Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

9 nemme trin til at definere din virksomheds identitet

9 nemme trin til at definere din virksomheds identitet

Videregivelse: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Selvom du sælger de mest innovative produkter i verden, er din virksomhed bare endnu et ansigt i mængden uden en veldefineret identitet. At negle din virksomheds identitet fra de tidlige stadier kan spare meget tid og sorg ved at sikre, at du markedsfører de rigtige produkter til de rigtige mennesker på den rigtige måde fra begyndelsen.

I dette indlæg vil vi gå over, hvorfor det er så vigtigt at have en klart defineret virksomhedsidentitet, og vi deler ni enkle trin for at hjælpe dig med at finde din.

Hvorfor er det værd at definere din virksomheds identitet

Det er let at falde i fælden med at tro, at produkter af høj kvalitet og overlegen kundeservice er nok til at adskille din virksomhed fra dine konkurrenter. Misforstå os ikke – service og kvalitet er ekstremt vigtigt, men din identitet er det, der adskiller dig fra dine konkurrenter, driver kundeloyalitet og gør dig mindeværdig.

Uden en klart defineret identitet kæmper du med at udtrykke din virksomheds branding konsekvent. Værre er det, at du kan finde dig selv til at svinde, når det kommer til at træffe beslutninger om alt fra den daglige drift til bevægelser med stor indflydelse som opkøb og fusioner.

Din identitet er ikke et logo, en tagline eller endda et navn, selvom det alle er vigtige måder, hvorpå identitet udtrykkes. Din virksomheds identitet er dens formål, vision, mission og værdier. Med andre ord er det det bankende hjerte, der informerer alt, hvad din virksomhed gør, ikke bare hvordan det ser ud udefra.

Din identitet skaber konsistens. Det sikrer, at alle i din virksomhed repræsenterer det på samme måde, hver gang de interagerer med kunder, interessenter og kunder. Konsistens bygger til gengæld anerkendelse og loyalitet.

En stærk identitet hjælper også med at styre dine beslutninger og vækst. Hvis din identitet for eksempel er centreret omkring stabilitet, kvalitet og en førsteklasses oplevelse, vil det sandsynligvis ikke være fornuftigt at tilføje nye produkter hvert par uger eller have hyppigt salg. Det er den slags konsistens, der skaber tillid – og folk er villige til at betale mere for mærker, de har tillid til.

Investeringen er nødvendig for at definere din virksomheds identitet

I det mindste skal du arbejde med en grafisk designer for at komme med et logo, der repræsenterer, hvad din virksomhed står for. Du kan også finde det nyttigt at arbejde med et marketingteam, enten internt eller et bureau, der kan guide dig mod en konsekvent identitet, der omfatter både visuelle og skriftlige aktiver.

Når du er begyndt at oprette disse aktiver, skal du overvåge dem omhyggeligt for at være sikker på, at de ikke bliver misbrugt eller fortyndet. Uanset om du har én medarbejder eller tusinder, et enkelt kontor eller en global tilstedeværelse, skal din identitet være sammenhængende og konsistent på kryds og tværs.

En brand management -platform som Frontify hjælper med at sikre, at din identitet forbliver stærk, selv når du har at gøre med flere interessenter i hele din virksomhed. Frontify giver dig mulighed for at uploade, gemme, organisere, finde og dele enhver form for aktiv. Dette skaber et centraliseret system, hvor alle kan finde præcis det, de leder efter, og giver dig mulighed for at oprette on-demand-skabeloner, som giver dig mulighed for hurtigt at skalere dine kampagner. Det strømliner også samarbejde på tværs af teams, så teammedlemmer kan overvåge fremskridt, bede om godkendelser, give feedback fra handlinger og flytte tingene fremad, alt sammen mens de arbejder hvor som helst.

Du kan dykke ned i over et dusin casestudier på Frontify -webstedet, der viser, hvordan virksomheder fra en række brancher har øget brandengagement og forbedret konsistens ved hjælp af deres software.

9 trin til at definere din virksomheds identitet

Forhåbentlig forstår du nu vigtigheden af ​​en stærk, klar virksomhedsidentitet, men måske er du stadig lidt uklar i, hvordan du finder ud af, hvad denne identitet egentlig er.

Følgende er en trin-for-trin vejledning, du kan bruge til at begynde at brainstorme og forfine din virksomheds identitet.

#1 – Ved hvad du står for

Vi nævnte formål, vision, mission og værdier lidt tidligere. Det er ikke bare trendy markedsføringsbetingelser – de er grundlaget for, hvad der skiller din virksomhed fra hinanden.

