Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til konferenceopkald på iPhone

Den komplette guide til konferenceopkald på iPhone

Offentliggørelse: Dette indhold understøttes af læser, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Hvis du leder efter hjælp til at mestre konferenceopkaldskunsten på en iPhone, er du kommet til det rette sted. Denne vejledning dækker alt, hvad du har brug for at vide om det moderne konferenceopkald, der kommer med mere bekvemmelighed end nogensinde. Følg med for hurtige tip og langsigtede strategier, der hjælper dig med at få fat på denne type konferenceopkald.

Hvorfor konferenceopkald på iPhone er så vigtige

I løbet af det sidste år har ideen om, hvordan arbejde ser ud, ændret sig. At gå ind på kontoret mandag til fredag ​​er ikke længere en nødvendighed. Nogle mennesker arbejder hjemmefra et par dage om ugen, mens andre nu arbejder eksternt på fuld tid.

Dette betyder, at din arbejdsopsætning er ændret. Du har sandsynligvis omarrangeret dit hjem for at skabe plads til et skrivebord og en stol til at lave dit eget “kontor” derhjemme. Du har måske ikke alle de klokker og fløjter, du havde på kontoret, men du kommer på arbejde fra dit eget hjem.

En anden ting, der ser meget anderledes ud, når man arbejder hjemmefra, er konferenceopkald. Dit team samles ikke længere omkring et konferencebord på kontoret for at tage disse typer opkald.

I stedet kan du finde dig selv at tage konferenceopkald fra dit kontor derhjemme via din iPhone.

Det lyder godt, ikke? Det samme niveau af effektivitet og evne med dine opkald, men uden behov for at gå ind på kontoret.

Du kan også finde ud af, at det er praktisk, at lære at gennemføre konferenceopkald via din iPhone, når du rejser. Igen kan du ikke være ved et konferencebord på dit kontor sammen med andre for at være i opkaldet. Snarere er du et andet sted med bare din iPhone i hånden.

Men stol på os – din iPhone er alt hvad du behøver for at foretage et konferenceopkald, der er lige så godt som dem, du plejede at tage fra dit kontor.

Et glimrende eksempel er AlphaStaff. Virksomheden voksede hurtigt ud af sit kontor i Boca Raton, Florida, og befandt sig i at skulle finde ud af, hvordan man kunne gøre flere af sine medarbejdere i stand til at arbejde eksternt. Et af nøgleområderne for denne skifte til fjernarbejde var at sikre, at der var forretningskontinuitet i tilfælde af orkaner, som er ret almindelige i området. Som et firma, der beskæftiger sig med lønningsliste for sine næsten 40.000 kunder, kunne de ikke risikere at få en systemlukning.

Således implementerede de et Voice over IP-system (VoIP), der gjorde det muligt for medarbejderne at vælge enheden til at arbejde fra, såsom en hjemmetelefon eller en mobiltelefon, og derefter brugte dette telefonnummer som en almindelig kontorudvidelse.

Dette valg gjorde det muligt for AlphaStaff-medarbejdere at chatte med kunder og kolleger via konferenceopkald ved hjælp af deres iPhone.

Som et resultat af denne VoIP-tilføjelse til virksomheden så AlphaStaff store fordele. For det første sparede virksomheden en hel del penge. For det andet opnåede det også sikkerheden ved katastrofegendannelse i tilfælde af en nødsituation.

Hurtige tip til forbedring af konferenceopkald på iPhone i dag

Nu hvor du ved, at konferenceopkald fra din iPhone er mulig, er der nogle tip og tricks til at gøre dine konferenceopkald på din smartphone til en succes uden hikke (eller med så få som muligt).

Her er nogle af vores tip til forbedring af dine konferenceopkald på en iPhone.

Få en konferenceopkaldstjeneste

Selvom du kan foretage konferenceopkald på din iPhone uden yderligere apps eller tjenester, risikerer du, at opkaldet falder ned eller andre problemer. Du er også begrænset til kun et par personer i dit opkald, når du bruger din iPhones indbyggede funktioner.

Men hvis dit team primært er fjerntliggende, eller dine konferenceopkald involverer mere end et par personer, vil du gerne have en fuldskala-konferenceopkaldstjeneste. Tjenester som denne kommer med avancerede funktioner såsom opkaldsoptagelse, videokonference, intern kommunikation og mere.

Der er masser af forskellige konferenceopkaldstjenester på markedet, men den, vi anbefaler mest, er RingCentral. Denne service fungerer godt for de fleste virksomheder, og vi er villige til at satse på, at den fungerer for dig.

Med denne software får du adgang til messaging-, video- og telefontjenester og dens brede vifte af funktioner. Men hvis du kun er interesseret i konferenceopkald, kan du få netop det med RingCentral.

