Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til omkostninger ved opstart af virksomheder

Den komplette guide til omkostninger ved opstart af virksomheder

Den største udfordring for ejere af små virksomheder er pengestrømme, og omkostningerne ved at drive virksomheden er den næststørste udfordring. For at sige det ligeud, har startups brug for penge. Ingen mængde lidenskab, vedholdenhed eller tålmodighed vil kompensere for mangel på kapital.

De fleste håbefulde virksomhedsejere mangler tid, så det er fristende at løbe igennem de mindst interessante dele af planlægningen ved en sprint. Selv ordet “budget” kan udløse kedsomhed og frustration for nogle. Men opstartsomkostninger er den største økonomiske risiko at tage højde for, når man starter en ny virksomhed.

Planlægning af forretningsomkostninger handler om at tage kontrol. Sådan kan enhver organisation sikre, at de forbliver i kontrol, når virksomheden får sit eget liv.

Hvorfor omkostninger til opstart af virksomheder er så vigtige

Startomkostninger er, hvad en virksomhed bruger, før virksomheden begynder at køre. Disse omkostninger er mere end en første investering i en ny virksomhed. De er en måde at tiltrække investorer på, sikre lån og estimere den fremtidige sundhed for enhver organisation.

38% af startups mislykkes, fordi de løber tør for kapital. Nogle virksomheder starter hurtigt og håber, at deres popularitet vil dække mangel på planlægning. Uden en klar finansieringsplan vil de fleste sandsynligvis mislykkes.

Økonomisk planlægning er det første skridt til en vellykket langsigtet virksomhed. Det første trin til at oprette en økonomisk plan er at skitsere etableringsomkostningerne.

Start med det grundlæggende

De fleste virksomheder er enten mursten eller onlinevirksomheder, og de fleste små virksomheder sælger tjenester. Virksomhedstypen kan bestemme de typiske omkostninger til opstart af virksomheder. Nogle fælles omkostninger omfatter:

KontorpladsUdstyr og forsyningerVærktøjerLicenser og tilladelserForsikringMarkedsføringWebsite buildPersonale- eller kontrakthjælp

Når du har en klar liste over forventede udgifter, skal du undersøge og estimere omkostningerne ved hver vare. Start med de dyreste varer på listen.

Når du undersøger de gennemsnitlige omkostninger for disse varer, skal du bruge lidt tid på at undersøge potentielle besparelser. Tænk derefter over, hvad disse besparelser kan koste i form af tid og kræfter.

Adskil tilbagevendende udgifter fra engangsudgifter, og afvej værdien af ​​hver beslutning med dens langsigtede værdi for virksomheden. Ideelt set dækker dit oprindelige budget de første fem år af virksomheden. Gå ind på detaljerne på dette stadium, og kom med de bedste og værst tænkelige scenarier for dine virksomheds opstartsomkostninger.

At gå i gang med et nyt forretningsforetagende er lidt som at flytte eller planlægge et bryllup. Der er altid store overraskelsesomkostninger, som du ikke kan planlægge.

Uventede omkostninger vil altid ske, og din indledende forskning kan hjælpe med at bestemme, hvor meget der skal afsættes til fælles overraskelser i din niche eller branche.

Få matematikken til at fungere

Den matematik og principper, der er involveret i beregning af omkostninger og budgettering, kan virke skræmmende efter en dag med for meget research online, men målet er enkelt. Det, der kommer ind, skal opfylde eller overstige det, der går ud.

Denne form for matematik er svær at lave i dit hoved, men det er let at organisere i et simpelt regneark.

Når du foretager skøn, kan det være en god idé at fordoble eller tredoble variabel linjeposter, f.eks. Betalt annoncering eller juridiske tjenester. Hvis du planlægger at optage et lån til små virksomheder, skal du medtage omkostningerne til disse lånebetalinger i dine startomkostninger.

Hvis din oversigt over forretningsomkostninger overstiger dine indkomstfremskrivninger, skal du gennemgå dine forventede omkostninger i prioriteret rækkefølge. Dernæst vil du overveje, hvordan hver pris påvirker bundlinjen og fremtidige muligheder. Tag tidligt beslutninger om, hvordan du reducerer omkostninger eller gemmer visse omkostninger til et senere tidspunkt.

