Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til overholdelse af lønninger

Den komplette guide til overholdelse af lønninger

Afsløring: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Lønning er en af ​​de vigtigste dele af din virksomhed. Hvis du ikke har et system til, hvordan du skal betale dine medarbejdere, kan du hurtigt finde din virksomhed falde fladt. Ingen ønsker at arbejde gratis eller få mindre løn end det, de havde forventet.

Enhver, der nogensinde har udført lønningsliste, kan dog fortælle dig, at der er meget mere end bare at betale medarbejdere. At være i overensstemmelse er et fuldtidsjob i sig selv-og undladelse af at gøre det kan føre til stejle juridiske og økonomiske sanktioner.

Hvis du ønsker at implementere eller forbedre lønningerne i fremtiden, vil denne vejledning være praktisk. Vi dækker over, hvorfor lønoverholdelse er vigtig, hurtige tips, du kan implementere i dag for at holde din lønseddel kompatibel, og også nogle langsigtede strategier.

Hvorfor overholdelse af lønninger er så vigtig

Det er bydende nødvendigt, at du betaler dine medarbejdere rettidigt, og at du betaler dem de korrekte beløb. Den måde, du gør dette på, er ved at sikre, at din lønningsliste er i overensstemmelse.

At være kompatibel betyder ganske enkelt, at man opfylder de statslige og føderale lovkrav, der findes for at beskytte medarbejdere.

Her er nogle af de regler, du skal overholde:

SocialsikringsafgifterMedicinskatter Medarbejderklassificering Beskæftigelsesafgifter Fordele ved indberetning Rapportering af medarbejderoplysninger Skatindbetaling Betalingskontrol

Og hvis du ikke overholder din lønningsliste, hvis du ikke betaler dine medarbejdere til tiden eller betaler dem forkert, risikerer du at blive ramt af nogle tunge bøder.

Derudover kan dit omdømme blive ødelagt. Utilfredse medarbejdere har en tendens til at tale, og hvis der kommer bud på, at din lønningsliste ikke er i overensstemmelse, er chancerne gode andre medarbejdere kan overveje at finde job andre steder.

For at hjælpe med overholdelse af lønninger skal du sikre dig, at dine medarbejdere er klassificeret korrekt.

Nogle klassifikationer omfatter:

Almindelige fuldtidsansatte Almindelige deltidsansatte Moderne fuldtidsansatte Moderne deltidsansatte Kontraktører

I en casestudie foretaget om et lægemiddelfremstillingsvirksomheds lønningsliste blev det konstateret, at mange af medarbejderne ikke var klassificeret på en måde, der satte dem i overensstemmelse med reglerne i Fair Labor Standards Act (FLSA). Denne lov omhandler minimumsløn og overarbejde. Det er med andre ord meget vigtigt.

HR -chefen for den farmaceutiske fremstillingsvirksomhed vidste, at de bøder, de måtte pådrage sig ved at være uoverensstemmende med FLSA, ville være høje, men hun vidste, at hun ikke kunne klare problemet alene, da hun var virksomhedens eneste HR -professionelle. Således hyrede hun en professionel arbejdsgiverorganisation (G&A Partners).

G&A foretog en revision for at finde eventuelle overholdelsesproblemer og fandt ud af, at antallet af fejlklassificerede medarbejdere var meget højere end forventet.

G&A Partners var i stand til at hjælpe med at rette op på disse fejlklassificeringer og fastslå, hvor meget tilbagebetaling de ansatte skyldte.

Selvom mængden af ​​lægemidler, som farmaceutisk fremstillingsvirksomhed skulle betale tilbage, var ret høj ($ 50.000), var dette beløb mindre end forventet og fik også ryddet virksomhedens fejl, inden det amerikanske arbejdsministerium blev involveret, hvilket kunne have resulteret i bøder samt potentielle fremtidige retssager.

Hurtige tips til forbedring af lønoverholdelse i dag

Lønoverholdelse behøver ikke at være kompliceret.

Det kan være ret let, hvis du følger nogle af disse hurtige tips.

Implementere en løntjeneste

En af de bedste måder at forbedre din lønoverholdelse på er at ikke stole på en HR -professionel til at gøre det hele.

Stol i stedet på en troværdig lønningstjeneste for at gøre meget af arbejdet for dig.

Der er mange gode muligheder derude, men en af ​​vores foretrukne er ADP.

Denne løntjeneste er bedst til startups, der planlægger at vokse hurtigt, men fungerer også godt for små virksomheder, og derfor elsker vi denne mulighed.

