Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Den komplette guide til brandidentitet

Den komplette guide til brandidentitet

Folk husker nogle gange en lokal virksomhed efter, hvordan butiksfacaden ser ud. I et lille samfund ved alle, hvad de fleste lokale butikker sælger, og hvor flotte de er, når de sælger det. Men i takt med at lokalsamfund udvides fysisk og digitalt, får konkurrence og større markeder små virksomheder til at tænke over brandbuilding.

Branding har eksisteret siden de gamle egyptere, og med tiden er tanken om branding flyttet fra ejerskab til identitet. Mange forbrugere knytter i dag deres personlige identitet til de mest populære mærkeidentiteter, herunder Nike, Apple og Dior.

Den digitale verden sætter din største konkurrence lige ved siden af. Med et godt mærke kan en virksomhed hurtigt kommunikere den ideelle vision for deres virksomhed og få kunderne begejstret for at købe.

Denne komplette guide til brandidentitet hjælper dig med at forstå byggestenene i brandidentitet. Det vil gennemgå, hvordan du opbygger og opdaterer dit visuelle brand og tilbyder måder at forbedre dit branding i fremtiden.

Hvorfor en brandidentitet er så vigtig

95% af købsbeslutningerne er ubevidste, og de fleste af disse tegn er afhængige af visuel information. En kunde ved inden for få sekunder, om de vil købe fra et websted. Denne beslutning er for det meste baseret på webstedets brand og visuelle identitet.

En stærk brandidentitet er som en god personlig stil. For eksempel bærer et modeikon som Meghan Markle eller Beyonce ikke den samme designer hver dag. De valg, hun træffer, adskiller hendes stilstil fra pakken på en måde, der er attraktiv, interessant og mindeværdig. Hendes stilfornemmelse er også konsekvent, og den konsistens bygger tillid, hvilket får hendes publikum til at se ivrigt på, hvad hun vil gøre næste gang.

En brandidentitet er, hvordan folk forestiller sig et brand, og hvordan en virksomhed viser sig i deres minder. Det er en virksomheds visuelle personlighed, og brandidentiteten er, hvad mange kunder bruger til at beslutte, om det er værd at købe fra en virksomhed.

Grundlæggende brandidentitet inkluderer

Logo designFarvepaletTypografiIllustration eller fotografi stilWebdesignSocial mediaidentitet

Stærk brandidentitet vil forbinde de rigtige købere med dine produkter, skabe mund-til-mund-reklame og positivt skelne en virksomhed fra lignende konkurrenter.

En stor brandidentitet lokker. Det trækker mennesker ind og skaber lyst. Men visuel identitet viser også kunderne, om de kan stole på et brand. Uanset om vi køber e -mail -tjenester eller hovedtelefoner, rengøring af hus eller den nyeste telefon -app, før vi er villige til at bytte penge til produkter eller tjenester, har vi brug for bevis for, at virksomheden sælger et produkt, der lever op til vores forventninger. Brandidentitet kan inspirere de følelser, der fører til et køb, samt forstærke logikken, der siger, at et køb er investeringen værd.

Et godt mærke kan accelerere væksten tre gange hurtigere end gennemsnittet. Det budget, en virksomhed investerer i indholdsmarkedsføring, reklame og SEM, vil give et glat afkast, hvis det ikke understøttes af en stærk brandidentitet.

Hurtige tips til at forbedre din brandidentitet i dag

Branding -beslutninger påvirker, hvordan nogen bygger et websted, designer visitkort og opretter emballage. Og enhver virksomhed har en brandidentitet, ligesom enhver person har et skab fuld af tøj.

Mange mennesker vælger lidt af hvert, indtil deres “skab” er et rod af uoverensstemmende inspirationer og ideer. For en virksomhed, der kan betyde et logo designet af en ven, en hjemmeside inspireret af en yndlingsreklame eller fotostilen til en smart konkurrent. Disse ikke -relaterede ideer styrter sammen på måder, der ikke ofte appellerer til seerne. Denne tilgang til branding begrænser potentialet og værdien af ​​din virksomhed.

Disse hurtige tips kan tilføje noget magi og konsistens til ethvert mærke. De kan hjælpe dig med at tilføje det polsk, der skal til for at drive en succesrig virksomhed i dag.

1. Få lidt hjælp og et nyt perspektiv

Mange succesrige virksomhedsejere har så travlt med andre dele af virksomheden, at visuel identitet ender sidst på huskelisten.

