Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

7 nemme trin til lønning

7 nemme trin til lønning

Videregivelse: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

At drive lønningsliste er en væsentlig pligt for enhver virksomhed med ansatte. Mange nye virksomhedsejere skræmmes af skattekravene og ansvaret for overholdelse af lønninger.

Men det vil ikke være et problem, hvis du bruger den rigtige lønningsløsning – og denne vejledning lærer dig hvordan.

Hvorfor er det værd at lære at lave løn

Der er en stor forskel på at lave løn og gøre løn på den rigtige måde. Succesfulde lønninger er mere komplekse end bare at skrive dine medarbejdere en check på deres løn eller arbejdstimer. Du skal også holde styr på deres lønfradrag og dine egne lønsumsafgifter.

Nøjagtighed er en anden vigtig del af at køre lønninger. Underbetaling af medarbejdere eller manglende betaling af dine påkrævede skatteforpligtelser kan føre til alvorlige overholdelsesproblemer og sanktioner. Din virksomhed kan blive pålagt bøder fra IRS, lokale skatteafdelinger, statslige skattekontorer og muligvis blive genstand for retssager fra dine medarbejdere.

En anden grund til, at det er så vigtigt at lære korrekt lønbehandling, er at være så effektiv som muligt. At køre manuel lønkørsel hver cyklus kan være en skræmmende proces, selvom du kun har få medarbejdere. Denne proces er ikke kun udsat for menneskelige fejl, men den er også virkelig tidskrævende.

Det rigtige lønsystem kan i det væsentlige sætte din proces på autopilot. Alle skatter, tilbageholdelser og indskud håndteres automatisk.

Du kan endda oprette en proces med medarbejderes selvbetjeningsværktøjer. Dette frigør din tid fra at besvare spørgsmål om I-9-formularer, W-2’er, gamle lønsedler, oplysninger om direkte indbetaling og mere. Så dit lønningspersonale og din HR -afdeling kan bruge mere tid på andre opgaver.

Investeringen er nødvendig for at udføre lønninger

Forudsat at du ikke gør alt manuelt, skal du bruge en løntjenesteudbyder eller online lønningsløsning for at komme i gang. Omkostningerne ved disse løsninger varierer. Nogle opkræver dig pr. Medarbejder pr. Løncyklus. Andre opkræver en fast månedlig pris og pr. Medarbejderpris, men lader dig behandle ubegrænsede lønninger.

I begge situationer vil antallet af personer på din lønningsliste påvirke omkostningerne. Så hvis du har 30 eller 40 ansatte, skal du regne med at betale mere end en, der har fem eller ti ansatte. Bare vær opmærksom på, at dine lønomkostninger vil stige, når du fortsætter med at vokse dit personale.

Med hensyn til kvalitet og samlet værdi er Gusto den bedste løsning for de fleste virksomheder. Det er betroet af over 200.000+ organisationer, og priserne starter ved kun $ 39 pr. Måned plus $ 6 pr. Medarbejder.

Når du har tilmeldt dig, kan du begynde at onboardere medarbejdere næsten med det samme. Du bliver automatisk sat på en to-dages betalingsplan. Nogle virksomheder vil endda kvalificere sig til lønninger næste dag.

Ud over omkostningerne ved at oprette dit lønsystem, skal du naturligvis have penge i banken for faktisk at behandle lønningslister. Så sørg for præcist at forudsige alle dine lønomkostninger for at sikre, at der er nok penge på din konto til at dække dine lønomkostninger.

7 trin til lønning

Enhver virksomhed kan begynde at køre lønsedler på bare syv enkle trin. Selvom du er en fuldstændig nybegynder, vil du være i stand til at udføre lønninger, hvis du følger denne proces:

#1 – Få et EIN og åbn en forretningskonto

Inden du kan køre lønningslisten, skal du få et EIN (arbejdsgiver -id).

Tænk på et EIN som et personnummer, men for din virksomhed. Det bruges af IRS og andre agenturer til at identificere enhver virksomhed, der betaler medarbejdere.

Hvis du allerede har dannet en juridisk forretningsenhed, så er det noget, du skulle have ansøgt om under dannelsesprocessen. Men hvis du har været eneejer og endnu ikke har betalt medarbejdere, så har der ikke været påkrævet et EIN før nu. Du kan ansøge om et EIN her, direkte fra IRS -webstedet, hvis du ikke har et.

For dem af jer, der mistede dit EIN eller ikke kan finde det, skal du ikke ansøge om et nyt. Kontroller eventuelle selvangivelser, lokale licenser eller bankkonti, du måtte have brugt til at åbne en konto med dette nummer. Alternativt kan du ringe til IRS’s forretnings- og specialskattekonto på 800-829-4933 for at få hjælp til at inddrive det.

