Are exchanged or reciprocal links okay with Google?
Etmagnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec lorem ipsum dolor sit amet, et consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget consyect etur dolor.

Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

6 nemme trin til at varemærke en sætning

6 nemme trin til at varemærke en sætning

Videregivelse: Dette indhold er læserunderstøttet, hvilket betyder, at hvis du klikker på nogle af vores links, kan vi tjene en provision.

Hvis du har tænkt på en god sætning eller slogan for din virksomhed, bør du overveje at beskytte denne slagord med et varemærke.

Sætninger kan gøre det let for folk at identificere din virksomhed sammen med dens produkter eller tjenester. Så længe du følger de rigtige trin, er det ikke så svært at sikre et varemærke for din sætning.

Hvorfor varemærkning af en sætning er det værd

Særlige sætninger og slogans kan drastisk forbedre din brandstrategi. Tænk på sætninger som “bare gør det”, “hvor er oksekødet?” Eller “smelter i munden, ikke dine hænder” – du forbinder disse slagord med det samme med en virksomhed (Nike, Wendy’s og M & Ms). Det er kraften i en varemærket sætning eller slogan.

Disse virksomheder har forvandlet enkle sætninger til mindeværdige mærkesammenslutninger. Nike kunne sætte “bare gør det” på et billboard eller en reklame uden logoer eller branding, og alle ville genkende annoncen. Det er et drømmescenario for enhver virksomhed.

Når du tænker på noget virkelig smart eller iørefaldende at promovere din virksomhed, husker folk det. I mange tilfælde kan et varemærke endda afspejle en virksomheds pitch eller unikke salgsargument. Se bare på det tidløse slogan, der varemærkes af Wheaties: “mesternes morgenmad.”

Det er også det værd at varemærke en sætning, fordi du kan forhindre andre virksomheder i at gøre krav på rettighederne til at bruge den. Men uden et varemærke kan alle andre bruge din sætning og drage fordel af din kreativitet.

Hvis du vil oprette ikonisk branding som eksemplerne nævnt ovenfor, starter det hele med varemærket.

Investeringen er nødvendig for at varemærke en sætning

Varemærkning af en sætning er ikke en proces, der ligger natten over. Det tager lidt tid og penge at opnå den juridiske beskyttelse, der er forbundet med et gyldigt varemærke.

Først skal du komme med sætningen og kontrollere, at den opfylder kvalifikationen for et varemærke. Dette kan være hurtigt for nogle af jer, men det kan tage længere tid for andre, hvis du opdager, at sætningen ikke kan varemærkes, eller hvis en anden allerede bruger den. Selvom brainstorming af nye ideer er gratis, kan det tage uger at komme med noget, der er et varemærke værd.

Når du er klar til at fortsætte og indgive en ansøgning, kan processen tage alt fra seks til 18 måneder. Hvis du indgiver en ansøgning direkte til USPTO (United States Patent and Trademark Office), er det oprindelige ansøgningsgebyr enten $ 250 eller $ 350, afhængigt af det ansøgningsgrundlag, du vælger.

Der er ekstra gebyrer pålagt af USPTO for brug af varemærket efter fem år og fornyelse af varemærket hvert tiende år. Disse gebyrer varierer fra $ 200 til $ 500, afhængigt af hvornår du indsender og din varemærkeklasse.

For at forenkle tingene kan du bruge en online juridisk service som LegalZoom til at varemærke din sætning. LegalZoom tilbyder to varemærkeservicepakker for $ 249 og $ 599 plus føderale ansøgningsgebyrer. $ 599 -planen leveres med en advokatkonsultation, der hjælper med at sikre, at processen forløber problemfrit, og ansøgningen bliver godkendt så hurtigt som muligt.

6 trin til at varemærke en sætning

Her er en simpel trin-for-trin vejledning til varemærkeord. Dette er den hurtigste og nemmeste måde at få varemærket din sætning, slogan eller tagline på.

Trin 1 – Kom med en original og unik sætning

Den første ting du skal gøre er at tænke på den sætning, du vil varemærke. Nogle af jer har måske allerede en idé i tankerne, men du kan ikke springe over dette trin endnu.

Det er fordi ikke alle sætninger kan være varemærke, og ikke alle kan varemærke en sætning. Du skal kontrollere, at sloganet, tagline eller sætning, du vil varemærke, opfylder alle føderale varemærkeregler.