Hvis det er tid til at rydde op i din brandidentitet, er det bedste sted at starte lidt hjælp udefra. Hvis dit logo skal opdateres, skal du hyre en designer. Bliv inspireret med nogle nye logo -ideer og en alternativ vision om, hvordan din brandidentitet kan se ud.

Hvis du elsker dit logo, skal du finde en illustrator, der kan bringe den stil ind i en samling tilpassede illustrationer til brug på webstedet, sociale kanaler og blog.

Det er svært at skabe en markant brandidentitet med stock photography, så lav en hurtig eftermiddagsoptagelse med en professionel fotograf.

Det tager kun et par timer at opdatere et mærke for øget salg og opmærksomhed.

2. Se i farve

Farve er en stærk påvirker. 85% af forbrugerne siger, at farve er hovedårsagen til, at de vælger et bestemt produkt, og farve øger mærkegenkendelsen med 80%. For at opdatere farverne for et mærke er det klogt at tænke over farveindflydelse på humør og følelser.

For eksempel er gul munter og opløftende. Det kan også udløse følelser af frustration og vrede. Gul er en populær farve for fødevaremærker som McDonald’s, Lays og Cheerios. Det er også den valgte farve til MailChimp, Post-It og DHL. Derimod er blå en rolig, pålidelig og sikker farve, der er populær blandt tech- og iværksættervirksomheder som Facebook og IBM, såvel som mangeårige serviceudbydere som Prudential. Men blå kan også virke kold og fjern. Brug lidt tid på at se på, hvordan gule logoer trækker andre følelser op end blå, og du kan blive overrasket over, hvor tæt deres farver matcher de følelser, du føler om deres virksomheder.

Disse farveguider kan hjælpe dig med at finde de rigtige farver til din brandidentitet:

De bedste farvepaletter til websteder til at øge engagementet i 2020

6 farver, der har vist sig at øge salget

De bedste farver til websteder til megatrafik, konverteringsrater og salg

Farve er en fantastisk måde at foretage en stor, hurtig ændring af dit brand. Eksperimenter med forskellige farver og kombinationer.

Dernæst del dine nye farver, og lyt nøje til de afslappede kommentarer fra dine venner og kolleger. Denne feedback kan give dit team en idé om de ubevidste forbindelser, kunderne får, når de ser dine farver.

Hvis disse første indtryk ikke stemmer overens med den måde, du vil have kunder til at huske din brandidentitet, skal du gå tilbage til tegnebrættet.

3. Eksperimenter med skrifttyper

Skrifttyper er en hurtig og enkel måde at opdatere og genoplive en brandidentitet på.

En forældet skrifttype kan få kunderne til at stille spørgsmålstegn ved kvaliteten og troværdigheden af ​​et websted og et brand. Undersøg, eksperimenter og få feedback, før du foretager større ændringer. Skift fra en serif-skrifttype som Georgien til en sans-serif-skrifttype som Futura kan ikke kun gøre dit websted mere attraktivt, det kan også forbedre brugeroplevelsen ved at gøre dit websted lettere at læse.

4. Start med social

Hjemmesiden og logoet er de vigtigste elementer i en visuel identitet. Men når en virksomhed planlægger at forny sin brandidentitet, er sociale kanaler det smarteste sted at starte.

Sociale kanaler, hvor kunderne bruger det meste af deres tid online. Det er også den kanal, ethvert team vil bruge mest tid på at skabe visuelt indhold til. Det betyder, at du kan bruge dine sociale medier til at eksperimentere og få feedback i realtid fra dit publikum.

Uanset om du prøver en ny farve eller ændrer din fotograferingstil, er sociale feeds et godt sted at starte processen. Prøv en hurtig undersøgelse i Instagram Stories eller introducer nye ideer om brandidentitet i en livevideo på Facebook. Start dit brandidentitetsarbejde på den kanal, hvor du har det mest engagerede publikum.

Hvis du udvikler en brandidentitet til en ny virksomhed, gør platforme som Pinterest og Instagram det let at se, hvordan din brandidentitet ser ud på et øjeblik.

Nogle af de største branding mislykkedes kom fra, at designeren var for tæt på projektet. Når vi bruger meget tid på at arbejde på et projekt, er det let at antage, at vores publikum vil se projektet på samme måde som vi gør. At give dig selv et stort billede af din nye brandidentitet kan hjælpe dig med at få en fornemmelse af, hvordan kunderne vil have det med din nye identitet.