Du skal også bruge en virksomhedskontokonto, der er åben og finansieret til at behandle lønninger. Det er her pengene bliver trukket fra, som i sidste ende vil blive sendt til dine medarbejdere.

Selvom du allerede har en forretningskonto, vælger mange organisationer at åbne en separat konto, der udelukkende er til lønningsløn. Dette eliminerer forvirring med andre forretningsaktiviteter og maskerer dit hovedkontokontonummer, som ellers ville blive udskrevet på løncheck.

#2 – Vælg en lønningsløsning

Dernæst skal du bestemme præcis, hvordan du skal køre lønninger. Du kan udføre løn manuelt, outsource til en professionel service eller bruge lønsoftware.

At lave løn manuelt er tidskrævende, vanskeligt og tilbøjeligt til menneskelige fejl. Selvom de oprindelige omkostninger kan virke billigere end at betale for software, er det ikke rigtig tilfældet, når du indregner den tid, det tager at beregne alt i hånden.

At outsource dit lønsystem til en professionel tjenesteudbyder tager byrden af ​​dine skuldre. Men det er dyrt og gavner ikke altid dine medarbejdere. Hvis de har et spørgsmål eller bekymring om deres løn, vil de sandsynligvis ikke få et øjeblikkeligt svar fra et outsourcet lønningsfirma.

Lønningssoftware vil være den bedste løsning for langt de fleste virksomheder. Det er overkommeligt, let at implementere og gør det muligt for dig at lave lønninger fra hvor som helst.

Tjek denne guide til de bedste online løntjenester for vores bedste anbefalinger. Gusto vil sandsynligvis være det optimale valg for de fleste virksomheder.

Det skyldes, at Gusto er en alt-i-en-løsning til fuld service lønningsløn, personalegoder, HR, tidssporing og mere.

Softwaren håndterer automatiske skatteberegninger og arkiver på dine vegne. Det kan integreres med regnskabsløsninger som QuickBooks, Xero, TSheets og andre populære værktøjer. Du kan bruge Gusto til at køre ubegrænsede lønninger, og planerne er virkelig ligetil:

Core – $ 39 plus $ 6 pr. Medarbejder pr. Måned Komplet – $ 39 plus $ 12 pr. Medarbejder pr. Måned Concierge – $ 149 plus $ 12 pr. Medarbejder pr. Måned

Core -pakken har alt, hvad du har brug for til at køre løn- og fordelsadministration. Hvis du vil have direkte indbetaling, tidssporing, PTO-styring og ansættelsesfunktioner næste dag, skal du bruge hele pakken. Concierge leveres med certificeret HR -professionel assistance og advarsler om overholdelse.

#3 – Ombord på dit personale

Når du har valgt og tilmeldt dig en lønningsløsning, skal du føje dine medarbejdere til systemet. Dette er en anden grund til, at brug af en online løntjeneste gør dit liv så meget lettere.

I stedet for manuelt at indtaste dine medarbejderes oplysninger i systemet, kan du konfigurere self-onboarding med Gusto.

Alt du skal gøre er at indtaste medarbejderens navn, e -mail -adresse og medarbejderklassificering. Derefter sender Gusto dem automatisk en e-mail med instruktioner om selvstart.

Dit personale indtaster deres adresse, oplysninger om direkte indskud, personnummer og alt det andet, der kræves for at behandle lønninger.

Nyansættelser kan også udfylde I-9-formularer og W-4’er her. Hvis du tilføjer uafhængige entreprenører til dit lønsystem, bliver disse brugere bedt om at udfylde en W-9-formular i stedet. I slutningen af ​​året vil W-2’er og 1099’er automatisk blive sendt ud til medarbejdere og entreprenører på din lønningsliste.

Disse medarbejderes selvbetjeningsfunktioner er ideelle til dig og dine medarbejdere. Hvis nogen flytter eller ønsker at ændre deres direkte indbetalingskonto, er det ikke nødvendigt at kontakte HR eller lønningsliste. De kan ganske enkelt logge ind på deres Gusto -konto og foretage ændringerne selv.

Dine medarbejdere har også adgang til gamle lønstubber og lønoplysninger. Så der er sjældent behov for, at de generer dig eller dit HR-personale med lønrelaterede spørgsmål.

#4 – Vælg en Pay Run -tidsplan

Der er ingen føderale love på plads, der siger, hvor ofte en virksomhed skal betale medarbejdere. FLSA (Fair Labor Standards Act) begrænser ikke arbejdsgivere fra at ændre de dage, de betaler medarbejdere heller.