Hvis det ikke allerede er klart for dig, skal du bruge lidt tid på at tænke over, hvad du vil have din virksomhed til at stå for. Hvordan vil du påvirke verden eller i det mindste dit lille hjørne af den? Hvilke følelser vil du inspirere? Hvad vil du være kendt for?

#2 – Definer hvad du * virkelig * sælger

Starbucks sælger kaffe, helt sikkert, men de sælger også en oplevelse. Du kan gå bogstaveligt talt til enhver Starbucks i verden og være sikker på en behagelig eksklusiv stemning og en følelse af komfort og fortrolighed – sammen med en anstændig Americano. Branding -folkene på Starbucks har gennemtænkt alle dele af denne oplevelse, lige fra kunstværkerne på væggene til, hvad butikkerne lugter af, til hvor mange stikkontakter deres kunder har adgang til.

I modsætning hertil har Dutch Bros, en vestkyst -kaffekæde, slet ikke butikker, i hvert fald ikke den traditionelle slags. Det tilbyder kun gennemkørende kaffekiosker, men det sætter sit præg med entusiastiske baristaer (der kaldes “broistas”), legende marketingkampagner og swag rettet mod ski- og cykelkulturen. Det sælger en venlig, insider, “seje børn” oplevelse.

Begge virksomheder sælger kaffe, men de sælger meget forskellige oplevelser. Hvilken oplevelse vil du have, at dine kunder eller klienter går væk med? Hvordan vil du have, at de skal have det?

#3 – Undersøg dit publikum

Hurtig, hvem er dit målmarked? Og sig ikke “alle”.

Det er her din virksomhedsidentitet vil gøre forskellen, især hvis du tilbyder et produkt eller en service, der appellerer til en lang række mennesker. Mobiltelefoner bruges af folk fra stort set alle samfundslag, men Apple har etableret sin iPhone som et førsteklasses mærke, der integreres problemfrit med andre Apple -produkter og tilbyder en enkel, men elegant kundeoplevelse. Apples virksomhedsidentitet adskiller iPhone fra snesevis af andre produkter, der har praktisk talt identiske funktioner, der lader dig ringe, sms’e og skrive på sociale medier.

Det kan betale sig virkelig at kende dit publikum, og hvad de vil. Undersøg demografi – statistiske data som alder, køn, erhverv og placering. Men vær lige opmærksom på psykografi – det vil sige folks meninger, aktiviteter og interesser.

Bare rolig, at ved at fokusere for tæt på en bestemt type person, at dit publikum ikke vil være stort nok. Trods alt bruger millioner af mennesker fra alle samfundslag iPhones. Fælles for dem er, at de værdsætter en bestemt type kundeoplevelse, og at de er villige til at betale mere for et premiumprodukt. Jo mindre din publikumsniche er, desto mere lidenskabelig vil medlemmerne sandsynligvis handle om din slags produkt eller service.

#4 – Undersøg konkurrencen

At skabe en stærk virksomhedsidentitet handler om at differentiere dig selv, så det kan betale sig at se nærmere på dine nærmeste konkurrenter. Husk, det handler ikke kun om deres branding, selvom det er en vigtig del af det. Det handler også om deres værdier og deres mission.

Hvordan viser din konkurrence sig, uanset om det er på butikshylder, Facebook -annoncer eller blogindlæg? Hvordan interagerer deres sælgere med kunderne? Hvad står de for værdimæssigt? Er de involveret i lokalsamfund? Bidrager de til særlige velgørende formål?

Alle disse er områder, hvor du potentielt kan skille dig ud – enten ved at fremhæve forskellige værdier og praksis, ved at gøre det, de gør, endnu bedre end de gør det, eller ved at bringe din unikke identitet til lignende tilgange.

#5 – Brainstorm dit ordforråd

Du ved, hvad din virksomheds værdier er, hvilken oplevelse du ønsker, at din kunde skal have, og hvem din kunde er. Med alt dette i tankerne er det tid til at begynde at brainstorme en liste med ord, der beskriver din virksomhed. Du kan gøre dette på egen hånd, men hvis du kan gøre det med en håndfuld mennesker, der er lige så investeret i din virksomhed, som du er, så gå efter det. Jo flere mennesker der kan bidrage, jo bedre!

Ved at vide, hvad du ved om dine kunder og den oplevelse, du vil give dem, brainstorme ord for at beskrive din virksomhed (en tesaurus kan være et godt værktøj til dette). Tænk ud over, hvordan dine annoncer og dit websted vil se ud, og overvej også din virksomheds mission og værdier.

