt for gengældelse eller at blive skilt ud.

Dette hjælper dig med at forstå, hvordan medarbejderne ser time-off-kulturen i din organisation og giver dig feedback om, hvad de gerne vil se i en politik. Desuden vil inkorporering af deres feedback få medarbejderne til at føle sig værdsat, hvilket igen øger moralen og motivationen.

Langsigtede strategier til maksimering af resultater fra PTO-politikker

Uanset om du planlægger at udarbejde en PTO-plan fra bunden til en opstart eller ønsker at opdatere en eksisterende politik for en etableret virksomhed, her er et par langsigtede strategier, der hjælper dig med at holde styr på og sikre bedre resultater.

Beskriv politikken i din medarbejderhåndbog

Antag, at du allerede har en detaljeret og ligetil PTO -politik på plads. Hvad nytter det, hvis dine medarbejdere ikke læser det?

Nemlig.

Da læsning af virksomhedens politikker ikke ligefrem er på alles to-do-liste, er du nødt til at brainstorme måder, hvorpå du effektivt kan kommunikere din virksomheds betalte orlovspolitik. Den bedste måde at gøre det på? Din medarbejderhåndbog!

Forskellige medarbejdere har forskellige tankegange. Mens nogle ønsker at dykke dybt og forstå det tekniske ved, hvordan politikken fungerer, er andre kun interesserede i, hvor meget tid de kan tage fra arbejde, mens de stadig får løn.

Derfor bør du skitsere PTO -politikken i et fordøjeligt afsnit, så den dækker alle hovedpunkterne for at holde begge sider glade. Du kan altid uddybe detaljerne herunder og lade medarbejderne beslutte, om de vil lære mere om et specifikt problem eller ej.

Sørg for at bruge enkle lægmandstegn og undgå jargon så meget som muligt. Endnu bedre, hvis du kan dele din virksomheds politik om ubrugte PTO -udbetalinger i detaljer for at undgå forvirring.

Bemærk: Nogle stater kræver, at virksomhedsejere kompenserer medarbejdere for ubrugt ferietid, men ikke sygetid. Husk dette, når du udarbejder din PTO -politik, og sørg for at gennemgå din stats krav.

Annoncer politikken for at tiltrække kandidater

Som tidligere nævnt kan en PTO-politik være med til at tiltrække højtydende medarbejdere.

Arbejdssøgende, især årtusinder, sætter pris på fri og værdsætter virksomheder, der sikrer en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er derfor, de foretrækker at arbejde for virksomheder med en medarbejdervenlig PTO-politik.

Når du har udviklet din PTO, skal du sørge for at medtage den, når du skriver jobbeskrivelser i sektionen Medarbejderfordele, og vise den stolt på siden Karriere på dit websted. En attraktiv PTO -politik er en del af en samlet kompensationspakke.

Opmuntre medarbejdere til at få mest muligt ud af PTO

De fleste medarbejdere er ikke villige til at holde ferie. Uanset om de vil virke dedikerede til den øverste ledelse eller ikke har råd til at holde fri på grund af en stor arbejdsbyrde, fortsætter de med at arbejde døgnet rundt uden at frygte udbrændthed. Nogle medarbejdere tror, ​​at det at tage ferie dage får dem til at se mindre produktive, upålidelige eller endda illoyale ud.

Desværre får denne holdning dem kun til at blive overanstrengt, overbelastet og under-ferieret, hvilket igen udleder katastrofe for din virksomhed.

Derudover er der solid dokumentation for, at det faktisk er godt for medarbejdere og organisationen at tage fri fra arbejde. For eksempel fandt en rapport fra 2017 udgivet af US Travel Association, at medarbejdere, der holder ferie, er mere tilbøjelige til at blive forfremmet. At holde fri hjælper også med at reducere udbrændthed og øge det mentale velvære.

Den anden grund til, at medarbejderne kan vige fra at holde fri, er arbejdskulturen.

Tænk over det: Er arbejdsnætter og weekender normen i din virksomhed, hvor medarbejdere sjældent holder fri? Tilskynder din leder heller ikke teammedlemmer til at holde deres påløbne betalte fri?

Hvis ja, er det naturligt, at dine medarbejdere føler sig stigmatiserede, når det kommer til at indløse deres PTO.

Som virksomhedsejer bør du opfordre alle dine medarbejdere til at tage deres PTO. Tilskynd dem til at genoplade deres batterier, opdatere og forynge og vende tilbage til arbejdet med fornyet kraft for at smadre deres kvoter og overholde deres deadlines. Du bør også individuelt opfordre ledere til at tage deres egne ferier og lade deres hold vide, at de absolut skal bruge den fri, de tjener.

Når du gør dette, vil du se en tydelig ændring i din virksomhedskultur og forhåbentlig færre overbelastede medarbejdere.

Inviter PTO-problemløsning

Hvis du nogensinde befinder dig i en situation, hvor for mange medarbejdere anmoder om fridage på samme tid, skal du ikke gå i panik.

Du har et par muligheder. For det første kan du i stedet for at beslutte for dine medarbejdere opmuntre dem til at nå til en konklusion indbyrdes. For eksempel kan de have et hurtigt møde for at træne deres fridage med minimalt overlap.

En bedre mulighed kan dog være at lade dine medarbejdere vide, at godkendelse af fri er efter først til mølle-princippet. Uanset hvad du vælger, skal du bare sørge for, at det er inkluderet i din skriftlige PTO -politik.

Det er også vigtigt at sikre, at du overvejer eventuelle formildende omstændigheder. Hvis en medarbejder har feber og pludselig har brug for en fridag, passer det tydeligvis ikke til en først-til-mølle-politik.

Næste skridt

På dette stadium ved du alt om PTO -politikker – hvordan de fungerer, hvordan du kan forbedre din, og hvordan du får de bedste resultater fra dine medarbejdere.

Det er tid til at oprette din egen PTO -politik nu eller opdatere din eksisterende politik, hvis du allerede har en. Sørg for at opmuntre til åben dialog og oprette afdelingskalendere for at undgå misforståelser og opmuntre til feedback, mens du arbejder på dit første udkast.

Ønsker du at maksimere din virksomheds produktivitet? Tjek disse Crazy Egg-guider, hvor vi afrunder den bedste software til at strømline de daglige processer:

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*