Når dit team er ombord med den nye visuelle identitet, skal du oprette skabeloner til sociale medier. Dette gør det hurtigt og enkelt at opdatere og opdatere din brandidentitet på dine sociale kanaler. Skabeloner fremskynder også processen efter oprettelse. På denne måde kan teamet bruge mere tid på at komme med smart og relevant indhold end at bygge og planlægge indlæg.

Når du har opdateret dine sociale feeds, er det meget lettere at opdatere andre aktiver med den nye brandidentitet.

Langsigtede strategier for succes med branding

En virkelig succesfuld brandidentitet er en virksomheds fingeraftryk, og at forfine den til perfektion kræver langvarigt arbejde. Disse strategier hjælper dig med at opbygge en brandidentitet, der vil fungere for din virksomhed over tid.

1. Besøg din missionserklæring igen

I enhver indledende forretningsplan lægger ledere visionen om virksomhedens fremtid op. Ændringer i denne erklæring over tid er naturlige, og revision af missionerklæringen er et vigtigt skridt i retning af at skabe en effektiv brandidentitet. Når dit team genbesøger denne kraftfulde erklæring, kan du spørge dig selv:

Hvad har du lært om din branche og samfund, siden du startede din virksomhed? Hvordan har dine mål og vision ændret dig? Hvilken feedback har du fået fra dine kunder? Hvordan påvirker denne feedback din plan for fremtiden?

Den visuelle identitet af dit brand starter med dine kerneværdier, og hvordan disse værdier får folk til at føle. Hvis du ikke allerede har udviklet en mærke stemme og tone, er det en god idé at arbejde med disse dele af din branding, før du genopbygger brandidentiteten.

2. Byg flotte mærke personas

48% af forbrugerne forventer, at mærker ved, hvem de er og kommunikerer med den viden i tankerne.

En ny virksomhed ønsker kunder mere end noget andet. Dette kan få et team til at tro, at den ideelle køberperson er næsten enhver. Men i en konkurrencedygtig forretningsverden er den mest effektive måde at tiltrække et publikum på at målrette mod en meget specifik gruppe mennesker.

Hvis du ikke allerede har beskrevet din ideelle kunde i detaljer, er denne vejledning til oprettelse af køberpersonas et godt sted at komme i gang.

3. Opret en inspirationsmappe eller en visuel swipe -fil

Det tager tid at udvikle en autentisk brandidentitet, så skynd dig ikke i processen. Da vi udviklede et nyt e -handelsmærke, gik processen med designeren meget hurtigt. Vi fik gode resultater, fordi vi havde klare billeder til at kommunikere det udseende og den følelse, vi ønskede.

Vi havde dette ved hånden, fordi vi oprettede en inspirationsmappe. Vi gemte illustrationer, fotografier, logoer, sociale medieindlæg og andre billeder, som teamet fandt inspirerende.

Hvert par måneder ville vi gennemgå denne visuelle inspiration som et team. Dette holdt vores øjne skarpe og opdaterede på de nyeste trends. Det hjalp os også med at holde vores vision for mærket frisk og aktuel. Dette er også en god idé til at forberede fremtidig rebranding.

4. Udvikle en guide til mærkeidentitet

Når de primære byggesten i din brandidentitet er fuldført, er det let at tro, at du er færdig med jobbet. Men der er situationer, der dukker op, som at ansætte en marketingpraktikant eller lancere en ny kanal, der gør det vigtigt at have en omfattende brandidentitetsguide.

Din brandguide bør gå i detaljer om alle dele af din brandidentitet, herunder:

Mærkeidentitet gør og ikke gør Korrekt størrelse og proportioner for alle logoer og billeder Krav til hvidt rum Farvevariationer, herunder Pantone -navn og -nummer, printfarver i CMYK og RGB- og hex -koder til digitale farver En vejledning til indkøb og redigering af fotografi og illustrationer, herunder foretrukne eksempler Font -retningslinjer, der inkluderer, hvordan du bruger din valgte skrifttype i forskellige sammenhænge.

Når din guide er færdig, skal du bruge sociale lytteværktøjer til at fortsætte med at forfine din opdaterede brandidentitet. Dette forhindrer, at dine billeder bliver forældede.

Næste skridt

Nu hvor du har det, du har brug for til at opbygge den bedste brandidentitet for din virksomhed, er det tid til at anvende de nye måder, du tænker på dit brand på, på dine marketing- og salgsstrategier. Det er tid til at besøge din salgstragt igen. Det er det rigtige tidspunkt at optimere dit websted. Sæt din nye brandidentitet ud i verden, og lad den skinne.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*