En anden grund til, at vi elsker denne service, er at de tilbyder en risikofri plan, der fungerer for op til 100 deltagere. Dette er mere end bare en gratis prøveperiode – det er et forsøg på at prøve RingCentral så længe du vil, inden du beslutter dig for, hvilken betalte plan der fungerer bedst for dig.

Der er fire forskellige præmieplaner med RingCentral:

Væsentlige

Til beskeder og telefon Op til 20 brugere Forretningstelefon eller gratisnumre Ubegrænsede opkald inden for USA og Canada Ubegrænset forretnings-SMS Røstemail-til-tekst Teambeskeder Dokumentdeling $ 19,99 pr. Bruger pr. Måned

Standard

Til beskeder, video og telefon Alt i Essentials-planerne plus: Ubegrænset antal brugere Forretningstelefonnumre i over 100 lande Ubegrænset internetfax Ubegrænset lydkonferencer Videomøder med op til 100 deltagere Op til 24 timers mødetid Varighed af servicerapporter Populære integrationer inklusive Google, Slack, Office 365, og mere 24/7 understøtter $ 24,99 pr. bruger pr. måned

Præmie

Til meddelelser, video, telefon og åben APE alt i standardplanen plus: Automatisk opkaldsoptagelse Enkelt pålogning Admin og styring på flere sider Op til 8-cifrede udvidelser med webstedskoder Hot desking Avanceret opkaldshåndtering, inklusive hvisken, pram og mere Videomøder med op til 200 deltagere Realtidsanalyse Populære CRM-integrationer med Salesforce, Zendesk og mere Industri-specifikke integrationer med Canvas, Smarsh og mere Udviklerplatform og brugerdefinerede integrationer $ 34,99 pr. bruger pr. måned

Ultimate

Til meddelelser, video, telefon og åben APIE alt i Premium-planen plus: Enhedsstatusrapporter Enhedsstatus alarmer Ubegrænset lagerplads $ 49,99 pr. Bruger pr. Måned

Hvis du ønsker at være vært for opkald med mindre end 100 deltagere, kan du gøre det let med RingCentral gratis. Hvis du har brug for flere forretningskommunikationsværktøjer, skal du drage fordel af de forskellige planer, der indeholder alle mulige ekstra funktioner, der kan forbedre kommunikationen på tværs af din virksomhed.

Dæmp dig selv

Selv hvis du har et konferenceopkald med kun tre personer, kan der være meget baggrundsstøj. Og når hver person tilføjes, bliver muligheden for baggrundsstøj til at afbryde opkaldet forholdsmæssigt højere.

Der er endnu mere sandhed ved dette, når du tager dit konferenceopkald hjemmefra. Vores hjemmekontorer kan være gode, men de er ikke altid så lydtætte, som vi vil have dem til, især hvis du har værelseskammerater, børn, hunde eller andre ting omkring dig, der laver støj, som du ikke altid kan kontrollere .

Enter: lydløs-knappen. Hvis du dæmper dig selv, kan du annullere lyden ved din ende, mens du stadig hører, hvad andre siger.

Alt du skal gøre er at trykke på lydløs-knappen, når du er klar til at lytte. Glem ikke at fjerne lyden for dig selv, når det er tid til at bidrage til opkaldet.

Tal privat

Vidste du, at du kan tale privat til nogen i konferenceopkaldet uden at alle andre hører det?

Det er muligt, når du bruger en iPhone under dit konferenceopkald. For at nyde denne private samtale skal du blot trykke på “i” -ikonet og trykke på Privat ud for den person, du vil have en separat, privat samtale med.

Opkaldet fører dig til et andet sted, hvor de to kan tale privat, og når du er færdig, skal du trykke på Flet opkald for at gå tilbage til konferenceopkaldet med de andre.

Afbryd en opkaldspartner

Selvom vi håber, at dette ikke sker for dig, kan der være et konferenceopkald på et eller andet tidspunkt i din karriere, hvor du skal skubbe nogen ud af samtalen. Dette kan være af flere forskellige grunde, men ved, at du har beføjelse til det, hvis det er nødvendigt.

Det kan også være nødvendigt at afbryde en opkald, fordi den del af samtalen, der vedrører dem, er forbi, men resten af ​​teamet skal fortsætte med at chatte om andre ting.

Uanset hvilken af ​​ovenstående situationer du befinder dig i, er det let at afbryde en individuel opkald fra dit konferenceopkald.

Ved siden af ​​hvert nummer og navn på dit iPhone-opkald er der en knap, der siger Afslut. Ved at trykke på denne knap startes personen straks fra opkaldet.