Måske er din virksomhed traditionel, kreativ, hip eller inspirerende. Måske er det socialt bevidst med en sans for humor eller afslappet, men alligevel pålidelig. Forestil dig din virksomhed som en person, og beskriv deres personlighed og deres unikke stilfølelse. Begræns din liste til højst seks ord, og brug disse til at informere din identitet fremover.

Mens du er i gang, kan du komme med ord, der bestemt ikke beskriver din virksomhed, de absolutte modsætninger til, hvad du vil stå for eller udtrykke. Disse lister over “gør og ikke gør” -ord kan hjælpe dig med at informere om dine branding- og identitetsbeslutninger fremover.

#6 – Forstå, hvordan identitet informerer beslutninger

Din virksomheds identitet begynder og slutter ikke hos kunden. Det skal hjælpe med at informere virksomhedsoplevelsen indefra og ud.

Hvis højteknologisk effektivitet er en del af din identitet, giver det f.eks. Ingen mening at have et kontor fuld af forældet udstyr. Men hvis din identitet drejer sig om miljøbevidsthed, kan genbrug og genanvendelse påvirke beslutninger om udstyr og forsyninger, din virksomhed bruger.

En stærk identitet hjælper dig med at træffe virksomhedsbeslutninger, der er i overensstemmelse med dine værdier. Det kan påvirke alt fra, hvem dine leverandører er, til hvor du annoncerer, så brug lidt tid på at tænke over, hvordan din identitet kommer til at udtrykke sig i virksomheden selv.

#7 – Kommuniker din identitet

Lav en liste over hvert sted, hvor offentligheden vil komme i kontakt med dit brand. Dette kan omfatte:

Websted/blogSælgere og andre virksomhedsrepræsentanter Sociale medier Kundesupport Skiltning Emballage Annoncering Fakturering/fakturering

Gå over din liste over branding -ord, og tænk over, hvordan din virksomheds identitet kan udtrykkes på hvert af disse kontaktpunkter. Vil du f.eks. Have, at dine salgsrepræsentanter er peppede og udadvendte (som hollandske Bros ‘broistas’), eller kræver din identitet en rolig pålidelighed? Vil dine blogindlæg være kantede og hippe eller betryggende og informative?

Husk også, at mediet er en del af budskabet. Hvis din identitet er hip og højteknologisk, kører du sandsynligvis ikke annoncer i din hjemby trykte avis. Men hvis din identitet er hyggelig og samfundsorienteret, kan det lokale ugeavis være det perfekte sted. På samme måde kan du lægge mere energi i nogle sociale mediekanaler end andre.

At tage sig tid til at tænke igennem brandoplevelsen på alle mulige punkter hjælper med at sikre, at din identitet udtrykkes konsekvent.

#8 – Design din brandidentitet

Når du har en stærk fornemmelse af din virksomheds identitet og ved, hvor du skal udtrykke det, er det tid til at tænke over, hvordan det vil se ud. Et stærkt logo i passende farver er det vigtigste ydre symbol på din virksomheds identitet. Men glem ikke typografi, farver og visuelle billeder som fotos og infografik. Selv layoutet af dit websted eller brochurer er et udtryk for brandidentitet.

At arbejde med en professionel designer eller bureau på dette stadium er normalt godt brugt penge. De vil kunne oversætte dine koncepter og ordforråd til iøjnefaldende designs og give dig de rigtige aktiver til alle dine branding-behov.

#9 – Plej din virksomhedsidentitet

At være konsekvent betyder ikke, at du ikke kan lede efter muligheder for at forbedre og tydeliggøre din identitet. Du kan med tiden indse, at en bestemt virksomhedsværdi, du holder højt, ikke udtrykkes så klart, som den kunne være, eller at et element af din branding ikke forbinder så godt med kunder, som du havde håbet.

Spor analyser, udsend kundefeedback -undersøgelser, og vær opmærksom på, hvordan folk interagerer med dit brand, uanset om det er på telefonen, via e -mail, over sociale medier eller på andre måder. Dette kan give dig chancen for at rette små fejltagelser, før de går over i større og fortsætter med at styrke din identitet over tid.

Næste skridt

Strategierne ovenfor kan hjælpe dig med at skabe en bæredygtig virksomhedsidentitet, der vil stå tidstesten. Det vil hjælpe med at holde din virksomhed på linje med dine værdier og skabe en positiv, mindeværdig oplevelse for kunderne.

Med din identitet under kontrol, er det nu tid til at sætte den i gang. Se vores komplette guide til brandidentitet for at lære mere om at udtrykke din virksomhed gennem farve, billeder og design, og kig derefter på vores Guide til Content Marketing Strategy for at lære mere om, hvordan og hvornår du skal kommunikere med dine kunder.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*