Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til medarbejderhenvisningsprogrammer

Den komplette guide til medarbejderhenvisningsprogrammer

Afsløring: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Et medarbejderhenvisningsprogram kan sænke omkostningerne ved at tiltrække og beholde toptalenter, mens det tilskynder dine nuværende medarbejdere til at gøre noget af din rekruttering for dig. I denne vejledning dykker vi dybere ned i virkningen af ​​et medarbejderhenvisningsprogram, der er udført rigtigt, samt nogle hurtige tips og langsigtede strategier, du kan bruge til at finjustere din henvisningsindsats.

Hvorfor medarbejderhenvisningsprogrammer er så vigtige

På nuværende tidspunkt er du sikkert klar over, hvor dyrt det er at erhverve nyt talent for en given virksomhed. Faktisk kan det koste så meget som $ 5.000 at erhverve en ny leje, når du har brugt tid og energi på at søge efter og undersøge kandidater. Kort sagt sparer effektive medarbejderhenvisningsprogrammer dig penge ved at afslutte medarbejderens kontrol- og erhvervelsesproces.

Drivhus deles med henvisningsprogrammet casestudieresultater af medarbejdernes fastholdelsesgrad, der skyder op til 46% i modsætning til ansættelser fra karrieresteder, hvis tilbageholdelsesrate kun lå på omkring 33%. Ikke nok med det, men ansættelser fra henvisningsprogrammer giver omkring 25% højere overskud end ansættelser fra andre kilder. De historiske beviser peger på, at implementering af et henvisningsprogram kan være mere end det værd.

Ansættelser, der henvises fra eksisterende medarbejdere, har også en tendens til at blive hos virksomheden længere og er kandidater af bedre kvalitet. Så hvis du ved, at du kan spare dig selv for masser af penge, øge din fastholdelsesrate og få adgang til kandidater af højere kvalitet-i stedet for at slippe igennem ansøgningsprocessen og finde sub-par virksomhedskandidater, der ikke passer godt-hvad er det forhindre dig i at implementere og forfine et medarbejderhenvisningsprogram?

Det spørgsmål stillede du sikkert allerede dig selv. For at hjælpe har vi samlet en omfattende vejledning med tips til, hvordan du kan forbedre dit medarbejderhenvisningsprogram på kort og lang sigt samt hvilke værktøjer, der bedst kan hjælpe dig med at få jobbet udført.

Hurtige tips til at forbedre dit medarbejderhenvisningsprogram i dag

Når du etablerer et gentageligt og bæredygtigt henvisningsprogram for medarbejdere, vil automatisering være din bedste ven. Med et medarbejderhenvisningsvenligt værktøj som Workable kan du begynde at rekruttere flere talenter af høj kvalitet med det samme.

Med det kan medarbejdere uploade CV’er eller give et link til en online profil. Gennem hele processen, uanset om en henvisning vakte nogen opmærksomhed eller på anden måde, holdes medarbejderne automatisk opdateret på status for deres henvisninger gennem automatisering.

Automatiser processen

Automatisering af medarbejderhenvisningsprogrammet sikrer et par vigtige ting, herunder:

Sikring af, at henvisninger ikke falder gennem revnerne og går tabt i tilfældig rækkefølge Sørg for, at den rigtige medarbejder bliver belønnet for henvisningen Sletning af det unødvendige papirarbejde, der kan komme med en manuel proces. om henvisningsprocessen Gør det tilgængeligt for alle i din virksomhed, der har brug for at vide om det

Uden automatisering har du sværere ved at sikre, at medarbejderne deltager, holder nøjagtige registreringer af, hvem der henviste til hvem, og arkiverer oplysninger til planlægning af interviews og undersøgelse af kandidater. Dit bedste bud er at arbejde med et ansøgersporingssystem, der indeholder robuste henvisningsværktøjer.

I vores tilfælde er det derfor, vi anbefaler en alsidig alt-i-en-ansættelsesløsning som Workable. Når du har konfigureret din medarbejders henvisningsproces, er det bare at tjekke ind på, hvilke henvisninger der kommer ind og justere din strategi, mens du går.

Vælg dine incitamenter

En af de hurtigste måder at komme i gang med et henvisningsprogram på er tidligt at beslutte, hvad dine medarbejderincitamenter vil være. Hvordan vil du lokke dem til at deltage og indtaste pålidelige henvisninger til alle åbne stillinger, der dukker op? Hvordan ved du, om dine incitamenter faktisk er noget, dine medarbejdere ønsker at vinde?

