Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til optimering af et websted

Den komplette guide til optimering af et websted

Offentliggørelse: Dette indhold understøttes af læser, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Webstedsoptimering er et afgørende, men ofte overset aspekt ved drift af ethvert websted. Denne dybdegående guide forklarer vigtigheden af ​​webstedsoptimering og lærer dig hurtige tip til at optimere dit websted i dag. Vi dykker også dybt ned i de bedste langsigtede strategier og værktøjer, der holder dit websted kørende for evigt.

Hvorfor optimering af dit websted er så vigtigt

Webstedsoptimering kan i sidste ende gøre eller ødelægge succesen for ethvert websted.

Det handler om brugeroplevelsen. Hvis besøgende oplever hurtige sideindlæsningstider, sømløse overgange og hurtigindlæsningsmedier, har de meget lettere tid til at navigere på dit websted og forbruge indhold. Omvendt fører langsomme indlæsningstider til afvisninger, opgivelser og frustrerede besøgende på siden.

Vi har alle været der – landede på et websted, der tager evigt at indlæse, føler os stiv eller klodset, når vi ruller og navigerer. De fleste mennesker forlader bare disse websteder og kommer ikke tilbage.

Folk behøver ikke stå op med en dårlig webstedsoplevelse, fordi de altid kan få det, de har brug for andetsteds. Andre sider har de samme produkter, tjenester, indhold eller hvad du ellers tilbyder.

Men når du først har naglet webstedsoptimering, vil alt ændre sig. Du oplever færre afvisninger, mere trafik og højere konverteringsfrekvenser.

Webstedsoptimering kan også øge din SEO-placering, hvilket i sidste ende fører til højere webstrafik.

Lad os se på kun et aspekt af webstedsoptimering – hastighed. Hæfteklammer er et mærke, som de fleste af os sandsynligvis er fortrolige med. Når man prøver at konkurrere med andre e-handelsgiganter som Amazon og Walmart, prioriterede virksomheden sidehastighed og brugeroplevelse.

Ved at reducere starttid på startsiden med kun et sekund oplevede Staples en 10% stigning i konverteringer. For et firma, der genererer omkring 9 milliarder dollars i salg om året, svarer en stigning på 10% i konverteringer til en massiv indtjeningsforøgelse.

Hurtige tip til forbedring af webstedsoptimering i dag

Her på Crazy Egg er vi besat af webstedsoptimering. Vores team af eksperter undersøger konstant og tester nye ideer, metoder og værktøjer til at øge webstedsydelsen. Uanset om du starter et nyt websted eller optimerer et websted, der er ti år gammelt, kan enhver anvende disse hurtige tip til optimering af webstedet i dag – selv som begynder.

Tip nr. 1 – Brug kvalitetswebhosting

Webstedsoptimering starter på serverniveau. Uanset hvor mange strategier du anvender, vil din indsats være ubrugelig, hvis din hosting er subpar.

Mens ideen om at skifte webhost kan virke som en omfattende proces eller en kompleks opgave, er det faktisk virkelig nemt og noget, du kan gøre med det samme – forudsat at du går med den rigtige udbyder.

A2 Hosting er en fremragende mulighed at overveje her. Virksomheden er synonymt med hastighed og tilbyder turboladede servere op til 20 gange hurtigere end alternativer.

Hostingpakkerne er optimeret out-of-the-box med de mest populære CMS-løsninger på markedet i dag. A2 tilbyder gratis migrering af websteder, og deres team af eksperter flytter dit websted til en A2-server problemfri.

En anden grund til, at vi anbefaler A2 Hosting så stærkt, er på grund af dets 99,9% oppetid. Nedetid kan knuse dit webstedsoptimering, da besøgende ikke kan få adgang til dit websted under afbrydelser. Men med A2 behøver du ikke bekymre dig om disse problemer.

A2 Hosting har en løsning til alle, uanset din webstørrelse, trafik eller dit budget. Her er en kort oversigt over mulighederne:

Delt hosting – Fra $ 2,99 pr. Måned VPS Hosting – Fra $ 4,99 pr. Måned Administreret WordPress Hosting – Fra $ 12,99 pr. Måned Dedikeret serverhosting – Fra $ 99,59 pr. Måned

De fleste af jer vil i det mindste få mest ud af A2’s VPS-planer. Det ekstra par dollars om måneden er let berettiget, når du overvejer ydeevnen boost. A2s administrerede planer er også fremragende.

Alle A2 Hosting-planer er bakket op af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Når du har skiftet til den rigtige webhostingudbyder, falder resten af ​​din webstedsoptimeringsstrategi på plads.

Tip nr. 2 – Brug et Content Delivery Network (CDN)

Det er utroligt, hvordan internettet forbinder verden. Men den fysiske placering af dine besøgende på websitet har indflydelse på webstedets ydeevne.