Fra begyndelsen bruger ADP det antal medarbejdere, din virksomhed har til at skræddersy din oplevelse med tjenesten specifikt til dig, så du får det, du har brug for – ikke mere, ikke mindre.

Udover lønninger tilbyder ADP også hjælp til:

Tid og fremmøde Talent Fordele og forsikring HR -tjenester HR -outsourcing og PEO Integrationer

Der er et par forskellige pakkemuligheder, som ADP tilbyder, der har forskellige fordele.

Vigtig. Bedst til startups eller etablerede virksomheder, der har brug for hjælp til bare det grundlæggende i lønningslisten.

Forbedret. Dette er ADPs mest populære pakke og tilbyder grundlæggende lønningslister samt ZipRecruiter, statsledighedsløshedsforsikring og baggrundstjek.

Komplet. Med denne pakke får du alt i den udvidede pakke plus grundlæggende HR -support.

HR Pro. Dette giver dig alt i den komplette pakke samt forbedret HR -support og frynsegoder til dig og dine medarbejdere.

Kontakt ADP for at få mere at vide om priserne for dine forretningsbehov.

Opret en tjekliste

Tjeklister kan være praktisk til alle slags ting, men især når det kommer til overholdelse af lønninger.

Her er nogle eksempler på tjeklister, du måske vil oprette:

Nye medarbejdere Nye entreprenører Løbende lønninger Kvartalsvis check Årlig kontrol

Hver tjekliste skal beskrive de trin, du skal tage for at forblive kompatibel. For en ny medarbejder kan dette omfatte ting som at færdiggøre deres I-9 og W-4, tilføje dem til lønsystemet, oprette direkte indbetaling og mere.

Disse tjeklister hjælper dig med at holde dig på sporet, men hjælper også med at give dit HR -team ressourcer, de kan bruge til at lave lønninger.

Gem nøjagtige personlige optegnelser

Denne ofte undervurderede opgave er meget vigtig. Hvis det gøres korrekt, kan du spare dig selv for en masse tid og besvær.

Så tag et par ekstra øjeblik og sørg for, at du har de korrekte personlige oplysninger til hver enkelt medarbejder. Det betyder, når du ombord på dem, men også ned ad linjen.

Medarbejdere flytter ofte, bliver gift, bliver forfremmet osv., Så du vil være oven på eventuelle ændringer af personlige oplysninger og afspejle disse ændringer i dit system.

Send alt til tiden

Undgå at håndtere straffe og potentielle undersøgelser ved at indsende dine lønoplysninger inden for fristerne.

Dette omfatter:

Kvartalsrapportering Skiftende betalingsdage Skattefrister

En god måde at sikre, at du ikke kommer for sent på noget, er at lave en kalender, der fremhæver alle de vigtige løndatoer, herunder når der skal indsendes timesedler, når fakturaer blev indsendt og betalt, og når du skal køre lønsedler.

Langsigtede strategier for overholdelse af lønninger

Ikke alle problemer med lønoverholdelse kan være en hurtig løsning eller en hurtig implementering. Noget af det tager tid at få styr på.

For at hjælpe dig med at komme i gang giver vi nogle langsigtede strategier, som du kan begynde at arbejde med i din virksomhed i dag for forhåbentlig at undgå hovedpine på vejen.

Forstå de forskellige regler

Inden du dykker ned i lønningslisten, er det vigtigt, at du først forstår de universelle regler.

Tilbageholdelse af føderal indkomstskat

En af de skatter, du skal tilbageholde fra dine medarbejderes lønsedler, er den føderale indkomstskat. Dette tages ud af hver lønseddel, og beløbet bestemmes af IRS, enten efter hvilken lønklasse dine medarbejdere falder ind i eller en procentdel.

Du skal også tage hensyn til den fritagelse, dine medarbejdere hævdede på deres W-4 for at fuldføre dette.

Typisk er den føderale indkomstskat et sted mellem 10% og 37% og rapporteres på W-2-formularen.

Indeholder FICA -afgifter og FUTA

Federal Insurance Contributions Act (FICA) har skatter, der er obligatoriske for skatteoverholdelse. Disse skatter er Medicare og social sikring, og det er dit ansvar at tilbageholde disse skatter fra dine medarbejderes lønsedler.

Ikke alene har du brug for at tilbageholde disse skatter, men du skal indbetale dem hver uge eller månedligt, afhængigt af hvilken type virksomhed du ejer.

Ud over det skal du også betale FUTA -skatter (Federal Unemployment Tax Act). Dette beløb er 6% og skal betales kvartalsvis.

