Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til konferenceopkald på Android

Den komplette guide til konferenceopkald på Android

Offentliggørelse: Dette indhold understøttes af læser, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Konferenceopkald omkring et bord på arbejdspladsen hører fortiden til takket være moderne teknologi. Nu kan du foretage konferenceopkald fra din Android-enhed.

Hvis du ikke ved, hvordan du foretager konferenceopkald fra din Android og vil lære, har du held. Vi har sammensat denne guide til at vise dig alt hvad du behøver at vide om at gennemføre konferenceopkald lige fra din håndflade.

Fra hurtige tip til langsigtede strategier er vi her for at guide dig gennem brugen af ​​din Android til konferenceopkald.

Hvorfor konferenceopkald på Android er så vigtige

Den moderne arbejdsverden er meget anderledes end fortidens dage. Og denne nye idé om, hvordan arbejde ser ud, kom endnu længere fra fortiden i 2020, da mange arbejdere vendte sig til at arbejde hjemmefra.

Selvom det er let nok at skrive e-mails hjemmefra og endda udføre dit daglige arbejde, kan det stadig virke lidt kompliceret, når det kommer til konferenceopkald.

Den måde, vi plejede at tage konferenceopkald på, fungerer ikke længere for mange mennesker, så det er tid til at komme med tiden og lære at føre konferenceopkald fra din Android-smartphone.

Upwork anslog, at 1 ud af 4 amerikanere vil arbejde eksternt gennem 2021, så det er en stor gruppe mennesker, der har brug for at genopfinde konferencen.

Uanset om du arbejder eksternt eller ej, gør evnen til at tage et konferenceopkald hvor som helst blot ved hjælp af din Android dit liv meget lettere.

Det betyder, at du nemt kan hoppe på et konferenceopkald fra din seng eller dine rejser i Hawaii. Det betyder også, at du ikke bruger så meget tid på at oprette et møde personligt.

Vi har alle været der og forsøgt at koordinere et konferenceopkald på kontoret, og du husker sandsynligvis, at det ikke altid var en let bedrift. Det er lettere hjemme eller hvor som helst du er at planlægge mødet og få alle til at ringe ind fra deres Androids.

Hurtige tip til forbedring af konferenceopkald på Android i dag

Det er en stor færdighed at vide, hvordan man gennemfører konferenceopkald fra din Android, så vi er her for at dele med dig nogle tip om, hvordan man mestrer denne kunst.

Det er meget sandsynligt, at dit firma flytter til konferenceopkald via smartphones (hvis de ikke allerede har gjort det), så du skal hoppe på toget, inden det forlader stationen og lade dig være i støvet og prøve at finde ud af, hvordan du kommer på ring via en fastnet.

Læs videre for nogle hurtige tip.

Implementere en konferenceopkaldstjeneste

Mængden af ​​den amerikanske befolkning, der arbejder eksternt, vil sandsynligvis fortsætte med at stige.

Ideen om fjernarbejde er blevet en mere realistisk mulighed for mange mennesker i løbet af det sidste år. I løbet af det sidste år har vi set, at det er naturligvis muligt at arbejde hjemmefra med nogle justeringer.

For det første er chancerne gode, at dit hus blev dit kontor, når tingene gik fjernt. Det betyder, at du oprettede et nyt arbejdsområde komplet med et skrivebord, stol og alt andet, du har brug for for at udføre dit arbejde. En ting, som du ikke har brug for, er dog en fastnet.

I stedet kan du bruge din Android til at foretage alle de arbejdsopkald og møder, du har brug for, takket være konferenceopkaldstjenester som GoToMeeting.

GoToMeeting er den bedste konferenceopkaldstjeneste for dem, der ønsker at holde deres fjerntliggende teams så sammenhængende som muligt. Virksomhedskultur eksisterer stadig, selv når du ikke arbejder fra kontoret, og møder er måske endnu vigtigere, når du arbejder hjemmefra.

Du har ikke chancen for at fange din kollega i kontorkøkkenet for at chatte et par minutter om et projekt. Derfor er det så vigtigt at foretage konferenceopkald så bekvemme og så enkle som muligt.

GoToMeeting er let at bruge og tager kun få minutter at opsætte. Uanset om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, vil denne service give dig alle mulige fordele.