Det er spørgsmål som disse, der kan få dig til at vælge bedre incitamenter, der går ud over blot at belønne en vellykket henvisning med penge. Selvom penge kan være lige så gode motiver som alle andre, kan det i mange tilfælde være bedst, hvis du ikke kun tilbyder monetære incitamenter, men blander dem med et par ikke-økonomiske fordele.

Disse kan være ting som:

PTO (alle elsker noget gratis PTO) En ekstra ferie i løbet af åretEn særlig taknotat fra højere ansatte Spændende virksomheds swagEn pris eller anerkendelsesceremoniGavekort Nyttigt og relevant medlemskab

Jo bedre din blanding af incitamenter er, jo højere er din deltagelsesrate. Kombiner dette med et forsøg på at øge bevidstheden, og du vil snart se dit henvisningsprogram begynde at tage form (og få opmærksomhed).

Skabe opmærksomhed

Det er overflødigt at sige, at du ikke vil se nogen henvisninger begynde at komme ind, medmindre du lader dine medarbejdere vide, at den eksisterer. Der er masser af måder at gøre dette på, herunder at bringe det op på møder, lægge påmindelser i pauserummet eller sende en meddelelse i virksomhedens nyhedsbrev.

Jo mere du spreder ordet om dit henvisningsprogram, kombineret med et nøje udvalgt sæt incitamenter, jo mere vil dit henvisningsprogram forblive i tankerne for medarbejderne. Når det først er i tankerne, hvis din henvisningsindsendelsesproces er let tilgængelig, er medarbejderne bundet til at være mere motiverede til at indsende de bedste kandidater inden for deres netværk.

Gør det let tilgængeligt

Det sidste, du vil gøre, er at gøre det svært for medarbejderne at indsende deres forslag til henvisninger. Er der et centraliseret sted online, hvor de let kan indsende et CV eller et link til en offentlig profil? Er der en måde, hvorpå de kan holdes underrettet om status for deres henvisninger?

At gøre din henvisning let tilgængelig kan opnås ved at bruge et online værktøj som Workable, der problemfrit opsætter og styrer processen for dig. Du kan dog lave din egen research for at finde et værktøj, der fungerer for dig.

Styrk dine medarbejdere med gamification

At give dine medarbejdere mulighed for at tage roret og henvise så mange værdifulde kandidater, som de kan tænke på, kan starte med offentligt at belønne succesfulde henvisere. Nogle gange er du nødt til at få dine medarbejdere spændte på, hvad der er muligt. At bemyndige dem og holde dem informeret med de rigtige incitamenter og de rigtige oplysninger kan komme langt med at opnå de resultater, du leder efter.

Sørg for at lade dem vide, at din henvisningsproces er et win-win-scenario. Selvom du får en værdifuld henvisning til en stor potentiel nyansættelse, får de belønninger, frynsegoder og anerkendelse. Gamification kan udgøre en kæmpe del af succesen med dit henvisningsprogram. Er der henvisningsniveauer, medarbejdere kan nå for at låse op for nye belønninger, jo flere kvalitetsindsendelser, de afgiver?

Husk, at du ikke behøver at vente med at belønne medarbejdere, når du har haft en leje. Belønningerne kan starte, så snart medarbejderne sender henvisninger. Dette kan vise andre medarbejdere, at du er seriøs med at belønne værdifulde henvisninger, selvom de ikke bliver ansættelser. Pointen er at sikre, at du får medarbejdere begejstrede nok til at deltage og dele den bedste form for deres netværk.

Langsigtede strategier for et bedre medarbejderhenvisningsprogram

Hvis du ønsker at vedligeholde dit henvisningsprogram på lang sigt, vil du gerne have en plan for at vedligeholde og forfine processen, efterhånden som dine behov ændres. Dette er et par vigtige punkter, du skal huske på, som hjælper dig med at gøre det.

Planlæg lejlighedsvise påmindelser

At holde sig i tankerne kræver planlægning af lejlighedsvise påmindelser. Medarbejderne har travlt med at arbejde og tage sig af forretninger. En venlig påmindelse om, at din medarbejders henvisningsproces lever i bedste velgående, og at virksomheden søger bestemte ansættelser, hjælper medarbejderne med at huske, at den er der, hvis de har nogen i tankerne om at henvise eller møde nogen på vejen.

Du kan også lejlighedsvis sende e -mails eller bringe det frem i møder. Pointen er, at hvis du lader dit henvisningsprogram tage et bagsæde og stagnere, vil det ikke gøre meget for dig alene. Selvom der er mange ting ved det, du kan automatisere, kan du bedre tage sig af andre ting proaktivt.

