Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til feriefester

Den komplette guide til feriefester

Afsløring: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Feriefester kan være sjove og værdifulde begivenheder for medarbejderne, men det kræver en indsats at få dem rigtigt.

Vores guide vil dække, hvorfor feriefester er vigtige, hurtige tips til hvordan du kan forbedre dem og nogle langsigtede strategier for at tage dem til det næste niveau.

Hvorfor feriefester er så vigtige

Feriefester er vigtige af mange grunde, og virksomheder, der gør dem godt, kan drage fordel af i fremtiden.

Til at begynde med kan feriefester repræsentere en virksomheds kultur på en legende og givende måde. En afslappet virksomhedskultur ville naturligvis passe til en mere afslappet begivenhed, mens virksomheder med en mere formel kultur måske vælger en fest i høj klasse.

En fordel er, at feriefester er et godt sted at ændre virksomhedens kultur. Selvom dette ikke vil være øjeblikkeligt, kan det signalere til medarbejderne, at der er sket en positiv ændring, og at der er noget at se frem til i fremtiden.

Feriefester kan være begivenheder, der øger forbindelserne mellem mennesker, uddyber bånd, forener subkulturer, tilbyder anerkendelse, øger moralen og fastholder medarbejderne, fremmer en følelse af inklusion og styrker mangfoldigheden.

Medarbejdere har også chancen for at interagere med den øverste ledelse ved disse fester, hvilket gør dem til et perfekt tidspunkt til at nedbryde barrierer og hjælpe medarbejdere på forskellige niveauer i virksomheden med at lære hinanden bedre at kende.

En feriefest er en glimrende måde at takke et hold og starter dem for det nye år forfrisket og klar til at vinde. Sammenlign det med et team, der ikke kan stå hinanden, føler sig undervurderet og frygter at starte det nye år sammen.

Samlet set er fordelene ved feriefester mange: du har et team, der arbejder bedre sammen, har en større følelse af fællesskab, føler dig værdsat og har en fornyet følelse af formål. Hvad betyder det for din virksomhed? Når folk føler sig mere forbundet og deler et fælles bånd, forbedres deres produktivitet, så det gør din virksomheds overskud også.

Nogle af de bedste resultater af feriefester, såsom øget teamwork og uddybede bånd, vil tage tid at vise, men tålmodighed her er nøglen. Resultatet er en virksomhed, der er et bedre sted at arbejde på, med et team mere fokuseret og drevet end før.

Med den seneste pandemi har feriefester ikke været øverst på de fleste dagsordener, men det er rimeligt at sige, at nogle medarbejdere nyder dem, og de giver virksomhedsfordele, når de gøres rigtigt.

For eksempel viste en undersøgelse foretaget af en førende britisk forhandler, at 74% af medarbejderne er motiverede til at arbejde hårdere på grund af fester og fester i løbet af festperioden. 39% af medarbejderne mener, at feriefester direkte forbedrede deres produktivitet og forbedrede teamwork og kommunikation. Den mest overraskende del? Kun 36% af virksomhederne tilbød en feriefest – det er et uudnyttet potentiale.

Det vil tage tid for verden at komme tilbage til det normale, men det er klart, at feriefester er vigtige, og du bør ikke ignorere dem.

Hurtige tips til at forbedre feriefester i dag

Her er nogle hurtige tips til at forbedre dine feriefester lige nu.

Gør det sjovt og indbydende

Selvom det kan lyde indlysende, er der ingen, der ønsker at deltage i en feriefest, der føles flad, og alligevel sker det gang på gang. Du skal glemme overskud og regneark og få den sjove side af begivenheden med det samme.

Husk, at nogle medarbejdere frygter at gå til feriefester af forskellige årsager, fra social akavethed og angst til at føle, at du tvinger dem til at socialisere uden meget i vejen for håndgribelig belønning. Feriefester skal føle, at begivenhedsarbejdere ikke vil gå glip af noget frem for noget, de helst vil springe over.

Disse er betydelige barrierer at overvinde og vil være endnu mere komplekse i en post-pandemisk verden, der er vant til Zoom-fester. Du skal lave en feriefest underholdende, indbydende og sund.

For at gøre dette skal du tænke over, hvad underholdningen ved arrangementet vil være. Vil du ansætte en DJ til arrangementet? Måske vil du gå hele vejen og ansætte et liveband? Sidstnævnte lyder måske overdrevent, og du bliver nødt til at indregne dit budget, men kan du forestille dig, hvad en sådan begivenhed ville betyde for dine medarbejdere?