GoToMeeting giver dig mulighed for at være vært for standardlydkonferenceopkald, video og webbaserede møder fra din Android. Med denne service får du også adgang til funktioner såsom:

Ubegrænset skyoptagelseSSO login og andre avancerede sikkerhedsfunktioner25 aktive webkameraerKalenderintegrationerForretningsbeskederMødetransskriptionVideo til diasScreenshare og tegningDiagnostiske rapporterMobilappSSL-krypteringTollfrie numre24 / 7 kundebehandlingDownloadsadministrationsrapporterMøde diagnostiske rapporterSvart mødestarter Ubegrænset mødetidBemærkningsoptagelse

Der er et par forskellige prisindstillinger for GoToMeeting, og alle er billigere end de fleste af GoToMeetings konkurrenter.

Den professionelle plan er $ 12 pr. Arrangør pr. Måned, faktureret årligt for op til 150 deltagere. Forretningsniveauet er $ 16 pr. Arrangør pr. Måned, faktureres årligt for 250 deltagere. Prisen for Enterprise-niveau er ikke tilgængelig, men gælder for op til 3000 deltagere. Kontakt GoToMeeting for et tilpasset tilbud.

Du kan også vælge at smide nogle tilføjelser som gratisnumre og Ring til mig (betal som du går uden forpligtelse), GoToWebinar Lite ($ 20 / måned) og GoToRoom.

Hvis du ikke er sikker på, om du er klar til at dykke ned i GoToMeeting, kan du prøve det gratis i 14 dage. Dette giver dig mulighed for at teste de forskellige funktioner, lære, hvad du har brug for, og hvad du ikke har brug for, og se hvor meget mere ligetil det gør det at kommunikere og få tingene færdige med dit team.

Sæt dagsordenen

At gå ind i et møde og improvisere ender sjældent godt. Et godt møde, der slår tingene ud af opgavelisten og er værd for alles tid, er et møde, der er godt planlagt på forhånd.

Du bør oprette en dagsorden, inden du begynder at invitere folk til dit Android-konferencesamtale. Denne dagsorden bestemmer dine mål for mødet, og hvad du håber at opnå som et resultat af opkaldet.

Det hjælper med at holde dig på sporet og sørger for at holde dit opkald i en anstændig længde. Hvis du fortsætter og fortsætter med at tale med de andre deltagere, mister du deres interesse og motivation for at være en del af samtalen. Du kan også påvirke deres evne til at få andet arbejde udført.

I stedet bryder du op dagsordenen og sørger for at skubbe spørgsmål imellem nøglepunkter, der åbner samtalen, så andre kan bidrage.

Find et stille sted

At tage et konferenceopkald fra dit køkken, mens en anden i dit hus laver frokost, er mindre end ideelt.

Selvom virksomhederne forstår, at forholdene for at arbejde hjemmefra ikke er så ideelle som kontoret, når det kommer til stille og personlige rum, skal du prøve at få det bedste ud af situationen og finde et område, hvor du kan afholde dit konferencesamtale i fred .

Selv hvis du taler for det meste under mødet, skal du slå lyden fra på din telefon, når du ikke taler. Dette gør det muligt for andre at blive hørt bedre uden baggrundsstøj fra dig og andre deltagere.

Og bede om, at alle på dit møde dæmper deres androider, når de ikke taler.

Vær dog opmærksom på, at deltagerne undertiden ved at dæmpe et opkald kan finde sig i at køre ud i multitasking og ende med at se på en anden app i telefonen eller gøre noget andet på deres computer.

Dette er en anden grund til, at det er kritisk at stille spørgsmål under hele konferencen for at holde deltagerne engagerede. Ved at indsætte spørgsmål og interaktioner i dit møde bringer du opmærksomheden tilbage for enhver, der måske er blevet distraheret.

Planlæg med Wiggle Room

Selvom du har en planlagt dagsorden, går møderne ikke altid i den tid, du troede, de ville.

Derfor er du nødt til at planlægge dine konferenceopkald med lidt wiggle-plads. Hvis opkaldet varer længere end forventet, chopper dine deltagere ikke for at komme ud simpelthen fordi mødebegivenheden teknisk sluttede for 10 minutter siden, eller de har et andet møde at komme til.

En god tommelfingerregel er at planlægge konferencesamtalen med yderligere 15 til 30 minutter. Det betyder, at du har lidt tid til at arbejde med, hvis en diskussion skal gå dybere, end du havde forventet.

Du vil også forlade et par minutter i slutningen af ​​opkaldet for deltagerne til at stille spørgsmål eller tale.

Langsigtede strategier til konferenceopkald på Android

Forhåbentlig vil disse hurtige tip være nyttige, når det er tid til at foretage konferenceopkald via din smartphone.

Ud over at implementere dem i dine møder har vi også nogle langsigtede strategier, der hjælper med at forbedre din konferencesamtals succes, mens du bruger din Android. Det er muligt at gøre tingene lettere for dig selv og dit team, hvis du bruger din smartphone til at foretage konferenceopkald.