Hvis dine servere er i Australien, men det meste af din trafik kommer fra USA, vil der være en forsinkelse i indlæsningstiden. Derfor er serverplacering afgørende for geografisk ydeevne.

Evnen til at vælge dine serverplaceringer og have adgang til et indholdsleveringsnetværk (CDN) hjælper med at sikre de hurtigste indlæsningstider for dine besøgende, uanset placering.

Dette er et andet område, hvor A2 Hosting har dig dækket. Selv med delt hosting på indgangsniveau giver A2 dig mulighed for at vælge din serverplacering.

Endnu mere imponerende – alle A2 Hosting-planer leveres med en gratis CDN fra Cloudflare. Som Cloudflare siger, er det “et globalt netværk designet til at gøre alt, hvad du opretter forbindelse til internettet, sikkert, privat, hurtigt og pålideligt.”

Med et CDN får du fordel af en geografisk distribueret gruppe af servere. Disse servere arbejder sammen for at sikre hurtig levering til brugere over hele verden.

I det væsentlige distribuerer du indhold til besøgende på websitet fra servere, der er tættere på deres fysiske placering. Dette hjælper med at reducere afvisningshastigheder, samtidig med at den gennemsnitlige tid, en bruger bruger på hver side, øges.

CDN’er reducerer også båndbreddeforbruget og øger samtidig tilgængeligheden af ​​indhold.

Tekniske vilkår til side – CDN’er optimerer dit websted. Dette fungerer i baggrunden uden ekstra arbejde eller indsats på din ende. Når du tilmelder dig en kvalitetswebhost som A2 Hosting, får du automatisk fordel af dette webstedsoptimeringsværktøj.

Tip nr. 3 – Brug et letvægts tema

Komplekse temaer med medierige filer bremser dit websted. Det kan se sejt ud at have en højopløsningsvideo eller animation i baggrunden på din startside, men de er ikke gunstige for din sideoptimeringsstrategi.

Når du vælger et tema, er det vigtigt at huske, at mindre er mere.

Ikke kun vil et letvægts tema forbedre dine sideindlæsningstider, men det vil også forbedre brugeroplevelsen, når folk navigerer gennem dit websted.

De bedste temaer er designet til at trække brugerens øje direkte til en CTA eller et opmærksomhedspunkt. Dette begrænser distraktioner og hjælper også med at øge konverteringer.

A2 Hosting leveres med et gratis site builder-værktøj og masser af lette temaer, du kan tilpasse.

Designene er moderne og optimeret til brugeroplevelsen, så du slipper ikke med kvaliteten.

Hvis du beslutter dig for at få et tema et andet sted, er det også fint. Bare sørg for, at den er enkel og let. Det er nemt at gennemse temaer og installere et til dit websted og kan udføres på få minutter med minimal indsats og ingen teknisk viden er nødvendig.

Langsigtede strategier til optimering af websteder

Webstedsoptimering er en løbende proces. Når du har gennemgået de øjeblikkelige trin, er der nogle langsigtede handlinger, der kræver lidt mere arbejde (og tid) for at se udbetalingen.

Strategi # 1 – billedkomprimering

Kort sagt reducerer billedkomprimering filstørrelsen på billederne på dit websted. Som et resultat indlæses disse billeder hurtigere, og det forbedrer den samlede ydelse på dit websted.

Det er nemt at komprimere billeder. Men det er ikke noget, der vil flytte nålen natten over.

ImageOptim og TinyPNG er to nemme måder at anvende denne strategi gratis på. Disse værktøjer kan reducere billedfiler med op til 80% uden at gå på kompromis med kvaliteten – det blotte øje bemærker ikke en forskel.

Der er også billedkomprimerings-plugins til WordPress og masser af andre gratis onlineværktøjer, du kan bruge til at anvende denne strategi. Men det er vigtigt at forstå, at dette er et langsigtet spil.

Lad os for eksempel sige, at du skriver et blogindlæg, der indeholder fem billeder. Hvis du komprimerer billederne, kan siden muligvis indlæses lidt hurtigere end uden komprimering. Men det gør muligvis ikke en forskel for dit samlede websted.

Når det er sagt, hvis du offentliggør 50 billeder om ugen, vil forskellen mellem komprimering og ingen komprimering have en betydelig indvirkning på dit websteds hastighed ved årets udgang.

Komprimerede billeder bruger mindre lagerplads på webstedet og lægger i sidste ende mindre belastning på dine webstedsressourcer. Så det er vigtigt at anvende denne strategi på lang sigt.

Det kan være tidskrævende, men det er også værd at gå tilbage og komprimere alle de billeder, der allerede er offentliggjort på dit websted.