Det siger, at du ikke er bange for at behandle dem og viser, hvor meget du værdsætter dem. Fordelene tilbage på linjen vil sandsynligvis blive returneret, helt sikkert hvis en sådan mindeværdig begivenhed sker.

Bortset fra musikken er der andre sjove små ting, du kan fokusere på, som ikke behøver at bryde banken. Fotostater er altid populære, sammen med festspil og jagt. For ekstra dristighed er karaoke helt sikkert uforglemmeligt. Frem for alt må du ikke skabe en negativ kultur, der tvinger folk til at engagere sig, hvis de føler sig utilpas – ingen vinder med den tilgang.

Vær kreativ og hold dig også væk fra tanken om noget som “en fest på kontoret”. Nogle virksomheder mener, at det er tilstrækkeligt at gøre det minimale, men det er ikke et godt udseende, især hvis det går godt med virksomheden. Det giver et indtryk af, at du ikke rigtig sætter pris på dine medarbejderes hårde arbejde og/eller ikke vil dele frugten af ​​det arbejde med dem.

Vær generøs og hensynsfuld over for dine medarbejdere, og din feriefest bliver helt sikkert et hit.

Takeaways: Fokuser på sjov, og tænk først og fremmest på dine medarbejdere, vær ikke bange for at være modige, tag hensyn til mental sundhed og skab en positiv kultur.

Send invitationer ud

Det er vigtigt at sende invitationer ud til alle i din virksomhed. Vigtigst er det, at du skal sikre, at dette sker i god tid før arrangementet.

Der er tilfælde, hvor virksomheder fortæller deres medarbejdere om deres feriefest fire uger før lejligheden – dette kommer ikke til at fungere for mange mennesker og vil hjælpe med at reducere dine deltagere, før det overhovedet er sket.

Sørg for at distribuere invitationer i et format, som alle føler sig trygge ved og mindst et par måneder før selve festen.

Det hjælper at have en god distributionsplatform til at gøre dette, helst et dedikeret HR -system, der let kan sende en stor e -mail -database til medarbejdere og nemt minde dem om begivenheden. Vi anbefaler en platform som BambooHR til dette.

BambooHR er et HR -softwareværktøj, der lavede vores topvalgliste for at være den bedste for de fleste virksomheder. Den har en omfattende medarbejderdatabase, automatiske påmindelser om e -mail for at holde dit team opdateret og mere. Du kan få et gratis tilbud på prisen, og en gratis prøveperiode er tilgængelig.

At sende invitationer ud på forhånd er en god måde at vide, hvor mange mennesker, der planlægger at deltage i arrangementet, og hjælper dig med at komme videre med det.

Takeaways: Fordel invitationer, gør det på forhånd, brug et godt HR -system til at minde medarbejderne om arrangementet.

Tænk over dit budget

Feriefester kan koste mange penge, helt sikkert hvis du vil gå alt ud for dit personale. Sandheden er: dit tilgængelige budget til arrangementer afhænger af, hvor godt virksomheden generelt klarer sig.

Budgetter bliver strammere i nogle år mere end andre, men hvis du har penge til en uforglemmelig feriefest, skal du ikke tøve. Ikke mindst fordi dine medarbejdere er klogere, end du tror, ​​og de kender udseendet af en elendig, selvom de ikke direkte siger det. Hvis de føler, at du er stram i knæet omkring julen, kan du forvente, at produktivitet, fastholdelse og moral falder.

Tænk realistisk over, hvor meget du kan bruge på feriefesten, og hvad der er den mest opnåelige slags begivenhed, du kan organisere.

En fest på kontoret vil sjældent være populær, medmindre den gøres rigtigt, men nogle gange kan det være alt, hvad du har råd til. Husk, at medarbejdere i dag har en tendens til at foretrække en bonus frem for en arbejdsfest alligevel, og det er måske ikke altid den bedste idé at holde en hvert år.

Du skal tænke over dit budget for alle områder: mødested, transport, mad, alkohol, gaver og underholdning. Husk, at det er standard for personale at bringe en plus en, så faktor det også.

Hvad har dit budget råd til, og holder en feriefest det mest fornuftige, du kunne gøre for personalet i år? Tænk grundigt over dette, før du foretager et træk.

Takeaways: Vær på vagt over for dit budget, beslut dig for den bedste måde at bruge det på i løbet af julen, medregner alt fra spillested til plus.

Langsigtede strategier for feriefester

Her er nogle langsigtede strategier for feriefester til at tage tingene til det næste niveau.