Besøg dine incitamenter igen

Chancerne er, at du ikke får det ideelle henvisningsprogram lige ved dit første forsøg. Nogle gange kræver implementering af et henvisningsprogram, der får resultater, lidt prøvelse og fejl. Du skal muligvis komme igennem et flop eller en omarbejdning af din blanding af incitamenter, før du ankommer til et henvisningsprogram, der fungerer godt med din virksomhedskultur, og hvad der motiverer dine medarbejdere.

At besøge dine incitamenter igen og igen er en god måde at sikre, at dit henvisningsprogram er så finjusteret som muligt. Måske er der bedre og mere relevante henvisningsbelønninger, som du kan tilbyde dine medarbejdere, hvis din virksomhed er vokset.

Eller endnu bedre, måske har du råd til større og bedre henvisningsbelønninger, hvis dit henvisningsbudget er steget. Hemmeligheden ved at holde et henvisningsprogram nyttigt er at holde det i tankerne og holde det relevant, efterhånden som din virksomhed vokser, motivationer skifter og forskellige positioner åbner sig.

Involver ledelse

At få et vellykket henvisningsprogram fra jorden behøver ikke at være en proces, du går alene. Inddragelse af højere personer og medarbejdere i ledende stillinger kan bidrage til at bringe både spænding og involvering i henvisningsprocessen.

Er der yderligere incitamenter, som ledere kan tilbyde medlemmerne af deres team til med succes at henvise nogen? Kan ledelse involvere sig i lejlighedsvise, men målrettede påmindelser til medarbejdere om, at henvisningsprogrammet findes?

Jo mere dit lederskab er involveret, jo større er chancerne for, at dine medarbejdere vil tage henvisende kandidater mere seriøst, og jo mere udbredt din henvisningsindsats vil være.

Forfine din virksomhedskultur

Selvom dette måske ikke er noget, du automatisk tænker på, når du brainstormer måder at holde dit henvisningsprogram kørende på lang sigt, kan det være et stort skridt i retning af i sidste ende at styre en mere vellykket henvisningsproces ved at gå ud af din måde at først forfine din virksomhedskultur .

Forbedring og definition af din virksomhedskultur kan hjælpe dig med at finde ansættelser, der er bedre kulturelle, passer til lang sigt-hvilket også spiller ind på højere medarbejderfastholdelsesgrader. Ikke kun det, men du skal også bruge mindre tid på onboarding af nye ansættelser.

Samlet set taler dette om sammenhængen mellem, hvordan du driver din virksomhed, og hvor stor en indvirkning den ene ting kan have på den anden. Et henvisningsprogram alene vil ikke redde din virksomhed fra at ansætte underpresterende medarbejdere, hvis andre vigtige dele af virksomheden ikke aktivt bliver passet og finjusteret til vækst. Spørg dig selv, hvad er den nuværende tilstand i min virksomheds kultur? Hvordan påvirker dette resultaterne af vores henvisningsindsats?

Saml feedback

Når du går tilbage til medarbejderincitamenter, hvordan ved du, hvad der egentlig motiverer medarbejdere, hvis du ikke spørger dem? At tage sig tid til at indsamle feedback fra medarbejdere kan være en uvurderlig del af din samlede proces.

Selvom det er let at antage, at du allerede ved, hvad der driver et incitamentprogram, kan indsamling af feedback ofte fortælle dig noget andet. Uden tvivl kan ærlig medarbejderfeedback på dit henvisningsprogram være en af ​​de bedste måder at foretage forbedringer og se de faktiske resultater på.

Overvej at oprette en medarbejderfeedback -proces. Gør det anonymt, hvis du tror, ​​at det vil fungere bedre. Når medarbejderne har en måde at dele deres meninger om, hvad de vil, og hvad der virkelig får dem til at dele henvisninger, uanset om de er via et online logningssystem eller på anden måde, har du rige data, som de kan trække fra og kurs-korrigere, mens du går.

Næste skridt

Et vellykket medarbejderhenvisningsprogram er kun en brik i puslespillet, når det drejer sig om at drive en succesrig virksomhed. Der er masser mere at lære og navigere. Det er derfor, vi kan lide at nørde ud og oprette guider om ting som den bedste performance management software.

Derfra vil du helt sikkert tjekke vores komplette guide til de bedste medarbejderovervågningsværktøjer for at sikre, at du optimerer dine projekter og arbejdsprocesser.

Leder du efter medarbejders vejledning om bord? Vores guide til den bedste onboarding -software kan hjælpe dig med at vælge et værktøj, der optimerer din tilgang til onboarding af nye medarbejdere. Hvis du kunne lide denne vejledning, skal du sørge for at bogmærke den til fremtidig reference.

Denne artikel er skrevet af dagens Daily Eggspert.

Seneste indlæg af Today’s Eggspert (se alle)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*