Skift opkald

Du kan opleve, at der kommer et vigtigt opkald, mens du er i din konference, hvilket kræver besvarelse. Du behøver ikke helt afslutte konferenceopkaldet for at tage dette indgående opkald på din iPhone.

Når opkaldet kommer ind, vil du se en mulighed dukke op på din iPhone-opkaldsmenu, der siger Byt opkald. Dette sætter konferenceopkaldet i venteposition, mens du taler til den, der ringer ind.

Når du er klar til at vende tilbage til konferenceopkaldet, skal du trykke på knappen Skift opkald igen, og du finder dig selv tilbage med alle andre.

Langsigtede strategier til konferenceopkald på iPhone

Mens det meste af at bruge din iPhone til konferenceopkald kan gøres hurtigt og nemt ved at følge ovenstående tip, er der også nogle langsigtede strategier, du måske vil overveje.

Disse strategier kan hjælpe dig med at få bedre tid og bruge dine konferenceopkald, hvilket gør dem mere effektive for dig og dit team.

Opret en kalenderbegivenhed

Vidste du, at det muligvis er muligt for dig at integrere din kalender på din iPhone med din konferenceopkaldstjeneste? Når du vælger RingCentral, er dette en mulighed. Du kan synkronisere RingCentral-appen med din mobile enheds kalender, som automatisk opdaterer begivenheder i kalenderlisten.

Med et enkelt klik kan du deltage i et RingCentral-møde fra din iPhone-kalender.

Du aktiverer blot kalendere for den e-mail-konto, du bruger til arbejde, og logger derefter på din RingCentral Mobile App. Tryk på ikonet med tre prikker for at få flere muligheder, og tryk derefter på Deltag nu, så viser det dig alle møderne for dagen.

Klik bare på et møde fra skærmen Deltag nu for at komme ind.

Forbered dig inden tiden

Du vil aldrig være den person, der organiserer et konferenceopkald, der kunne have været en e-mail. For at sikre, at du ikke spilder folks tid og sørger for, at dette konferenceopkald virkelig er nødvendigt, skal du forberede dig på det.

Dette betyder, at du opretter en dagsorden for alle de ting, du ønsker at blive dækket, og alle de emner, du vil diskutere. Medtag i denne dagsorden måder til at holde deltagerne engagerede gennem samtalen, især hvis det er langt.

At lytte til folk taler i en time kan blive ret kedeligt, så find måder at holde folk vågen.

Ud over at oprette dagsordenen vil du forberede materiale på forhånd, der hjælper dig med opkaldet. Effektivitet er nøglen til konferenceopkald, så husk det.

Udvid opkald til mere end bare stemme

Du kan opleve, at stemmekonferenceopkald ikke altid er nok for dit team, og at videoen måske er bedre.

Med en konferenceopkaldstjeneste som RingCentral kan du drage fordel af videoindstillinger, der gør dine konferenceopkald mere personlige og mere interaktive. Dette kan være særligt vigtigt, når du har fjernteam, der stadig vil føle en følelse af virksomhedskultur.

Det er godt at se et venligt ansigt, når man arbejder hjemmefra hele dagen, og videokonferenceopkald er en fantastisk måde at gøre dette på.

Tilskynd til deltagelse

Du har muligvis meget på den plan, du vil dække og dele med andre på dit konferenceopkald, men det er vigtigt at huske, at dette opkald er til alle. Så lad alle deltage.

Engager andre ved at stille spørgsmål. Jo mere du snakker, jo mere sandsynligt er det, at deltagerne stiller ind, og så bliver opkaldet spild af alles tid.

Find i stedet måder til at holde folk engagerede, såsom spørgsmål eller afstemninger, bede bestemte personer om feedback på ideer eller bede andre deltagere om at være en del af præsentationen.

Næste skridt

Når du lægger telefonen på, slutter den ikke der. Selvom opkaldet er slut, har du stadig noget arbejde, du skal udføre.

En af de vigtigste ting at gøre er at opsummere hovedpunkterne fra opkaldet og eventuelle handlinger for hver person. Dette er nøglen til at gøre lige før alle forlader opkaldet og som en opfølgende e-mail efter opkald.

Du skal gøre dette i form af en e-mail, når opkaldet er afsluttet. Der siges meget på et møde som dette, og ved at sende en e-mail med nøglepunkterne og handlinger, du ved, ved du, at alle har en klar forståelse af, hvad der skal gøres, og hvad du håber at opnå som et resultat af opkaldet .

For at lære mere om, hvad du kan få fra RingCentral’s videotjenester, skal du tjekke vores gennemgang af videosoftwaren her.

Og for at se alle vores bedste valg til konferencekaldtjenester, se denne artikel.

Denne artikel blev skrevet af dagens Daily Eggspert.

Seneste indlæg af Dagens Eggspert (se alle)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*