Men når det er sagt, skal du vælge en lønplan og holde dig til den. Det sidste du vil gøre er at forvirre dine medarbejdere eller få det til at se ud som om du holder penge tilbage fra dem. Det er bestemt ikke en god måde at opbygge moral på arbejdspladsen.

Derudover er der adskillige lønningslove pålagt på statsniveau. Så afhængigt af placeringen af ​​din virksomhed, har du muligvis visse krav at følge med hensyn til dine lønplaner.

For eksempel har arbejdsgivere i Connecticut lov til at betale medarbejdere en gang om måneden, så længe det er godkendt af arbejdskommissæren. Texas arbejdsgivere har også lov til at betale personale månedligt, men kun hvis disse medarbejdere er fritaget for overarbejde i FLSA.

Det amerikanske arbejdsministerium har en ressource til krav om statslønning, som du kan bruge som en hurtig reference. Men du bør altid kontrollere disse love direkte med dine statslige retningslinjer.

I de fleste tilfælde kører du sandsynligvis lønningslisten ugentlig eller hver anden uge. Da Gusto lader dig behandle ubegrænsede lønkørsler, kan du altid betale dine medarbejdere mellem de regelmæssigt planlagte cyklusser uden problemer.

#5 – Find ud af bruttoløn, skatter, fradrag og tilbageholdelser

Nu er det tid til at knuse nogle tal.

Hvis du behandler løn manuelt, kan du forvente, at det tager dig rigtig lang tid. Men med online lønsystemer som Gusto vil alt blive beregnet automatisk.

Du skal redegøre for føderale lønsumsafgifter som FUTA og FICA. Derefter er der statslig lønsumsafgift, lokale lønsumsafgifter, socialsikringsafgifter, arbejdskompensation og andre tilbageholdelser, der skal overvejes.

Hvis du tilbyder sundhedsforsikring og 401 (k) bidrag til dine medarbejdere, skal du også tilbageholde disse tal fra lønsedlerne.

Nogle medarbejdere kan blive genstand for en retskendelse for lønudsmykning. Dette kan ske, hvis nogen skylder penge i bagskatter, gæld, børnebidrag eller et lignende scenario.

Heldigvis håndterer Gusto alle lønberegningerne for dig. Så den korrekte bruttoløn sendes til dine medarbejdere, og alt andet tilbageholdes i overensstemmelse hermed.

#6 – Kør din lønningsliste

Efter at alle bruttolønnen, skatterne og kildeskattene er blevet beregnet, er det tid til at betale dit personale. Træk bare skatter og kildeskatter fra bruttolønnen for at få nettolønnen.

Den måde, dit personale får løn på, varierer afhængigt af det system, du bruger. Nogle lønsystemer giver også dine medarbejdere en præference for, hvordan de bliver betalt.

Typisk kan lønnen udstedes i form af en live check, direkte indbetaling eller et lønkort.

Men langt de fleste arbejdsgivere og ansatte foretrækker direkte indbetaling. På denne måde sendes midlerne direkte til medarbejderens bankkonto, som de har registreret.

Selv med direkte indbetaling er det vigtigt at udstede en digital lønstub, der indeholder alle betalingsoplysninger for denne løncyklus. Dette inkluderer ting som lønsats, arbejdstimer, skatter, tilbageholdelser og alt andet.

Gustos lønsoftware gør det let for medarbejdere at få adgang til digitale lønstubber og lønregistre, når de vil.

#7 – Indberet, rapporter og betal dine lønsumsafgifter

Når dit personale er blevet betalt, skal du indgive og rapportere dine lønoplysninger til forskellige agenturer. Dette inkluderer skattemyndighederne, statslige skatteafdelinger og potentielt lokale skattebureauer.

Størstedelen af ​​disse tal er allerede blevet beregnet (tilbage i trin #5) og tilbageholdt (i trin #6), da du rent faktisk kørte lønningslisten.

Dette inkluderer ting som formularer 940, formularer 941, FUTA -skatteindskud, statslige skatteansøgninger, føderale skatteindskud og mere.

Hvis du bruger Gusto, behøver du ikke bekymre dig om at indgive eller betale disse lønsumsafgifter i hånden. Ud over at beregne dine skatter, indberetter de alt til det relevante skattebureau hver løncyklus.

Næste skridt

Nu hvor du forstår præcis, hvordan du udfører lønninger, er det tid til at sikre, at du ansætter de bedste tilgængelige talenter. Se vores guide til den bedste rekrutteringssoftware til at hjælpe dig med at finde og fastholde kandidater på topniveau.

Hvis du vil tilbyde personalegoder, skal du klart medtage oplysninger om din fordelspakke i din medarbejderhåndbog. Vi har en komplet guide til medarbejderhåndbøger, der vil guide dig gennem denne proces, og hvad du skal inkludere.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*