Her er nogle faktorer, du skal overveje, når du gennemgår dette trin:

Sætninger kan kun varemærkes, hvis brugen er til kommercielle formål, hvilket betyder, at sætningen er forbundet med salg af varer eller tjenester. En person kan ikke varemærke en sætning, bare fordi den kan lide den – sætningen skal være knyttet til en virksomhed. Varemærkede sætninger er kun beskyttet mod brug af andre i samme business class. Sætningen skal identificere den kommercielle organisation som kilden til varer eller tjenester for varemærket. Du kan ikke anvende en sætning på varemærket, hvis den samme sætning allerede er registreret eller har en ventende ansøgning. Sætningen kan ikke være for ens eller let forveksles med et eksisterende varemærke eller en sætning i en afventende ansøgning. Du kan ikke varemærke en sætning, der er generisk eller blot beskrivende. Varemærkede sætninger skal være særprægede. Du kan ikke varemærke en sætning, der indeholder almindelige udtryk, der bruges i din virksomhed eller branche. Fraser, der betragtes som en del af daglig tale, kan ikke varemærkes (eksempel: “faktisk”).

Nogle andre unikke overvejelser kan føre til godkendelse eller afvisning af din varemærkeansøgning. For eksempel kunne et computer- og softwarefirma som Apple bruge ordet “æble” i sit varemærke. Men en virksomhed, der sælger æbler, ville ikke være i stand til at bruge dette ord i en varemærket sætning.

Trin 2 – Sørg for, at ingen andre bruger udtrykket

Når du har indsnævret den sætning, du vil varemærke, skal du kontrollere, at sætningen ikke allerede er i brug.

Du kan gøre dette gratis ved hjælp af USPTO Trademark Electronic Search System (TESS).

Denne proces er ikke nødvendigvis skudsikker. Det er dit ansvar at sikre, at varemærkesøgningen opfylder alle kriterierne. Der er også flere forskellige databaser at gennemse, hvilket gør tingene lidt mere udfordrende, når du går igennem processen.

Alternativt kan du bruge LegalZoom’s omfattende varemærkesøgningstjeneste til at sikre, at sætningen er tilgængelig.

Tjenesten er blevet brugt til mere end 50.000+ varemærkesøgninger. Det tager kun cirka 15 minutter at fuldføre, og det hjælper med at sikre, at din ansøgning ikke er i konflikt, når du ansøger.

LegalZoom har tre forskellige varemærkesøgningstjenester at vælge imellem:

Federal søgning – $ 199 Federal, stat og common law søgning – $ 299 WorldScan international søgning – $ 499

Selvom dette er en ekstra omkostning for din samlede investering, er det det værd, når du overvejer, hvor meget tid og penge du vil spare i det lange løb. Uden en omfattende varemærkesøgning kan du ende med at ansøge om et varemærke, der allerede er i brug eller ligner en ventende ansøgning. Seks måneder fra nu kan du få et afvisningsbrev og skulle starte forfra.

Disse tjenester er ideelle til dig, der ønsker at ansøge om en varemærket sætning på egen hånd. Men hvis du vil bruge en varemærkeregistreringstjeneste, er der en bedre værdi at overveje.

LegalZooms varemærkeregistreringstjeneste på $ 599 leveres med advokathjælp. En advokat vil undersøge sætningen for dig og sikre, at den ikke allerede er i brug, inden den indgives. Hvis advokaten mener, at der kan være et problem med din sætning, får du en gratis varemærkesøgning efter din anden mulighed.

Denne service leveres også med LegalZoom -garantien. Hvis ansøgningen bliver afvist, dækker de gebyret på $ 599 for at registrere en anden sætning.

Trin 3-Vælg den passende klasse og arkiveringsgrundlag for varemærket

Der er 45 forskellige klasser eller kategorier, der dækker virksomheder i alle brancher. Klasser 1-34 er for varer og 35-45 udpegede tjenester.

F.eks. Dækker klasse 14 smykker, og klasse 36 er for forsikrings- og finansielle virksomheder. Her er en hurtig oversigt over disse muligheder fra United States Patent and Trademark Office:

Du skal vælge en klasse, der passer bedst til din virksomhed, branche og hvad du vil bruge varemærket til. Dette er virkelig vigtigt, når det kommer til at forsvare din varemærkede sætning.

Varemærket beskytter dig kun mod virksomheder i samme klasse. Der er nogle undtagelser, hvis du kan bevise, at brugen påvirker din virksomhed negativt.

Ud over klassen skal du også angive et ansøgningsgrundlag for din ansøgning. Dette er hovedsageligt grunden til, hvorfor du forsøger at opnå beskyttelsesrettigheder for sætningen.