Start nu, ikke senere

Du bør ikke planlægge feriefester i sidste øjeblik. Ideelt set skal du tænke på dem fra august samme år og frem. Ja, virkelig, du skal bruge al den tid, du kan komme til at planlægge begivenheden.

Den bedste fremgangsmåde her er at give bidder af din tid i løbet af året til at organisere festen. Specifikt afsæt regelmæssigt planlagt tid til at planlægge begivenheden hver uge eller mindst hver anden uge.

Hver uge vil fokusere på en anden del af arrangementet, og det er bedst at systematisere dette. Nogle sessioner kan f.eks. Fokusere på at organisere lokalet, mens andre fokuserer på at sortere underholdning eller mad.

Hold styr på variabler som spillesteder og priser, og læg dem i et regneark for at sammenligne dine muligheder over tid. Planlægning af feriefester er en langsigtet proces, ikke et løb, så tilpas, mens du går, og vær ikke bange for at skrotte ideer, hvis de ikke er praktiske.

At starte processen tidligere kan føles som om du vil have en betydelig fordel, men stol på os, det indhenter snart, og du vil være taknemmelig for den ekstra tid.

Takeaways: Start allerede i august, dediker og planlæg tid hver uge til planlægning, spor variabler i regneark.

Få feedback fra medarbejdere

At få feedback fra medarbejderne om sidste års feriefest kan være afslørende. Hvis du vil vide, hvad der virker og hvad der ikke virker, hvem er bedre at spørge end dit personale?

Ikke alt, du hører, vil være musik i dine ører, hvorfor øvelsen er ualmindelig, og i sidste ende hvorfor feriefester sjældent ophidser medarbejdere. Det, du ikke ved, kan ikke skade dig, ikke? Forkert.

Virksomheder, der håber på det bedste og haster med feriefester, ender med at gøre mere skade end gavn, hvor medarbejderne mister moral eller tillid og i nogle tilfælde endda forlader virksomheden som følge heraf. Ingen ønsker det.

Start med at oprette et anonymt spørgeskema for at få nogle oplysninger fra dine medarbejdere. Brug heller ikke vage spørgsmål; spørg dem direkte om ting som stedet, maden og hvordan arrangementet gik for dem. Du finder ud af alle mulige ting og får en god idé om, hvad de vil se i en fremtidig begivenhed.

Spørgeskema besvarelser er også tid til at bemærke alvorlige problemer, personalet kan have haft tidligere, såsom argumenter og uvelkomne seksuelle fremskridt. At gøre spørgeskemaet anonymt vil give folk tillid til at sige deres mening om forskellige spørgsmål, så sørg for at gøre det og brug derefter svarene klogt.

Takeaways: Tal med dine medarbejdere, opret et anonymt spørgeskema, noter dig alvorlige problemer og adresser dem, brug svarene til at planlægge dit arrangement.

Danne et udvalg

Dannelse af et udvalg kan virke som ekstra arbejde til en feriefest, men det er et langsigtet skridt, der kan være uvurderligt. Et udvalg dedikeret til din feriefest vil bringe nye ideer på bordet og friske perspektiver.

For at gøre dette skal du starte med at invitere medarbejdere til at deltage i det nyoprettede udvalg eller få dem til at udpege medlemmer i stedet. Den følelse af ejerskab, der giver dit personale, kommer langt og gør dem til en afgørende del af processen.

Har helst en varieret gruppe mennesker som en del af udvalget for at sikre, at du får hele udvalget af meninger. Derfra kan du give dem et budget at arbejde med og informere dem om godkendelsesprocessen. Tænk over, hvilken type godkendelse der er nødvendig, og hvordan hvert trin fungerer. Hvornår skal personalet kontakte dig?

Sørg for at opmuntre medarbejdere så meget som muligt, understreg, at dette er en begivenhed for dem, og vis, at du er villig til at være fleksibel for at få det til at ske. Denne idé virker kun, hvis du tillader dem at være uafhængige, så kontroller ikke alle aspekter og hold autoritarisme fast i skak.

På lang sigt skal du rotere dine udvalgsmedlemmer for at fortsætte med at komme nye ideer hvert år.

Takeaways: Oprette et udvalg direkte eller via nominering, opmuntre personalet, understrege uafhængighed og rotere medlemmer for at holde tingene friske.

Næste skridt

Sørg for at tjekke vores andre guider ud for at holde din virksomhed i god form:

Denne artikel er skrevet af dagens Daily Eggspert.

Seneste indlæg af Today’s Eggspert (se alle)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*