Strategi # 2 – Optimer til mobil

Vi lever i en æra, hvor alle går rundt med en computer i håndfladen. Mere end halvdelen af ​​al websitetrafik over hele verden kommer fra mobile enheder.

Hvis dit websted ikke er optimeret til smartphones og tablets, vil det medføre alvorlige problemer med ydeevnen. Du forsømmer i det væsentlige halvdelen af ​​alle potentielle besøgende.

Søgemaskiner har også erkendt vigtigheden af ​​mobiloptimering. Google belønner websteder og øger disse søgeplaceringer for mobilvenligt indhold.

Hvordan kan du optimere dit websted til mobil?

For det første skal du bruge Googles gratis mobilvenlige test. Indtast bare din websteds-URL, så genereres en rapport på få sekunder. Hvis der er noget galt, kan du se nogle tip til, hvad der skal til for at rette disse fejl og foretage forbedringer.

Andre måder at optimere dit websted til mobil på er:

Brug af et mobilvenligt tema Mobilvenlige plugins Pålidelig webhosting Undgå pop-up i fuld skærm og andet påtrængende indhold

De fleste CMS-platforme og webstedsbyggere giver dig mulighed for at se mobilversionen af ​​dit websted og sider på backend fra dit admin-dashboard. Mens disse platforme normalt er ret gode til at optimere indholdet automatisk, skal du muligvis foretage nogle ændringer alene for at sikre, at alt gengives ordentligt fra en mobilenhed.

Strategi nr. 3 – Teknisk SEO

Søgemaskineoptimering og webstedsoptimering går hånd i hånd. Men teknisk SEO vil have den største langsigtede indvirkning på dit websted, når det kommer til webstedets ydeevne.

Søgeordsforskning, udgivelse af blogs og opbygning af backlinks er alle gode til at øge SEO-placeringer. Men ingen af ​​disse vil påvirke den faktiske ydeevne på dit websted.

Teknisk SEO er lidt mere kompleks og kræver lidt ekstra indsats i din ende. Hvis du ikke har det godt med at gøre ting på dit websteds backend, skal du arbejde sammen med en webudvikler for at hjælpe dig.

Elementer, der skal optimeres her, inkluderer:

WebstedsstrukturXML sitemapURL strukturJavascriptKanoniske tags301 omdirigeringer404 siderStrukturerede dataDupliceret indholdRobots.txt-fil

Denne liste alene skal holde dig travlt i et stykke tid. Hvis meget af dette lyder fremmed for dig, skal du ikke bekymre dig. En erfaren webudvikler skal være velbevandret i teknisk SEO.

Ikke kun er dette noget, du skal arbejde på langsigtet, men der er faktorer her, der kan ændre sig over tid, så du bliver nødt til at holde øje med dem.

For eksempel kan en webside, der fungerer fint i dag, blive brudt om et par måneder baseret på en opdatering eller ændring. Disse 404 fejl knuser brugeroplevelsen og skal løses for at sikre optimal ydeevne.

Strategi # 4 – Kør A / B-test

A / B-test, også kendt som split-test, er uden tvivl den bedste måde at optimere on-side-elementerne på dit websted på.

Sådan fungerer det. Du starter med at bestemme, hvad du vil teste. I mange tilfælde kan dette være så simpelt som CTA-knapplacering, CTA-knapstørrelse eller -farve eller CTA-knapfrasering.

Derefter sender du halvdelen af ​​din trafik til hver version af webstedet for at se, hvilken version der fungerer bedre. Du kan måske lære, at CTA-knappen i venstre side af skærmen genererede 20% flere konverteringer, end når knappen er i højre side af skærmen.

Mens A / B-test er gode, tager det masser af tid og kræfter at få det rigtigt. Du kan kun teste et element ad gangen for virkelig at forstå, hvilken faktor der gør en forskel i ydeevne.

Der er altid plads til forbedringer. Du kan bruge seks måneder på at teste forskellige variationer af din CTA-knap. Derfra kan du gå videre til at teste landingssidebilleder, såsom en mandlig kontra kvinde eller en enkelt person kontra en gruppe mennesker – mulighederne er uendelige.

Næste skridt

Nu hvor du har et godt overblik over, hvad der kræves for at optimere dit websted, kan du begynde at implementere de tip, bedste praksis og strategier, der er anført i denne vejledning.

Vi har en komplet guide, der lærer dig, hvordan du udfører A / B-test for at gøre denne proces lettere, især hvis du aldrig har gjort det før.

Når du har mestret webstedsoptimering, skal du fokusere på at skabe mere trafik til dit websted. Se vores guide om de bedste SEO-værktøjer til at komme i gang her.

Denne artikel blev skrevet af dagens Daily Eggspert.

Seneste indlæg af Dagens Eggspert (se alle)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*