Alle varemærker skal have et ansøgningsgrundlag. Her er en hurtig oversigt over dine muligheder og begrænsningerne:

Brug i handelsgrundlag – Du har allerede brugt udtrykket i forbindelse med salg af varer eller tjenester med mellemstatlig handel. Dette gælder kun for autentisk handel, hvilket betyder, at salg af en vare til en ven eller et familiemedlem i din stat ikke opfylder kravene. Intent-to-Use Basis-Du har ikke brugt udtrykket til at sælge varer eller tjenester i mellemstatlig handel, men du har til hensigt at gøre det i fremtiden. I dette scenario skal du indsende en brugserklæring inden for seks måneder efter godkendelsen sammen med bevis for, at sætningen bruges. Alternativt kan du indgive et andragende om forlængelse. Udenrigsregistreringsgrundlag – Du kan ansøge om en amerikansk varemærkeansøgning, hvis varemærkekontoret i et andet land allerede har godkendt din sætning. Dette er kun levedygtigt, hvis udtrykket vil blive brugt til de samme varer eller tjenester som det udenlandske varemærke. Udenlandsk ansøgningsgrundlag – Du har ansøgt om et varemærke i et fremmed land inden for de sidste seks måneder, men er ikke blevet registreret endnu. Denne klasse er almindeligvis kendt som “udenlandsk prioritetsgrundlag”, fordi ansøgere ansøger om en prioriteret indgivelsesdato baseret på den oprindelige udenlandske ansøgning, ikke datoen for indgivelse af den amerikanske varemærkeansøgning.

Hvis alt dette virker lidt for forvirrende for dig, så er det bare endnu en grund til, at du skal bruge en varemærkeregistreringstjeneste til assistance. Selv LegalZoom’s DIY -plan vil lede dig gennem en række spørgsmål for at sikre, at din klasse og ansøgningsgrundlag for ansøgningen passer til de relevante kriterier.

Trin 4 – Rådfør dig med en advokat

Varemærker giver virksomheder juridisk beskyttelse. Selvom du teknisk set kan ansøge om en på egen hånd, er det altid i din bedste interesse at rådføre sig med en advokat, når du går igennem sådan noget.

Rådgivning med en advokat kan hjælpe med at sikre, at din ansøgning bliver godkendt ved den første indsendelse. Din advokat hjælper også med at sikre, at den varemærkede sætning faktisk kan forsvares, hvis en anden bruger den.

En advokat kan potentielt styre dig væk fra sætninger, der ligner dem, der bruges af andre virksomheder, og muligvis hjælpe dig med at undgå en retssag.

LegalZoom’s advokatassisterede varemærkeregistreringstjeneste giver dig 94% chance for at få din sætning godkendt. Denne procentdel falder betydeligt, hvis du gør det på egen hånd.

Trin 5 – Send en varemærkeansøgning

Endelig er det tid til at indsende ansøgningen om den sætning, du vil varemærke. Du kan gøre dette ved hjælp af varemærket Electronic Application System (TEAS) fra USPTO.

Du skal oprette en konto på USPTO -webstedet for at fortsætte.

Igen kan du gøre alt dette på egen hånd. Men vi anbefaler kraftigt at bruge en service til assistance. Dette hjælper dig med at undgå applikationsfejl, der i sidste ende kan føre til forsinkelser og afslag.

Den fede del ved LegalZoom er, at de vil fuldføre papirarbejdet og indgive ansøgningen på dine vegne. Dette sparer dig tid, penge og hovedpine.

Trin 6 – Vent

Uanset hvordan du indsendte din ansøgning, er det sidste trin et ventespil.

Alle ansøgninger gennemgås af en advokat fra United States Patent and Trademark Office. Advokaten vil i sidste ende godkende sætningen, afvise sætningen eller sende dig et brev, der beder om flere oplysninger.

I nogle tilfælde kræves yderligere papirarbejde. Eksempler omfatter:

Svarskemaer Formularer til brug at bruge Post-godkendelse og efter-meddelelse om godtgørelse (NOA) ændringsformularer Respondance og advokat/indenlandske repræsentantskemaer Anmodningsskemaer Diverse formularer

For en komplet liste og en forklaring af formularerne, besøg denne ressource fra USPTO.

Du kan vente i seks til 18 måneder, før du får et svar. Så vær tålmodig under denne proces.

Næste skridt

Når dit varemærke er blevet godkendt, er det dit ansvar at beskytte det. Intet politi eller regeringsorgan går aktivt rundt og leder efter overtrædelser.

Du skal også bruge din varemærkede sætning for at opretholde den. Hvis du ikke bruger det inden for en bestemt periode, kan varemærket blive ugyldigt, og du bliver nødt til at starte processen forfra.

Husk, at varemærkning af en sætning er det første skridt til en langsigtet branding-strategi. Gennemgå vores dybdegående guide til, hvordan du opbygger et mærke for mere information om dette emne.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*