Hurtige tips til forbedring af startomkostninger i dag

Virksomhedsstartomkostninger er mere end hvad virksomheden skal bruge, de er en måde at forme virksomhedens fremtid på. For eksempel er salg af et økologisk sindet produkt mere end produktet, og hvordan det produceres. Det er en filosofi, der påvirker hele forretningsdriften. Disse ideer siver ned til de beslutninger, teamet tager om udgifter.

Dette er nogle hurtige tips til at sikre, at din organisations budget dækker alt, hvad dit team har brug for.

Planlæg professionel hjælp

Forskning, organisation og planlægningsevner er afgørende for at drive en succesrig virksomhed. Hvis disse ikke er dine stærkeste færdigheder, kan du overveje at tage nogle kurser online og investere kræfter i at forbedre disse færdigheder. Det er også vigtigt at erkende, at der er områder, hvor det kan være bedre at outsource.

Mange startups planlægger at finde ud af tingene på egen hånd eller gratis at få juridisk eller økonomisk rådgivning for at spare penge. Men det er vigtigt at planlægge fremad og forberede sig på de første omkostninger, der kan hjælpe dit team med at løse de mest udfordrende problemer, du står over for.

Hvad hvis du laver en fejl på dine skatter og skal modtage en revision i sidste øjeblik? Hvad hvis en kunde glider på parkeringspladsen på din ejendom på åbningsdagen?

Små virksomheder er fulde af overraskelser. Hvis du sætter et budget til side til juridisk, regnskab og ledelse, kan det hjælpe med at opbygge et stærkere fundament for din opstart.

Invester i de rigtige mennesker

Fordi lønningerne varierer efter job og sted, kan du planlægge at budgettere medarbejderomkostninger efter at have taget fat på faste omkostninger som husleje og forsikring. Men hvis en medarbejderstilling er afgørende for virksomhedens fremtidige succes, er det bedre at budgettere den ideelle løn først.

Brug tid på at undersøge andre måder at spare på startomkostninger til virksomheder, der vil have mindre virkning på virksomheden.

Nogle ventures er DIY -visioner, der kan flyve solo, men mange gode forretningsideer kræver et team. People power er det mest værdifulde og dyre element på listen over omkostninger til opstart af virksomheder, uanset om planen er at samle en unik gruppe freelancere i en bestemt periode eller at opbygge et internt team.

Hvis du starter magert, er det en god idé at outsource talent og derefter ansætte permanent, når du har budgettet til at bygge. Glem ikke at inkludere den investering, det vil tage for at bringe de rigtige mennesker.

Disse ressourcer lige her på Crazy Egg kan hjælpe dig med at komme i gang:

Find ud af dit CAC

Marketing kan virke som en ekstra, når det ses sammen med hardware og andre faste startomkostninger. Men inden for de første par måneder vil dit team begynde at være besat af en anden form for omkostninger – kundeanskaffelsesomkostninger (CAC).

CAC er, hvor meget virksomheden bruger for hvert nyt kundeemne. Hvis du udvikler en omfattende marketingplan før lancering, er det meget lettere at estimere dit CAC og de dermed forbundne forretningsomkostninger.

For eksempel planlægger dit team muligvis at sende et ugentligt nyhedsbrev. Omkostningerne til denne marketingkanal vil omfatte en marketingautomatiseringsplatform, der gennemsnitligt er $ 150 pr. Måned.

Der er også andre linjeposter, der øger dette budget, herunder:

StockfotograferingEn freelance illustrator Freelance skribenter

Du vil også gerne budgettere for medarbejdernes tid, det kan tage at forbinde e -mailmarkedsføringsplatformen til andre platforme til analyse af websteder og andre forretningsmæssige behov. Disse ekstraomkostninger kan virke som en ubetydelig fremtidig investering, men inkluder dem altid i den indledende planlægning.

Glem ikke om skat

Virksomhedsskatter kan være forvirrende. Start med at planlægge at afsætte den nuværende selskabsskatteprocent, hvis du driver din virksomhed i USA.

Du vil også gerne budgettere med en autoriseret revisor. Dette kan hjælpe dit team tidligt med at lære om, hvad du kan og ikke kan fratrække for at spare penge.

Langsigtede strategier for dit opstartsbudget

Planlæg din virksomheds startomkostninger ud fra en virksomhed, der har været i drift i et år. At arbejde baglæns på denne måde vil gøre dine første par måneder som ny virksomhed mere succesrig.

Hvis du ikke kan finde svar på spørgsmål om forretningsdrift i din specifikke niche eller branche, skal du gå til et online forum eller deltage i et mentorprogram. Dette beredskabsperspektiv vil betale sig på sigt.