Tilbageholdelse af frynsegoder

Frynsegoder er yderligere fordele, en medarbejder får, som skal tilbageholdes. De inkluderer ting som godtgørelse af flytteudgifter, tøj og mere.

Disse fordele er skattepligtige og skal afspejles i medarbejderens lønseddel såvel som på deres W-2’er.

Statskrav

Ovenstående handler om føderale lovkrav, men statslige krav er også en del af lønprocessen.

Hvad der kræves af hver stat varierer fra stat til stat, så sørg for at være opmærksom på loven om overholdelse af lønninger i den stat, hvor du driver din virksomhed.

Disse regler omfatter typisk ting som:

Indberetning af nyansatte Statens indkomstskat Minimumsløn Overbetaling Fordele

Spørg medarbejderne om feedback

En af de bedste måder at undgå lønproblemer er at give dine medarbejdere mulighed for at dele deres tanker om, hvordan lønningerne udføres.

Dette giver dig mulighed for at se, hvor der kan være nogle hikke i lønprocessen, og hvad du kan gøre for at udjævne dem. Plus, det giver dine medarbejdere en stemme i, hvordan tingene gøres, hvilket er meget vigtigt. Dette lader dem vide, at de er en del af virksomheden og ikke kun ansatte i den.

Du kan gøre noget så simpelt som en e -mail -undersøgelse, som du sender til alle, eller du kan planlægge et møde, hvor folk har lidt tid til at udtrykke bekymringer om lønprocesser.

Afstem konti regelmæssigt

Selvom HR burde foretage afstemning af konti i slutningen af ​​kvartalet eller slutningen af ​​måneden, kan du overveje at få din tid til at afstemme konti, hver gang du kører lønsedler.

Dette kan hjælpe med at fange fejl, når de begås, i modsætning til at vente på, at de kun hober sig op for at skulle sortere den stak ned ad linjen.

Det kan tage lidt ekstra tid hver lønkørsel, men sparer dig tid i det lange løb og sørger for, at du er på rette vej til overholdelse af lønninger.

Brug revisionsspor

Revisionsspor kan beskytte din virksomhed, hvis du nogensinde bliver revideret.

Revisionsspor giver dig mulighed for at linke hver transaktion, du foretager, med yderligere oplysninger, herunder fakturaer. Dette hjælper med at gøre eventuelle tvivlsomme betalinger gyldige samt beskytte dig mod svindel.

ADP tilbyder revisionsspor med nogle af sine pakker, så hvis det lyder som noget din virksomhed kan have brug for, skal du sørge for at få den korrekte ADP -pakke.

Hold øje med lovgivningen om lønninger

Da lønlovgivningen bestemmer lovene omkring lønningslisten, skal du være på sporet med eventuelle ændringer, de har foretaget. Dette er et ekstra lag af beskyttelse for at forhindre dig i at være ikke-kompatibel.

Den bedste måde at følge med i ændringer i lønlovgivningen er at deltage i seminarer og webinarer. Disse begivenheder dækker ikke kun ændringer i lovgivningen, men giver ofte også råd om lønprocedurer, som du kan få stor glæde af.

Du kan også registrere dig for advarsler, der giver dig besked, når der foretages lovændringer vedrørende lønninger.

Ansæt en revisor

Hvis du føler, at tingene med din virksomheds lønningsliste bliver for komplicerede, skal du lade en ekspert guide dig.

Revisorer er et væld af viden, når det kommer til overholdelse af lønninger og kan hjælpe dig med alle de involverede regler.

For ikke at nævne, de er der for at hjælpe med den skattemæssige del af tingene, herunder at indsende dit angivelse og holde journaler aktuelle.

Næste skridt

Lønning behøver ikke at være alt for kompliceret, så længe du er kompatibel. Du skal muligvis tage et par ekstra trin for at sikre, at du er på rette vej, men stol på os – det er din tid og kræfter værd og har potentiale til at spare dig for mange penge.

Da det er en afgørende del af overholdelsen af ​​lønsedler at føre nøjagtige registreringer af dine medarbejdere, kan du overveje at implementere onboarding -software, der kan hjælpe dig med at holde styr på alle dine nyansatters oplysninger. Her er vores topvalg til onboarding -software.

Du vil altid betale dine medarbejdere det rigtige beløb for at holde dem glade (hvilket igen holder virksomheden glad), så du vil måske se på at investere i et tids- og fremmødesystem. Dette kan hjælpe dig med timesedler, clock-ins, sporing og overholdelse, så du ikke behøver at gøre alt manuelt. Tag et kig på vores anmeldelse af de bedste tid- og fremmødesystemer her.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*