Find en konferenceopkaldstjeneste, der passer til dine behov

Ovenfor delte vi en af ​​vores foretrukne konferencesamtale, GoToMeeting. Denne service er dog primært rettet mod fjernteam, hvilket muligvis ikke passer til din virksomhed.

Selvom du arbejder på kontoret, kan du stadig finde ud af, at Androids er det bedste middel til at tage konferenceopkald.

Uanset hvor du tager dine opkald fra, er det nøglen at have en konferenceopkaldstjeneste, der tilbyder funktioner og fordele, der er specifikke for din virksomheds behov. For at se de andre toptjenester, der ramte vores smarte og måske også rammer dine, skal du tjekke vores anmeldelser af de bedste konferencesamtale her:

RingCentral – Bedste konferenceopkaldstjeneste til mostGoToMeeting – Bedst til at holde dit fjernt hold sammenhængende Grasshopper – Bedste mobile virtuelle telefonsystem ClickMeeting – Bedst til webinars og konferenceopkald service

En af disse muligheder passer måske bedre til dit team.

Giv muligheder for opkaldsadgang

Selvom du måske finder ud af, at du foretrækker at bruge din Android til at foretage konferenceopkald, skal du erkende, at ikke alle andre i din virksomhed har det samme.

Nogle mennesker kan have iPhones i stedet.

Således er du nødt til at give forskellige muligheder for opkaldsadgang og ikke bare antage, at det, der fungerer for dig, fungerer for alle andre.

Nogle af dine kolleger foretrækker måske at ringe ind fra deres bærbare computer eller deres tablet. Det er her, det er nyttigt at bruge en konferenceopkaldstjeneste, da det gør det nemt for alle at få adgang til opkaldet, uanset hvilken enhed de bruger.

Opkaldene har et URL-link og adgangskode, der kan bruges fra enhver enhed i den planlagte mødetid.

Bliv kreativ

Du kan opleve, at dine konferencesamtale deltagere ikke er meget aktive og synes at kede sig med dine opkald. Det betyder, at det er tid for dig at blive kreativ og gøre opkaldene mere engagerende og mere interaktive.

Overvej at indsætte nogle sjove spil eller trivia i dine konferenceopkald for at holde alles opmærksomhed, især hvis opkaldet er langt. Brug disse spil til yderligere at udvide emnet for opkaldet, ikke kun tilfældige aktiviteter. Du ønsker ikke at spilde folks tid og bruge 20 minutter på et spil, så vær kreativ med ting, du kan gøre for at holde opmærksomhed og interesse for alle involverede.

Pak den ind

Kunsten at afslutte et konferenceopkald kan tage lidt øvelse, men vi er her for at give dig noget indblik for at gøre dette til en glat proces.

Først og fremmest vil du afslutte mødet ved at afslutte de nøglepunkter, du har diskuteret, og takeaways.

Derefter kommer spørgsmålene for at sikre, at alle ved, hvad de er ansvarlige for at følge opkaldet.

Du vil besvare spørgsmål som:

Hvem er ansvarlig for hver opgave, vi dækkede, der skal udføres? Hvilke projekter er hvis ansvar? Hvilke spørgsmål eksisterer der stadig, som vi har brug for at besvare?

Det er et must at åbne mødet for spørgsmål til deltagerne, da det også gør det muligt for deres stemmer at blive hørt.

Næste skridt

Når du har gennemført konferenceopkaldet med afslutningen, er det tid til at sende en opfølgende e-mail.

Dette tjener i det væsentlige som en oversigt over mødet, nøglepunkterne, takeaways og hvad hver person er ansvarlig for og deadlines. Hvis der er diasshow, optagelser eller andre vigtige dokumenter, som deltagerne muligvis har brug for, er det tid til at sende dem.

Denne e-mail er ikke kun vigtig for at vise dit team, hvad der skal gøres, men det er også et tegn på respekt. Tak teamet for at tage sig tid til opkaldet, for at engagere sig og for deres arbejde.

Hvis en konferenceopkaldstjeneste er af interesse for dig, og du vil dykke dybere ned i den, vi har foreslået ovenfor, GoToMeeting, se vores fulde gennemgang af denne service.

Og hvis du finder ud af, at din Android ikke stopper med at ekko under dine konferenceopkald, skal du foretage fejlfinding af problemet ved hjælp af denne artikel, der viser fem nemme trin til at rette telefonens ekko.

Denne artikel blev skrevet af dagens Daily Eggspert.

Seneste indlæg af Dagens Eggspert (se alle)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*