Ideerne herunder er et par andre måder, dit team kan forberede og lykkes på.

Det handler om forretningsplanen

Enhver solid forretningsplan indeholder økonomiske detaljer, og det er en god idé at grave i omkostningsforskning ved opstart, mens du opretter din forretningsplan. Information opdaget i de tidligste faser af planlægningen kan hjælpe med at skabe et solidt og realistisk tidligt budget.

Det kan også hjælpe dit team med at træffe afgørende forretningsbeslutninger, der vil påvirke omsætningen. For eksempel, hvis den gennemsnitlige husleje i dit område er mere end 20% af din forventede månedlige fortjeneste, er det værd at overveje en fjernforretning.

Det er ikke at sige, at et sundt opstartsbudget ikke er nødvendigt for at starte en online forretning. E -handel virker som en vildt billig mulighed, men de mange små omkostninger ved at starte et websted, muliggøre en online indkøbskurv og installere nyttige forretningsapps kan hurtigt tilføje.

Kom tidligt i detaljer

Det kan også være fristende at lave hurtige uinformerede gæt om den software og tjenester, en virksomhed vil bruge på under opsætningen. Sparsomt med forskning kan føre til massive omkostninger senere, når de første investeringsfremskrivninger ikke stemmer overens med det tidlige gæt.

Vi viser dig, hvad dette kan betyde med et par hurtige eksempler.

For det første er der mange forskellige muligheder for e -handelswebstedbyggere. Hver tilbyder unikke temaer og funktioner til forskellige typer virksomheder, og disse detaljer kan gøre en dramatisk forskel i de månedlige omkostninger for disse tjenester.

Eller måske er planen at bygge et websted. At vælge den billigste WordPress -hosting kan betyde mangel på sikkerhed, der påvirker forretningsdriften senere.

Det er også vigtigt at holde øje med introduktionspriser eller prøvetilbud. Gennemfør denne detaljerede forskning med en forståelse af, hvordan tilbagevendende omkostninger kan variere over tid.

Giv dig selv tid

Du vil måske slå dine virksomheds opstartsomkostninger over et par timer, men tænk på dette stykke af din økonomiske plan som en langsigtet investering. Tag dig tid til at undersøge hver linjepost, som om det er det eneste på din liste.

Følg en simpel trin-for-trin proces for hver udgift.

Skriv først spørgsmål om hver linjepost. Her er nogle eksempler på spørgsmål, der skal overvejes for erhvervsudlejning:

Hvor meget vil lejen stige hvert år? Hvad er inkluderet i lejemålet? Er placeringen sikker? Dækker pladsen ethvert teknologisk behov? Hvem håndterer reparationer? Skal du betale for parkering?

Angiv fordele og ulemper ved forskellige muligheder, og sammenlign flere websteder og funktioner. Dette vil hjælpe med at sikre, at hvert skøn er et omfattende gæt, der vil bygge på fundamentet i din virksomhed.

Skyl derefter og gentag for hvert element på din liste.

Forbered dig på at vokse virksomheden

Nogle virksomhedsejere håber bare på at få deres venture fra jorden, men de fleste succesrige ejere begynder deres proces med drømme om vækst.

Uanset om du sætter en hurtig Slideshare sammen til et internt team eller en poleret præsentation for at efterlyse nye långivere eller investorer, er en formel finansiel plan en smart måde at organisere dine tidlige omkostninger på.

Dette dokument kan også bidrage til at tegne klare forbindelser mellem forventede omkostninger og forventede indtægter.

Dit finansielle prospekt bør skitsere:

Detaljerede startomkostninger Din forretningsmodel Indtægtskilder Vækstprognoser

Disse oplysninger viser enhver långiver eller investor, at dit team har gjort alt, hvad de kan for at udvikle en levedygtig forretning med et stærkt potentiale. Dette vil inspirere den investering, virksomheden skal bruge til at udvide.

Hvis du ikke er klar til at projektere fem år ud i fremtiden med din økonomiske plan, skal du forberede dig på at projektere mindst seks måneder. Det vil normalt tage 18-24 måneder, før din virksomhed får overskud.

Næste skridt

De fleste hjemmebaserede startups begynder med mindre end $ 5.000 i kapital. Denne vejledning, Sådan starter du en virksomhed for mindre end $ 100, er fuld af gode tips til stiftere med store ideer og små budgetter.

En anden mulighed er at lære om de bedste lån til små virksomheder og begynde at ansøge.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*